r.kuderawiec Opublikowano 22 Grudnia 2013 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Witam powie mi ktoś czy te fotele z kanapą bedą pasować o mojej audi ? Mam okazje kupić za grosze te fotele ale nie wiem czy bedą pasować jeżeli ktoś wie i mógłby podpowiedzieć był bym bardzo wdzięczny
r.kuderawiec Opublikowano 22 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2013 No przednie wiem ze beda napewnoo tylko martwi mnie ta tylnia kanapa
Cinio199 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Według mnie to wszystko to samo tylko inny wzór, ale pewności 100% nie mam.
fanthomas18 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Opublikowano 22 Grudnia 2013 U siebie masz składane? W avancie są fotele składane, ale też da radę włożyć jeśli u siebie nie masz składanych, jest w warsztacie temat o tym:wink:
marjon Opublikowano 22 Grudnia 2013 Opublikowano 22 Grudnia 2013 nie bedzie pasowac, jest inne gorne mocowanie oparcia tylnej kanapy
mishelswiat Opublikowano 23 Grudnia 2013 Opublikowano 23 Grudnia 2013 ja właśnie montuję kanapę z avanta do sedana. W sedanie miałem oryginalnie składaną dzielona kanapę, te które kupiłem z s4 avant też są takie, różnica polega na umiejscowieniu zamka kanapy i boczkach oparcia, tych wąskich. Są one po prostu za krótkie i nie maskują tego wszystkiego co powinny. Oczywiście wszystko da się przerobić
r.kuderawiec Opublikowano 23 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2013 Ale u mnie nie jest składna kanapa wiec chyba nic z tego co nie?
marjon Opublikowano 23 Grudnia 2013 Opublikowano 23 Grudnia 2013 http://a4-klub.pl/audi-a4-b5-131/b5-afn-wymiana-tylnej-kanapy-skladana-181301/
fafnasty Opublikowano 24 Grudnia 2013 Opublikowano 24 Grudnia 2013 jeśli nie masz u siebie składanej kanapy to ostra rzeźba ale jak ktoś ma w sedanie składaną czyli ma limuzynę to wszystko pasuję tylko trzeba górne trzpień do zamykania kanapy sobie zrobić i już osobiście mam u siebie kanapę z S4 avanta zdecydowałem sie na to bo 3 zagłówki robia swoje ---------- Post dopisany at 08:25 ---------- Poprzedni post napisany at 08:23 ---------- a z ta blacha dopytaj kolege mariuszbazar właśnie on to zapoczatkował i pewnie ma to w małym palcu
damian111 Opublikowano 1 Listopada 2014 Opublikowano 1 Listopada 2014 czyli z avanta rozkładana bedzie pasować do sedana z rozkładaną????po przeróbce????
Grzes A4 Opublikowano 24 Listopada 2014 Opublikowano 24 Listopada 2014 Tak będzie dam wam zdjęcia jak zrobić mocowanie i niech się każdy cieszy Kawałek blaszki pręt bodajże 9 mm albo 8 wygiac w C pod kątem przyspawac do blaszki i gotowe lustrzane odbicie po drugiej stronie Powodzenia 1
sowa250 Opublikowano 27 Listopada 2014 Opublikowano 27 Listopada 2014 U mnie co prawda w awancie zmienialem siedzenia z przed na polifta. Z tym ze razem z siedzeniami facet sprzedal mi mocowania oparcia. Wiec nie przerabialem jak kolega wyzej tylko stary wyrzucilem jedna dziura na stronie dodatkowo i nowe oryginalne mocowania zamontowane a oparcie sie zatrzaskuje. Jedyny mankament trzeba wymienic siatke zwijana mocowana z tylu do oparcia na ta z polifta. Ale Ciebie w sedanie to sie nie tyczy :-P
kowalzdmf Opublikowano 11 Marca 2015 Opublikowano 11 Marca 2015 przód napewno gorzej z tyłem z tego co sie orientuje..
Rekomendowane odpowiedzi