Lolek Opublikowano 2 Stycznia 2014 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Witajcie, mój problem polega na tym, że jadąc w deszczu powyżej 80km/h wycieraczka kierowcy nie ściąga wody z szyby, tak jakby ramie nie dociskało odpowiednio pióra do szyby. Wycieraczki wymienione na nowe Valeo, dedykowane do audi, jedna wygięta a druga z lotką. Co zrobić z tym fantem??
gizmus2006 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Opublikowano 2 Stycznia 2014 dobre pytanie moje przeskakują i strasznie głośno pracują nie da się z nimi jechać a próbowałem już podginać ramiona efekt średni.
jacek70 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Możliwe że masz rozciągniętą sprężynę pod ramieniem .?
Lolek Opublikowano 2 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2014 Możliwe że masz rozciągniętą sprężynę pod ramieniem .? da radę wymienić samą sprężynę czy całe ramię? pytanie czy nowe w serwisie czy jakąś używkę ?
novwy Opublikowano 2 Stycznia 2014 Opublikowano 2 Stycznia 2014 lolek dziwna sprawa że masz już tą wycieraczkę z lotką i nie chce Ci wycierać może założyłeś odwrotnie? nawet jak masz słabą sprężynę to nowe pióra + wycieraczka z lotką powinna dobrze wycierać
Lolek Opublikowano 2 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2014 lolek dziwna sprawa że masz już tą wycieraczkę z lotką i nie chce Ci wycierać może założyłeś odwrotnie? nawet jak masz słabą sprężynę to nowe pióra + wycieraczka z lotką powinna dobrze wycierać hehe nie no jest dobrze założona, tak do 80,90km/h wyciera super a powyżej odlatuje:decayed:
Fido Opublikowano 2 Stycznia 2014 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Lolek, do odpowiedzi jest przycisk ODPOWIEDZ, po co cytujesz całość posta ???
Lolek Opublikowano 2 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2014 jejku tak na szybko odpisałem i padło na odpowiedz z cytatem, stało się coś, przepraszam że Cie tym uraziłem:facepalm:
Arturoo Opublikowano 3 Stycznia 2014 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Możliwe że masz rozciągniętą sprężynę pod ramieniem .? da radę wymienić samą sprężynę czy całe ramię? pytanie czy nowe w serwisie czy jakąś używkę ? jedną już masz po co Ci druga .....trzeba będzie zakupić nową
Rekomendowane odpowiedzi