-adek Opublikowano 7 Marca 2009 Autor Opublikowano 7 Marca 2009 No i przyszedł czas na wyhamowanie autka, byłem na wizycie u mirassa, wyszło STAGE 1 turbo AWX wywalony katalizator program by mirass Sprzęgło jest w kiepskim stanie....
-adek Opublikowano 29 Marca 2009 Autor Opublikowano 29 Marca 2009 zupełnie inaczej się jeździ niebawem kolejne mody :gwizdanie:[br]Dopisany: 08 Marzec 2009, 22:52_________________________________________________Przyszedł czas na wymianę rozrządu: Pasek rozrządu, napinacz, rolka, pasek klimy, pasek alternatora, pompa wody, uszczelniacze,napinacz klimy, napinacz paska alternatora (ori z ASO) nie wszystkie graty na foto: RAZEM 900pln Autko wstawiłem do garażu i działam Potem robię orurowanie do FMIC i montaż + kolektor AWX [br]Dopisany: 22 Marzec 2009, 20:39_________________________________________________Rozrząd wymieniony przód poskałdany ;D foto jak to wyglądało po zdjęciu przodu..... niestety więcej zdjęć nie robiłem z wymieniania pasków brudne ręce, brak pomocnika-fotografa :'( Poprzeczka zainstalowana, chłodnica wisi bardzo solidnie, prace trwają > Tak było.... widać jaki syf się zebrał na mojej zaślepce pod egr Zdjęty kolektor i zaślepka od Aro01 na kolektorze wydechowym Nowa uszczelka pod ssący 12zł : Porównanie: Kolektor AWX na aucie
ykk Opublikowano 29 Marca 2009 Opublikowano 29 Marca 2009 Troszke szkoda ze nie ma ja przy seryjnym AWX czasami mam problem z trakcja, a co dopiero w takim wymodzonym wozidelku jak to
szybki34 Opublikowano 30 Marca 2009 Opublikowano 30 Marca 2009 Wkład godny podziwu. Napisz ile w sumie Cię to wyniosło, nie licząc własnego czasu i pracy.
johnybravo Opublikowano 30 Marca 2009 Opublikowano 30 Marca 2009 to jak juz niema pyska ,to dawaj socczewki
PiterA4 Opublikowano 17 Lipca 2009 Opublikowano 17 Lipca 2009 A gdzie relingi? :gwizdanie: oraz listwa szyb ta dolna?
-adek Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Minęło trochę czasu, a jak to się mówi "szewc w dziurawych butach chodzi" przyszedł i czas na mój samochód: miałem do malowania tylko drzwi kierowcy (już jak kupiłem to auto wiedziałem że były robione) i tylną klapę po ściągnięciu oznaczeń został klej pod klarem i wku...ało mnie to jakoś Chłopaki jak dzisiaj zaczęli dłubać wymyślili że jednak cały bok się zrobi, żeby jeden kolor był, poza tym kilka wgniotek było na tylnym błotniku i pare mocnych rys aż do podkładu.... więc: efekty dzisiejszych prac Tyle na dzień dzisiejszy, właściwe malowanie czyli baza + kilka warstw klaru w poniedziałek, chyba że wynikną jakieś komplikacje czego nie przewiduję
aju Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Opublikowano 22 Sierpnia 2009 żeście dali z tym malowaniem :> Gdzie będzie przejście? w połowie słupka czy gdzie indziej?
johnybravo Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Opublikowano 22 Sierpnia 2009 o w morde czy mi się zdaje czy piznołeś na srebrno , trzeba było uderzać w czerń :gwizdanie: ale plany ciekawe niepowiem
aju Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 na srebrno bedzie na srebrno............... ale podkładem
-adek Opublikowano 20 Września 2009 Autor Opublikowano 20 Września 2009 to tylko podkład, kolor zostanie taki jak był czyli LY5L [br]Dopisany: 23 Sierpień 2009, 10:24_________________________________________________ Do Sprzedania http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C9926904 Przyszedł czas na coś mniejszego, mocniejszego i w Quattro :ok: Cena jest do negocjacji.
Przemek TDI Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 Czym wymalowałeś sołone silnik jakomś strukturą bo mam pęknietom:( Mam zamiar żywicom od środka i z zewnątrz troche szpachli tylko czy to sie wszytko chyci??
Rekomendowane odpowiedzi