dobry1 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Jak prawidłowo rozmieścić znaczki S LINE na błotnikach 175 mm od maski , 128 mm od drzwi
Toomig Opublikowano 29 Maja 2019 Opublikowano 29 Maja 2019 Ciekawy wymiar od krzywizny i jeden i drugi Zamiast podać od przetłoczenia na błotniku wymiar i pionowy i poziomy, to podane wymiary od łuków Fakt post z 2015, ale akurat szukam i z tego co tu to się uśmiałem bo nic nie wynika
KOMORNIK78 Opublikowano 21 Sierpnia 2021 Opublikowano 21 Sierpnia 2021 W dniu 29.05.2019 o 17:58, Toomig napisał: Ciekawy wymiar od krzywizny i jeden i drugi Zamiast podać od przetłoczenia na błotniku wymiar i pionowy i poziomy, to podane wymiary od łuków Fakt post z 2015, ale akurat szukam i z tego co tu to się uśmiałem bo nic nie wynika witam to jaki wymiar ma byc ??
Muskel1 Opublikowano 21 Sierpnia 2021 Opublikowano 21 Sierpnia 2021 Wo kommt denn das S line Emblem hin? - Fragen und Umfragen aller Art - audi4ever WWW.AUDI4EVER.COM Hallo Community, nachdem ja irgendwer gemeint hat, er muss an meiner Heckstoßstange einen...
Rekomendowane odpowiedzi