Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Atrapa rekina

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ostatnio widziałem a4b6 która miała założona atrape rekina (płetwe jak kto woli) od BMW albo od audi co wy o tym sadzicie ? jak ty by wyglądało co wy o tym sądzicie?

Opublikowano

a po cholere Ci to?? jeździsz BMW czy audi?? Jak audi to wiochy nie rób

Opublikowano

może Kolega jest z zamiłowania surferem albo rybakiem po prostu :eusathink:

Opublikowano

ale sa i audi takie rzeczy.. chyba po to jest forum żeby doradzić a jak uważasz inaczej to odpuść sobie głupie pisanie.

Opublikowano

Ja w audi mam mini płetwe na dachu seryjnie montowana chyba że to inaczej się nazywa

Wysłane z mojego S3 za pomocą tapatalka.

Opublikowano

w kombi tak własnie jest... ale koledze chodzi o cos ala bmw ja mowie temu stanowcze nie

Opublikowano

Jak już to zakładaj taką płetwę jak jest ori w avancie, nie jest przesadnie za duża i gustownie wygląda no i wiadomo ori:wink:

Opublikowano

No dokładnie w zupełności zgadzam się z kolegami wyżej - jedyne rozsądne rozwiązanie;)

Wysłane z mojego S3 za pomocą tapatalka.

Opublikowano

ale kolega chce takie coś do sedana :facepalm:, w Avancie była mała do nawigacji a w sedanie nie było, więc nie rób wiochy

Opublikowano
ale kolega chce takie coś do sedana :facepalm:, w Avancie była mała do nawigacji a w sedanie nie było, więc nie rób wiochy
Oj tam jak chce to niech sobie założy:decayed: a co do anteny to w avancie spełniała funkcje navi, telefonu i radia:wink:
Opublikowano

Była w sedanie antena do navi, nie wprowadzaj w błąd.

Nr anteny 8E5035503H

IMG_0610.JPG

Opublikowano

na pewno to ori do b6 sedan ? bo taką widziałem chyba w b5

Opublikowano

ciekawe jak by wyglądała płetwa od volvo hmm

Opublikowano

Nr anteny 8E5035503H

http://www.wolfautoparts.com/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/AA0064/IMG_0610.JPG

Mam seryjną navi i takiego ustrojstwa na dachu nie mam, a mam sedana :wink:

Opublikowano

Nr anteny 8E5035503H

http://www.wolfautoparts.com/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/AA0064/IMG_0610.JPG

Mam seryjną navi i takiego ustrojstwa na dachu nie mam, a mam sedana :wink:

bo nie masz s4 b6 :decayed:

B6_S4_172_1780_3.jpg

ale z tego co zaobserwowałem te antenki były w wersjach USA,moim zdaniem fajnie to wygląda :wink:

IMG_71891.JPG

Opublikowano

mam zwykla a4 i mam fabrycznie tego rekina,faktem jest,ze tez werja usa:grin:

IMG_0489.jpg

---------- Post dopisany 01-01-2014 at 10:50 ---------- Poprzedni post napisany 31-12-2013 at 23:57 ----------

:wink:

4883cnyn04.jpg

11126297_19.jpg

b6ede9aac7_640.jpg

Opublikowano

Nooo fajnie to wygląda. Tylko jak się ja kupi to trza by chyba dziurę zrobić albo bebechy wyjąć i przykleic na dach

Wysłane z mojego XT910 za pomocą Tapatalk 4

Opublikowano

jak nie ma potrzeby to lepiej nie wiercić...

Opublikowano

Ktoś by musiał podać wymiary od brzegów żeby równo ja przykleic i trzeba by się zastanowić czym się zasugerować albo przyjąć jakiś punkt odniesienia co by to równo wyszło ;)