KrzysiekA4 Opublikowano 9 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Możliwe że to ta sama osoba bo ja też o dziewczynie mówie ale nie znam jej osobiście,podobno ma dużo sprzętu i zna sie na robocie:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
symeks Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Jezeli ma na imie Angelina to ta sama osoba, mnie tez robila kompletne czyszczenie i polerke jakis czas temu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekA4 Opublikowano 9 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Zadowolony z efektu?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebero Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Jak taka znana to pewnie ogarnia temat;-) bo samemu to bym sie bal ze popale lakier predzej czy pozniej;-) ja to narazie sie wstrzymuje ile sie da z polerka chyba ze sie trafi okazja, bo pod koniec miesiaca moze bd zamawial puszeczke plasti dipa na felgi narazieB-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
symeks Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 powiem tak, w środku mega efekt na skórze było widać, a z zewnątrz rewelacja. ja jestem zadowolony i mogę polecić nie tylko ze względu na to ze ją znam osobiście ale tez dlatego że robi za***ista robotę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebero Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 jak w środku też ogarnia to ekstra w takim razie;) bo plam na plamie niestety jest, a ile Cię skasowała?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
symeks Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 100e ale ona czyściła to auto pierwszy raz od momentu kiedy je kupiłem. zajęło to jej to całą sobotę i część niedzieli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebero Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 no to troszkę czasu zajęło;) ale jak efekt dobry to też wymaga czasu, ważne że zadowolony a i cena aż taka duża się nie wydaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekA4 Opublikowano 9 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Powiedzmy sobie szczerze cała sobota i trochę niedzieli dolicz preparaty nie jest za dużo jak dla mnie,prawie koszta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebero Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 pewnie, tak nie wiem ile tam te specyfiki kosztują jeszcze w nl;/ ale tez napewno szybko się kończy czas też więc tu masz racje, niby 100 e niby dużo niby mało ale pewnie wieksza cześć na materiał będzie szła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekA4 Opublikowano 9 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Patryk ma garaż można troche lakieru spalić u niego na próbę kto pierwszy:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebero Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 u mnie z tylnej klapy i tak schodzi;d ale proponował bym jak już poeksperymentować to może ciągnąć jakieś zapałki czy coś;d na kogo wypadnie, każdy wybierze element i będzie taka odmiana Audi ruletki:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
symeks Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 u mnie tylna klapa rdzewieje, to mozecie proboac bo i tak bede cos musial z tym zrobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebero Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Haha te tylne klapy;d moja jak by tak mocniej uderzyć to się pozgina do środka, czeka tylko na ofiarę jak kupiłem to miała tak wbite jak by ktoś miską uderzał na pare cm, jakoś się to wypycha ale co jakiś czas wraca:facepalm: to mamy jak cos dwie klapy można powiedzieć;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekA4 Opublikowano 10 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 No to maszynka i lecimy:polew:m3 pasta i heja:grin: ---------- Post dopisany 10-03-2014 at 22:52 ---------- Poprzedni post napisany 09-03-2014 at 23:40 ---------- Patryś na spocie podsuną pomysła na taka miejscówkę Race Planet Delft contact | Race Planet jak dla mnie wygląda to nieźle 4 poziomy:kox:można poszaleć:banan:zebrać ekipę rezerwacja i mamy dobrą zabawę(dla naszych połówek również) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryś Opublikowano 10 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 W Zandvoort jest też tor wyścigowy w sezonie często się tam dzieje można tez pomyśleć pooglądać jakieś wyścigi. Trzeba by czaić kiedy się coś dzieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekA4 Opublikowano 10 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Może naszymi wystartujemy:grin: ale opcja dobra:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryś Opublikowano 10 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Znajomy tam często jeździ też ma B6 to się go wypytam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekA4 Opublikowano 10 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Tylko później bez płaczu że z trasy wypadłem i urwane koło:facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Dryk Opublikowano 11 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Gokarty wyglądają nieźle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi