Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ADR] [B5 ADR] moja zielona strzala ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

;/ a wlasnie wie ktos moze czy w bdg przypalaja szyby bo jakos tak szukalem i nic nie moge znalesc lub gdzies blisko bdg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

a wiec o te otarcia to powiem ci tak im wieksze fele tym wiekszy przeswic wiec polecam 17 cali na 215 na 45 powinno byc w miare jezeli chodzi o skore to polecam kupic cala org i nie obszywac tych foteli co sa na standardzie bo wogole nie trzymaja na boki pozatym wyglada jak moja kiedys czyli dobry poczatek :hi:

Opublikowano

Autko bardzo sie podoba.

Gleba jest i niech zostanie, nie jest jeszcze tak nisko, mozna jezdzic,a jak wsadzisz 17 cali to podejdzie auto do gory i bedzie super. Jak podniesiesz to wyglad sie pogorszy. Wstaw srebrne obwudki szyb i bedzie ok. Silnika lepiej nie ruszaj, moze dolot i wydech i program zeby to zgrac,ale duzo mocy nie przybedzie. Powodzenia w dalszych modach i CA..... :>

Opublikowano

co do lampek. tez myslalem o ringach od FK. ale tak jak mowia, ringi to do BMW (ewentualnie do VW tez pasuja) ale nie do Audi. Kupilem zespolone Depo (zamiennik Valeo) i powiem tak - nie ma czego żałować. przód auta wygląda bosko !!! Tym bardziej jak auto jest ciemne (ja mam czarne, ale Twoje tez jest ciemne). Do tego wsadziłem HID Xenon 6000k i jest cudownie :D

Opublikowano
  • Autor

ehm skora bedzie na tych fotelach wiem ze nie trzyma za dobrze na boki ale bede mial wyszte zlota nicia w caro wiec bedzie :kox: zawias to tez bym zostawil ale po wypadku znajomego wole zeby bylo wyzej... wiem ze bedzie wygladac juz mniej ciekawie ale w sumie ja siedze w srodku w aucie a nnie na zewnatrz :decayed: i dal mnie musi byc w srodku cacy a co do lamp to s umie moj znajomy chce mi sprzedac przednie po II lifcie ori Hella razem z przetwornicami silniczkami i zarowkami za 380zl komplet tylko ze jedna miala klejone zaczepy ale to chyba okazyjna cena :naughty:

a co do skory to material za damke i w sumie tapicer za flaszke ktory na codzien pracuje jako tapicer samochodowy tylko gorzej z czasem bo jak mu pasuje wiec napewno taniej niz kupno uzywek lub danie to jakiegos warsztatu

Opublikowano

Jest różnica jeśli ktoś na siłę wszczepia ringi do lamp, a jeśli są takie lampy dostępne i nie trzeba ciąć błotników.

Opublikowano
  • Autor

nie rozumiem :mysli:

Opublikowano

nie rozumiem :mysli:

Myślałeś o lampach z ringami FK a tu piszą, że ringi to w BMW, są też ringi jako oddzielna część, które montuje się w różnych lampach, a FK to akurat lampy typowo do Audi z ringami.

Opublikowano
  • Autor

no tak tylko jakos tak wyleciales z tym jakos tak z kontekstu :naughty: i nie domyslilem sie za bardzo chyba dzis jakos mi nie idzie myslenie :gwizdanie:

Opublikowano

ładny kolorek przyciąga wzrok :kox:

Opublikowano

Calkiem fajnie tylko gril bym zmienil i napewno do gory jesli myslisz o 17" sam to przerabialem. Powodzenia z dalszymi modami pozdro

Opublikowano

a może jednak "valeo" lampki byśmy sobie założyli bo też chce zmienić, na spocie trzeba sie zgadać, Pozdro

Opublikowano
  • Autor

no ja jestem jak nabardziej za spotem ale ciagle kur..., cos mi wyskoczy bo mam miliony pytan o auto tak ogolnie :naughty:

Opublikowano

kollorek oczywiscie zajefajny.. :kox:

ale do paznocki to troszke daleko..pzodrowionka

Opublikowano

WItam kolege... juz pisalem ze autko swietne...:) czasami bywam w bydgoszczy, to moze na jakis spot sie zalapie ze swoja zielona zaba??:))))

Opublikowano
  • Autor

mozna bedzie cos wymyslec :good: