!Tommy Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Auto zakupione w USA, a dokładnie w stanie Floryda w Jacksonville na Southside Boulevard. Wersja USA Silnik 1.8T 150 KM Informacje ogólne Pojemność: 1800 Moc: 150 PS -> CHIP -> 194 PS Nadwozie: Limuzyna/sedan Kolor: Czarny Koła na lato: Alufelgi 18 cali Sline-white + Dunlop SP9000 225/40 Koła na zime: oryginalne Alufelgi Audi 15 cali + Goodyear UG7+ 195/65 Wyposażenie: m.in. climatronic, skórzana tapicerka, tempomat, radio Audi Concert + 6 głośników, pełna elektryka Zdjęcia seryjne: Planowane zmiany zewnętrzne: Montaż list bocznych (drzwi) - wykonane Lampy Depo - zespolone - wykonane Białe kierunkowskazy - wykonane Xenon HID 6000K - wykonane Przyciemnienie szyb - na wiosnę Srebrne obwódki wokół szyb - wykonane Srebrne lusterka - wykonane / zdemontowane Zderzaki S4 - przód - wykonane Grill S4 - wykonane Halogeny do zderzaka S4 - wykonane Xenon do halogenów HID 6000k - wykonane Wydech ( jakiś ładny i delikatny lub polerka obecnego) Alufelgi 17" - wykonane / sprzedane Alufelgi 18" - wykonane Obniżenie auta - - wykonane Założenie kloszy do lamp przednich od wersji amerykańskiej Kierunkowskaz przedni działający jak oryginalny w wersji USA - wykonane Założenie oryginalnej BRA na maskę - - wykonane Planowane zmiany wewnętrzne: Srebrne obwódki zegarów - - wykonane Podświetlana gałka zmiany biegów Audi Planowane zmiany w silniku: Chip - - wykonane 194 PS Wywalenie kata Planu audi: Skrzynia basowa - wykonane - JBL GT5-1204BR Wzmacniacz - wykonane - MAGNAT EDITION FOUR LIMITED 1200W Wymiana głośników Radio Concert II CD - - wykonane Na razie tyle z planów. Finanse zdecydują jak dużo czasu to zajmie. Ale byle do przodu Audi A4 by !Tommy ver. 1.0 - sezon 2008 Zdjęcia - stan na 12.10.2008 Dokonane zmiany Montaż list bocznych (drzwi) Lampy Depo - zespolone Białe kierunkowskazy clear Xenon HID 6000K Zderzaki S4 - na razie przód Polerka nadwozia T-Cut Color Fast - Woskujący regenerator lakieru POLECAM !!! Audi A4 by !Tommy ver. 1.1 Dokonane zmiany Montaż ramek wokół szyb i lusterek srebrnych Srebrne lusterka Foto wykonane telefonem komórkowym Audi A4 by !Tommy ver. 1.1a T-Cut Color Fast - Woskujący regenerator lakieru POLECAM !!! Około 4 godziny pracy, ale naprawdę warto Efekt prac poniżej Foto wykonane telefonem komórkowym Audi A4 by !Tommy ver. 1.2 Zmiana grilla seryjnegop na grill S4 Audi A4 by !Tommy ver. 1.3 Instalacja audio Skrzynia basowa - JBL GT5-1204BR Wzmacniacz - MAGNAT EDITION FOUR LIMITED 1200W Audi A4 by !Tommy ver. 1.4 Zmiana fabrycznego radia Concert (kaseciak), na radio Pioneer CD (niedługo i tak pojawi się inne radio) Audi A4 by !Tommy ver. 2.0 - sezon 2009 Alufelgi RS4 17" x7,5 Opony 225/45R17 Porównanie stare vs. nowe: Audi A4 by !Tommy ver. 2.1 Wymiana radia Pioneer CD na oryginalne radio Concert II CD Audi A4 by !Tommy ver. 2.2 Obniżenie zawieszenia -40 Audi A4 by !Tommy ver. 2.3 Montaż ori halogenów do zderzaka S4 po lifcie + xenon do halogenów 6000k Zdjęcia wkrótce Audi A4 by !Tommy ver. 2.4 Kierunkowskazy przednie działają jak oryginalne amerykańskie - tak jak to było przy zakupie Świecą cały czas lekko, lecz po włączeniu kierunkowskazu zaczynają migać mocniej Słaba jakość - nagrywane w nocy telefonem komórkowym - daje wrażenie że świeci cały czas mocno, lecz tak nie jest Audi A4 by !Tommy - ciekawostka Mała ciesząca rzecz, auto w gazecie GT - Finał Tour de Śląsk z Audi Audi A4 by !Tommy ver. 3.0 - sezon 2010 Zespolenie halogenów ze światłami drogowymi Audi A4 by !Tommy ver. 3.1 Oryginalna Bra skórzana ze Stanów Zjednoczonych na masce Audi A4 by !Tommy ver. 3.1 foto Sesja na Pogori I Trochę za ostro Audi A4 by !Tommy ver. 3.2 Montaż home comming/home leaving Audi A4 by !Tommy ver. 3.2 foto Mała sesja w Dąbrowie Górniczej na torach terminalu samochodowego i w Sosnowcu na parkingu podziemnym -2 centrum handlowego Plaza Audi A4 by !Tommy ver. 4 - sezon 2011 Remap - chip tuning. Przewidywana moc 190 PS Audi A4 by !Tommy ver. 4a DynoDay w DynoSofcie u Aligatora. Moc 194 PS / 256 NM Audi A4 by !Tommy ver. 4.1 Alufelgi S-line white - 18 cali Opony Dunlop SP9000 225/40r18 Oklejony dach w białą szachownice (miał być cały biały ale się nie udało) - podziękowania dla michal_s87 za pomoc Wywalone chromy na metry wokół bocznych szyb Usunięte znaczki z tylnej klapy, pozostały tylko OOOO Czerwone naklejki Wheel-Whores.com