Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B5] avant 1.9 TDi by Imker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

sprzęt nie z tej ziemi,klasyk w pełnej krasie ja mam chęć na takie cudo ale to nie prędko

i był do sprzedania za 25000zł
Opublikowano

cudo :) osobiście rozglądam się za M-B w123 2.4 lub 3.0 automat lub w 124 na szerokiej listwie 3.0 TD w automacie, miałem już jedną beczkę z silnikiem 3.0 jednak poszła na graty :(

Opublikowano

ja to jak najbardziej za polską motoryzacją z czasów PRLu

Opublikowano
:slina: dużo jest w necie ofert , do których człowiek się "ślini" żeby jeszcze był tak Prezesem NBP było by łatwiej :D:D
Opublikowano

no wtedy to na pewno,tylko byś zaraz myślał a może RS4 albo RS6 lepiej by było

Opublikowano

żeby te pieniądze nie powstrzymywały tylko na koncie z parę baniek był człowiek by parę furek ładnych ogarnął dla siebie a tak trzeba się cieszyć z tego co się ma

Opublikowano

jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma :D co nie zmienia faktu że bardzo luuuuubię moją A4:) jakby była kasa to jakaś R8 by wpadła :kox:

---------- Post dopisany 24-03-2014 at 21:11 ---------- Poprzedni post napisany 15-03-2014 at 22:15 ----------

Witam, zmieniła się trochę koncepcja i mam na sprzedaż

Sprężyny sportowe Audi A4 B5 Avant Kombi 40 mm (4090623116) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. ktoś zainteresowany??

Opublikowano

dla czego sprzedajesz zmiana zawiasu na portowe może

Opublikowano

miałeś nie zakładać gwintu, a co do felg jak uważasz ja tam swoich nie sprzedam szkoda mi ich a tym bardziej że je odnowiłem