kaju Opublikowano 16 Lutego 2014 Autor Opublikowano 16 Lutego 2014 Huh juz widzę co niektórych tjuningofcuf---------- Post dopisany at 23:00 ---------- Poprzedni post napisany at 22:58 ---------- Ale jak nasza ekipa im wjedzie będzie kox a ile to roboty?
Arkadiush Opublikowano 17 Lutego 2014 Opublikowano 17 Lutego 2014 A kto tam na Ostrowie miał przypalankę ?
trzacha197444 Opublikowano 17 Lutego 2014 Opublikowano 17 Lutego 2014 No, to widzę, że muszę sobie urlop przesunąć o tydzień, bo zazwyczaj cały lipiec leżakuję w okolicy Kobylej Góry, a głupio byłoby nie być na zlocie. Jeszcze nigdy trzy dni nie wracałem do domu...
mrogal Opublikowano 18 Lutego 2014 Opublikowano 18 Lutego 2014 https://scontent-b-lhr.xx.fbcdn.net/hphotos-frc1/l/t1/1962879_423664981098117_311669781_n.jpg100m od nas, działają chłopaki, będziemy mieli zajęcie w sobote ciągu dnia pojebalo ich ? kase za wjazd?
kaju Opublikowano 18 Lutego 2014 Autor Opublikowano 18 Lutego 2014 https://scontent-b-lhr.xx.fbcdn.net/hphotos-frc1/l/t1/1962879_423664981098117_311669781_n.jpg100m od nas, działają chłopaki, będziemy mieli zajęcie w sobote ciągu dnia pojebalo ich ? kase za wjazd? jestem ustawiony z nimi jak bede w PL żeby pogadać jak oni to w ogóle całość widzą, to samo miejsce, ten sam termin - sorry, ale dyskusja musi się k**wa odbyć
OGr Opublikowano 18 Lutego 2014 Opublikowano 18 Lutego 2014 https://scontent-b-lhr.xx.fbcdn.net/hphotos-frc1/l/t1/1962879_423664981098117_311669781_n.jpg100m od nas, działają chłopaki, będziemy mieli zajęcie w sobote ciągu dnia pojebalo ich ? kase za wjazd? nie chcą sobie po prostu robić burdelu.
mrogal Opublikowano 18 Lutego 2014 Opublikowano 18 Lutego 2014 https://scontent-b-lhr.xx.fbcdn.net/hphotos-frc1/l/t1/1962879_423664981098117_311669781_n.jpg100m od nas, działają chłopaki, będziemy mieli zajęcie w sobote ciągu dnia pojebalo ich ? kase za wjazd? nie chcą sobie po prostu robić burdelu. jakiego burdelu dwoch na selekcje i do widzenia. co kawalek plazy czy trawnika se wykupili?
kaju Opublikowano 18 Lutego 2014 Autor Opublikowano 18 Lutego 2014 Będę z nimi ugadywał, żebyśmy sobie tam weszli i popaczali, kto będzie chciał wjechać autem, to niestety z własnej kiermany dwudziestaka musi położyć, bo budżet tego nie przewiduje, no chyba, że się z nimi coś utarguje - jak w ryj strzelił możemy im w frekwencji trochę pomóc, bo i tak sobote mamy przeznaczony w tamtym miejscu, do konkursów możemy swoich powystawiać - ale o tym gadaliśmy gdzie indziej
JawoR36 Opublikowano 18 Lutego 2014 Opublikowano 18 Lutego 2014 Będę z nimi ugadywał, żebyśmy sobie tam weszli i popaczali, kto będzie chciał wjechać autem, to niestety z własnej kiermany dwudziestaka musi położyć, bo budżet tego nie przewiduje, no chyba, że się z nimi coś utarguje - jak w ryj strzelił możemy im w frekwencji trochę pomóc, bo i tak sobote mamy przeznaczony w tamtym miejscu, do konkursów możemy swoich powystawiać - ale o tym gadaliśmy gdzie indziej Chcesz się z WieśWagenami dogadywać? Napisz im tam, żeby jakieś fajne d*py ze sobą wzieli dla "Naszych"
kaju Opublikowano 18 Lutego 2014 Autor Opublikowano 18 Lutego 2014 Będę z nimi ugadywał, żebyśmy sobie tam weszli i popaczali, kto będzie chciał wjechać autem, to niestety z własnej kiermany dwudziestaka musi położyć, bo budżet tego nie przewiduje, no chyba, że się z nimi coś utarguje - jak w ryj strzelił możemy im w frekwencji trochę pomóc, bo i tak sobote mamy przeznaczony w tamtym miejscu, do konkursów możemy swoich powystawiać - ale o tym gadaliśmy gdzie indziej Chcesz się z WieśWagenami dogadywać? Napisz im tam, żeby jakieś fajne d*py ze sobą wzieli dla "Naszych" co nam zależy? i tak i tak na plaży będziemy
Hesik Opublikowano 19 Lutego 2014 Opublikowano 19 Lutego 2014 Kajak pogodę żeś zamówił? Plażing na kocingu jak najbardziej tylko słońce ma byc
miedzikos Opublikowano 19 Lutego 2014 Opublikowano 19 Lutego 2014 No to ja odpadam bo bede na pewno na LowDaily
Kasjan Opublikowano 20 Lutego 2014 Opublikowano 20 Lutego 2014 Będę z nimi ugadywał, żebyśmy sobie tam weszli i popaczali, kto będzie chciał wjechać autem, to niestety z własnej kiermany dwudziestaka musi położyć, bo budżet tego nie przewiduje, no chyba, że się z nimi coś utarguje - jak w ryj strzelił możemy im w frekwencji trochę pomóc, bo i tak sobote mamy przeznaczony w tamtym miejscu, do konkursów możemy swoich powystawiać - ale o tym gadaliśmy gdzie indziej Chcesz się z WieśWagenami dogadywać? Napisz im tam, żeby jakieś fajne d*py ze sobą wzieli dla "Naszych" Wiem ze to zart ale czasami mam wrazenie jakbym czytal 14latka...
