Duch^ Opublikowano 17 Stycznia 2014 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Jeżeli sprężanie jest dobre na cylindrach i akumulator ok to powinien odpalać przy nawet -5 bez większego zająknięcia z niedziałającymi świecami. Odbiegamy od tematu bo to nie jest przyczyna buczenia ani pracy sieczkarni w silniku. Było pisane co zrobić teraz czekamy aż autor sprawdzi.
lisek120 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2014 Na początek porobie wszystkie logi jak nic nie wyjdzie to będę szukał dalej.
C4NC3R Opublikowano 31 Stycznia 2014 Opublikowano 31 Stycznia 2014 @lisek120, kolego a możesz sprawdzić u siebie czy Tobie też podskakuje korek od wlewu oleju i czy "strzela" jakby powietrzem z wlewu oleju tak jak na filmiku? Czym to może być spowodowane i czy ciśnienie pod korkiem może mieć wpływ na głośną prace silnika??
elmer80 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Opublikowano 31 Stycznia 2014 @lisek120, kolego a możesz sprawdzić u siebie czy Tobie też podskakuje korek od wlewu olejui czy "strzela" jakby powietrzem z wlewu oleju tak jak na filmiku? Czym to może być spowodowane i czy ciśnienie pod korkiem może mieć wpływ na głośną prace silnika?? Tak w ogóle to o co Ci chodzi? Sprawdź w innych autach czy z korka nie dmucha...
C4NC3R Opublikowano 31 Stycznia 2014 Opublikowano 31 Stycznia 2014 @up, masz PD-ka to możesz sprawdzić czy u Ciebie też to występuje?
Maestro_86 Opublikowano 1 Lutego 2014 Opublikowano 1 Lutego 2014 normalne ze w pd-kach będzie rzucało korkiem. W Vp zasysa a w PD wyrzuca. Pompowtryski sa smarowane chmurą olejową wiec to normalne zjwisko.
Wildfree Opublikowano 19 Października 2022 Opublikowano 19 Października 2022 VID_20221019_155829.mp4 Siemanko jest tutaj ktoś może aktywny ? Mam problem audi a4 B7 1.9 TDI 2007r Mianowicie dziś podczas przejażdżki ekspresówką nie spodobał się mi dźwięk silnika, bardziej buczał i klekotał po dojechaniu na miejsce wysiadłem z auta otworzyłem maskę iiii wrzucę filmik przed i po,może ktoś miał podobnie. 1 filmik to przed jazdą 2 już po jak zjechałem VID_20221019_182741.mp4
Rekomendowane odpowiedzi