Gość epadi Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Mam 1,6 97' bez komputera, ale na wyświetlaczu przejechanych kilomtrów przy odpalaniu zaczął się pojawiać komunikat "service OEL". Wiem że coś z srwisem. Nie mam narazie czasu na zabawy z mechanikami i bym prosił jakby ktoś jarzył co to autko ode mnie chce to niech coś napisze.
Lukas Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Opublikowano 24 Kwietnia 2006 autko chce nowego masła a na poważnie wymiana oleju a takie komunikaty moga Ci sie pojawić później kontrolka OEL zapala się co 15 tyś kilomtrów in 1 co 30 tyś mały przeglad in 2 co 60 tyś duzy przeglad a i zapraszam do działu Newbie
Viking Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Opublikowano 24 Kwietnia 2006 autko chce nowego masła a na poważnie wymiana oleju a takie komunikaty moga Ci sie pojawić później kontrolka OEL zapala się co 15 tyś kilomtrów in 1 co 30 tyś mały przeglad in 2 co 60 tyś duzy przeglad a i zapraszam do działu Newbie I wszystko jasne.......
dark79 Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Opublikowano 24 Kwietnia 2006 in 2 co 60 tyś duzy przeglad lub co dwa lata :mrgreen: :mrgreen:
Traviz Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Opublikowano 25 Kwietnia 2006 kontrolka OEL zapala się co 15 tyś kilomtrów Zależy ile jest zaprogramowane Bo w niektórych czytałem jest co 10kkm W prosty sposób można sobie to samemu usunąć jeśli się ma VAG-a Ja odpowiedź znalazłem na AKP (audiklub.org) niestety nie mam linku do postu pod ręką. Warto szukać też OIL bo w niektórych wersjach właśnie tak to się wyświetla Pozdrawiam
dark79 Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Opublikowano 25 Kwietnia 2006 u nas na forum jest to opisane co gdzie i jak za pomocą waga
Lukas Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Wszystko sie zgadza moze byc i co 10 tys ja napisalem tak jak jest w wiekszosci
Rekomendowane odpowiedzi