na felgach Audi A4 by !Tommy ver. 4.2 Ramka grilla czarny mat Biały znaczek OOOO na grillu Audi A4 by !Tommy ver. 4.3 Tylna tablica rejestracyjna w wymiarach USA / + sesja zdjęciowa Sosnowiec - hala sportowa Sosnowiec - Mec, przejście nad torami Sosnowiec - na placu manewrowym, wspomnień czar Sosnowiec - teren przemysłowy Audi A4 by !Tommy ver. 4.3 Sesja z kolegą z klasy na Szopienicach Audi A4 by !Tommy ver. 4.4 Automatyczne światła DRL Włączają się automatycznie po zapaleniu silnika. Długie światła świecą połową mocy. Po załączeniu świateł mijania i drogowych (nawet podczas no tzw migania długimi na drodze) następuje automatyczne wyłączenie DRL. Słaba jakość - kręcone wieczorem za pomocą komórki
wustyle Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Opublikowano 12 Sierpnia 2008 no ziomus rezaj te serie, bo az oczy bola patrzec
Smieszny Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Ja proponuje jeszcze biale kierunki na bok
loco87 Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Opublikowano 13 Sierpnia 2008 o prosze produkt usa Pokaż srodek jak to wyglada.
!Tommy Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 13 Sierpnia 2008 o prosze produkt usa Pokaż srodek jak to wyglada. ok zrobie foto środka i zapodam jeszcze Ja proponuje jeszcze biale kierunki na bok no właśnie musze to dopisać białe kierunki do nadkoli
Reggi Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Ale Ładna US dupcia Foty środka poprosimy
tomcio1600 Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Opublikowano 17 Sierpnia 2008 zwykła ładna A4 tylko ten tyłek mi sie nie podoba.. kwadratowa blacha z tyłu... feee
inco Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 kolego !Tommy mogl bys napisac na priv ile cie ta audiczka wyszla? tez sie zastanawiam nad sprowadzeniem pozatym bardzo ladne autko, dlugo szukales w manualu?
!Tommy Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 21 Sierpnia 2008 inco auto było sprowadzone jako nowe z USA, ja je odkupiłem od 1-szego właściciela (mojego znajomego), więc nie powiem Ci ile wychodzi sprowadzenie auta raggaman nie mam czasu na razie aby zrobić foto, ale postaram się na dniach cyknąć wnętrze (ale chyba nie różni się bardzo poza deską rozdzielczą)
topor Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Opublikowano 22 Sierpnia 2008 ładna ładna:) kreca mnie takie audiki z USA:p sam poluje na przednie lampy z usa...:/ ale ciezko trafic.
!Tommy Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2008 felunek większy kasa kasa kasa - w przyszłości mam to w planach, ale na razie poruszać się będę na tych 15" ładna ładna:) kreca mnie takie audiki z USA:p sam poluje na przednie lampy z usa...:/ ale ciezko trafic. całe czy tylko kierunki ?? bo ja już kupiłem zespolone i będę wymieniał więc można by ubić interes
topor Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 szukam calych poliftowych zespolonych w ver. USA:D
!Tommy Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 25 Sierpnia 2008 całe poliftowe USA znalazłem na ebay'u, 310 dolarów z wysyłką do Polski. tylko zastanawiałem się czy nie będzie trzeba luster kleić, ponieważ w USA są symetryczne światła
MłodyA4 Opublikowano 17 Września 2008 Opublikowano 17 Września 2008 !Tommy z tyłu w lampach kierunki na pomarańczowo świecą??? i jak jest z tą obrysówką w tylnej lampie??
!Tommy Opublikowano 17 Września 2008 Autor Opublikowano 17 Września 2008 z tyłu w lampach kierunki na pomarańczowo świecą??? tylne kierunki są czerwone i jak jest z tą obrysówką w tylnej lampie?? hmm obrysówki ?? nie zabardzo rozumiem o co chodzi. lampy są takie jak w europejskich audi tylko kierunek czerwony
MłodyA4 Opublikowano 18 Września 2008 Opublikowano 18 Września 2008 nie maja jakiegoś odblasku na boku? albo takies szerokiej pozycji że z boku ją widać?
!Tommy Opublikowano 18 Września 2008 Autor Opublikowano 18 Września 2008 nie. są identyczne jak europejskie lecz inny kolor kierunku
MłodyA4 Opublikowano 18 Września 2008 Opublikowano 18 Września 2008 no nie wierze jak widziałem zdjęcia amerykanskich S4 i innych to tam jest z boczku jakiś odblask chyba albo to tak tylko wyglada
!Tommy Opublikowano 19 Września 2008 Autor Opublikowano 19 Września 2008 MłodyA4 nadal nie zabardzo wiem o co chodzi wez zdjecie i w paincie zakresl o ktory element Ci chodzi bedzie latwiej sie zrozumiec
Rekomendowane odpowiedzi