Opublikowano 10 Stycznia 201412 l Witam wszystkich. Oto moja lalunia wiecej fotek dorzuce jak bede mial troche wiecej czasu na ich zrobienie. 3 zdjecia na zestawie letnim i 2 na zimowym.
Opublikowano 10 Stycznia 201412 l fajny białas zrób jakieś foty wnętrza, daj jakiś opis. Tak jak np u mnie ( http://a4-klub.pl/a4-s4-b6-73/all-b6-avf-individual-avant-bujania-sie-dzielni-vol-ii-lz5f-237765/ ) jak mi ktoś powie że biały nie jest ładny w audi to :baseball: ciekawi mnie jeszcze tylko VIN na przedniej szybie, anglik
Opublikowano 10 Stycznia 201412 l ciekawi mnie jeszcze tylko VIN na przedniej szybie, anglik Też mam vin na przedniej szybie a samochód Szwajcar. Nie ma reguły. Prędzej ze stanów bo lotka na dachu, bixy bez sprysków, tylko obrysówek brakuje. Trochę poobijany - prawe tylne drzwi, lewy przedni błotnik. Tak czy inaczej biały jest piękny Napisz coś więcej, wyposażenie, plany na przyszłość, wrzuć foty wnętrza.
Opublikowano 10 Stycznia 201412 l Autor jezeli chodzi o te drzwi to zaraz po zakupie samochod byl zostawiony pod blokiem tak jak na 2 zdjeciach, i chlopak ktory jezdzi na wozku inwalidzkim spadl z wozka podjezdzajac pod kraweznik i wozek mi spadl na drzwi jak pech to pech... czekam wlasnie na jego polise i zastanawiam sie jak to rozegrac. Wyposazenie wnetrza: navi pol skora zamszowa s line tiptronik jutro wrzuce foty dla zainteresowanych
Opublikowano 11 Stycznia 201412 l bardzo ładne zawsze mi się b7 w sedaniku biała marzyła z szyberem, no ale nic wylądowałem w avancie Fajny bialas prezentuje sie super, ale i tak wole czernuchy ja również, ale sądze że to przez położenie geograficzne, białych ślicznotek w PL nie brakuje, dlatego na widok fajnej czarnulki nogi sie uginaja ---------- Post dopisany at 11:38 ---------- Poprzedni post napisany at 11:36 ---------- p.s ja bym na wstępie zrobił black edition, już nie wiele ci brakuje, ale to tylko kwestia gustu
Opublikowano 11 Stycznia 201412 l Bialy tez piekny;) Duzo fajnych modyfikacji idzie do niego wprowadzic:P.
Opublikowano 11 Stycznia 201412 l Ładny białas! Opisz wyposażenie, i jakie plany na przyszłość jak coś jest? Bezawaryjności!
Opublikowano 11 Stycznia 201412 l Autor gleba jest na pewno, ale gwintu niema. Jak zmienialem opony to widzialem ze sprezyny czerwone. Z modyfikacji to planuje wirusa ale to na wiosne dopiero. I chcialbym szyby czarne, najlepiej jeszcze przednie. Tyl jest przyciemniony ale jakos licho i jest to praktycznie nie zauwazalne. I na lato jakies inne felgi bo te rsy mam 19 i jest zdecydowanie za twardo. Moze macie jakies propozycje jak go upiekszyc ;p chetnie wyslucham i przemysle
Opublikowano 11 Stycznia 201412 l Twardo bo zawieszenie nisko i pytanie co to jest za zawieszenie? Ja jeżdże na 19kach i nie narzekam. WIadomo, że w porównaniu z 16ką czy 17ką jest inaczej ale tragedii nie ma. Zrób jeszcze fotki środka i dodaj opis. Zerknij w kilka wątków i pomysły przyjdą same... Wirusa już wiesz gdzie chcesz robić?
Opublikowano 11 Stycznia 201412 l Biały jest świetny! 19" wygląda rewelacyjnie, zrób program będzie miała A4 drugą młodość
Opublikowano 12 Stycznia 201412 l Autor Dorzucam pare fotek Chcialem na czysciocha ale niestety pogoda nie dopisuje
Opublikowano 12 Stycznia 201412 l Zacna furmana jaki rozmiar masz na zimie a jaki na lato? U mnie siedi 18 lato 16 zima ale zmieniam na 17 zime i mooooże 19 lato zobaczymy
Opublikowano 13 Stycznia 201412 l Autor ---------- Post dopisany at 09:19 ---------- Poprzedni post napisany at 09:15 ---------- Zacna furmana jaki rozmiar masz na zimie a jaki na lato?U mnie siedi 18 lato 16 zima ale zmieniam na 17 zime i mooooże 19 lato zobaczymy 19 lato 17 zima. Na tych 17 troche czolg przypomina ;p
Opublikowano 13 Stycznia 201412 l Jakby chcial sie pozbyc tych felg 19 to pisz smialo a sie dogadamy :-) I co to za wydech ?