mrogal Opublikowano 20 Lutego 2014 Opublikowano 20 Lutego 2014 Będę z nimi ugadywał, żebyśmy sobie tam weszli i popaczali, kto będzie chciał wjechać autem, to niestety z własnej kiermany dwudziestaka musi położyć, bo budżet tego nie przewiduje, no chyba, że się z nimi coś utarguje - jak w ryj strzelił możemy im w frekwencji trochę pomóc, bo i tak sobote mamy przeznaczony w tamtym miejscu, do konkursów możemy swoich powystawiać - ale o tym gadaliśmy gdzie indziej Chcesz się z WieśWagenami dogadywać? Napisz im tam, żeby jakieś fajne d*py ze sobą wzieli dla "Naszych" Wiem ze to zart ale czasami mam wrazenie jakbym czytal 14latka... powiedz to kajowemu trampkowi
JawoR36 Opublikowano 20 Lutego 2014 Opublikowano 20 Lutego 2014 Będę z nimi ugadywał, żebyśmy sobie tam weszli i popaczali, kto będzie chciał wjechać autem, to niestety z własnej kiermany dwudziestaka musi położyć, bo budżet tego nie przewiduje, no chyba, że się z nimi coś utarguje - jak w ryj strzelił możemy im w frekwencji trochę pomóc, bo i tak sobote mamy przeznaczony w tamtym miejscu, do konkursów możemy swoich powystawiać - ale o tym gadaliśmy gdzie indziej Chcesz się z WieśWagenami dogadywać? Napisz im tam, żeby jakieś fajne d*py ze sobą wzieli dla "Naszych" Wiem ze to zart ale czasami mam wrazenie jakbym czytal 14latka... Czyli założenie osiągnięte ---------- Post dopisany at 11:11 ---------- Poprzedni post napisany at 11:10 ---------- Będę z nimi ugadywał, żebyśmy sobie tam weszli i popaczali, kto będzie chciał wjechać autem, to niestety z własnej kiermany dwudziestaka musi położyć, bo budżet tego nie przewiduje, no chyba, że się z nimi coś utarguje - jak w ryj strzelił możemy im w frekwencji trochę pomóc, bo i tak sobote mamy przeznaczony w tamtym miejscu, do konkursów możemy swoich powystawiać - ale o tym gadaliśmy gdzie indziej Chcesz się z WieśWagenami dogadywać? Napisz im tam, żeby jakieś fajne d*py ze sobą wzieli dla "Naszych" Wiem ze to zart ale czasami mam wrazenie jakbym czytal 14latka... powiedz to kajowemu trampkowi Legenda głosi, że wychowywały go wilki.. Może dlatego?
swir88 Opublikowano 20 Lutego 2014 Opublikowano 20 Lutego 2014 https://scontent-b-lhr.xx.fbcdn.net/hphotos-frc1/l/t1/1962879_423664981098117_311669781_n.jpg100m od nas, działają chłopaki, będziemy mieli zajęcie w sobote ciągu dnia pojebalo ich ? kase za wjazd? nie chcą sobie po prostu robić burdelu. jakiego burdelu dwoch na selekcje i do widzenia. co kawalek plazy czy trawnika se wykupili? Wszystko maja za ogrodzeniem nawet wlotka na pieszo 5zl ... Jedno glowne pole dla tych co zostaja na noc a 2 dla tych co na 1 dzien a do plazy 2metry
kaju Opublikowano 20 Lutego 2014 Autor Opublikowano 20 Lutego 2014 pasażer 5 szarak dyche. ---------- Post dopisany at 16:33 ---------- Poprzedni post napisany at 16:31 ---------- jestem po rozmowie z Mateuszem, ustawiliśmy się na rozmowe w tej kwestii, ale na 99% sobote spędzamy i tak właśnie tam, przy okazji plażingo-kocingo-opierdalingu i relaxingu.
Rekomendowane odpowiedzi