Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Nowe policyjne fury..

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"Jedyna nadzieja w tym, że przestępcy przestraszą się dziwacznie wyglądających samochodów z Korei i postanowią nie wychodzić na ulice." :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

na tej drugiej fotce to podobne trochę do merola :rolleyes:

Opublikowano

ło matko :doh1:

Opublikowano

porażka

Opublikowano

Nie jest tak źle. Jako radiowozy wyglądają dużo lepiej niż cywilne wersje. Czepiacie się. :tongue4:

Opublikowano
:nabijasie: :nabijasie: :nabijasie:
Opublikowano

Hhahahahahah chyba im jeszcze dopłacili , żeby to wzięli :polew: Pamiętam jakie jaj były jak dostali ARO :kox:

Opublikowano

:polew: :polew:

no to naprawdę porażka by była

A odnośnie radiowozów w wawie, to ostatnio jadąc al. JPII na wiadukcie na marszałkowskiej wyprzedzał mnie radiowóc Porshe Cayenne , już w nowych srebrnych barwach z niebieskiem paskiem na boku.

Widziałem go raz, pewnie w garażu go ciągle trzymają

Opublikowano

Hhahahahahah chyba im jeszcze dopłacili , żeby to wzięli :polew: Pamiętam jakie jaj były jak dostali ARO :kox:

w zg jest jeszcze ARO :naughty:

Opublikowano

audia4s4 za jakims drogowym Jeleniem.. :polew:

Opublikowano

w niemczech porsche do 100 w 5sec predkosc max 280 a w polsce SsangYongi do 100 15 sec predkosc maX NIECALE 170 :polew:[br]Dopisany: 12 Sierpień 2008, 12:13 _________________________________________________matizem bedzie mozna uciekac :gwizdanie: :polew:

Opublikowano

j prdl :/

ta kraina zaskakuje mnie coraz bardziej...

Opublikowano

w tym naszym kraju wszystko jest chore...aro do tej pory odbija się czkawką niektórym ludzikom...a teraz na dodatek jakieś koreańskie gówienko...masakra...