Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Problem z wycieraczkami

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, mój problem polega na tym, że jadąc w deszczu powyżej 80km/h wycieraczka kierowcy nie ściąga wody z szyby, tak jakby ramie nie dociskało odpowiednio pióra do szyby. Wycieraczki wymienione na nowe Valeo, dedykowane do audi, jedna wygięta a druga z lotką. Co zrobić z tym fantem??

Opublikowano

dobre pytanie moje przeskakują i strasznie głośno pracują nie da się z nimi jechać a próbowałem już podginać ramiona efekt średni.

Opublikowano

Możliwe że masz rozciągniętą sprężynę pod ramieniem .?

Opublikowano

da radę wymienić samą sprężynę czy całe ramię? pytanie czy nowe w serwisie czy jakąś używkę ?

Opublikowano

lolek dziwna sprawa że masz już tą wycieraczkę z lotką i nie chce Ci wycierać może założyłeś odwrotnie? nawet jak masz słabą sprężynę to nowe pióra + wycieraczka z lotką powinna dobrze wycierać

Opublikowano
lolek dziwna sprawa że masz już tą wycieraczkę z lotką i nie chce Ci wycierać może założyłeś odwrotnie? nawet jak masz słabą sprężynę to nowe pióra + wycieraczka z lotką powinna dobrze wycierać

hehe nie no jest dobrze założona, tak do 80,90km/h wyciera super a powyżej odlatuje:decayed:

Opublikowano

Lolek, do odpowiedzi jest przycisk ODPOWIEDZ, po co cytujesz całość posta ???

Opublikowano

jejku tak na szybko odpisałem i padło na odpowiedz z cytatem, stało się coś, przepraszam że Cie tym uraziłem:facepalm:

Opublikowano

Nie,tylko niepotrzebnie cytujesz.:wink:

Opublikowano

da radę wymienić samą sprężynę czy całe ramię? pytanie czy nowe w serwisie czy jakąś używkę ?

jedną już masz po co Ci druga :whistling::naughty:.....trzeba będzie zakupić nową :wink: