kaju Opublikowano 11 Marca 2014 Autor Opublikowano 11 Marca 2014 Bez faworyzacji prosze:przebiegly: A5 to też a4:decayed: a Ty gdzie mje tu między wódke a zakąske
Gość Edyta Opublikowano 11 Marca 2014 Opublikowano 11 Marca 2014 Bez faworyzacji prosze:przebiegly: A5 to też a4:decayed: a Ty gdzie mje tu między wódke a zakąske zazdrosny
Wandej Opublikowano 11 Marca 2014 Opublikowano 11 Marca 2014 Bez faworyzacji prosze:przebiegly: A5 to też a4:decayed: a Ty gdzie mje tu między wódke a zakąske Szatap:przebiegly: czerwony dywan dla mnie koloj:decayed:
kaju Opublikowano 11 Marca 2014 Autor Opublikowano 11 Marca 2014 Bez faworyzacji prosze:przebiegly: A5 to też a4:decayed: a Ty gdzie mje tu między wódke a zakąske zazdrosny chyba ---------- Post dopisany at 21:43 ---------- Poprzedni post napisany at 21:42 ---------- Szatap:przebiegly: czerwony dywan dla mnie koloj:decayed:
MAGIC87 Opublikowano 11 Marca 2014 Opublikowano 11 Marca 2014 Bez faworyzacji prosze:przebiegly: A5 to też a4:decayed: a Ty gdzie mje tu między wódke a zakąske Szatap:przebiegly: czerwony dywan dla mnie koloj:decayed: ponoc w tym roku skaczemu na dachu twojego bolidu z WHY ME na czele
OGr Opublikowano 11 Marca 2014 Opublikowano 11 Marca 2014 Bez faworyzacji prosze:przebiegly: A5 to też a4:decayed: a Ty gdzie mje tu między wódke a zakąske Szatap:przebiegly: czerwony dywan dla mnie koloj:decayed: ok, już się jeden grzeje
Wandej Opublikowano 11 Marca 2014 Opublikowano 11 Marca 2014 Bez faworyzacji prosze:przebiegly: A5 to też a4:decayed: a Ty gdzie mje tu między wódke a zakąske Szatap:przebiegly: czerwony dywan dla mnie koloj:decayed: ponoc w tym roku skaczemu na dachu twojego bolidu z WHY ME na czele Słyszałem z on gabaryt jest. Dźwig będzie?
kaju Opublikowano 11 Marca 2014 Autor Opublikowano 11 Marca 2014 Bez faworyzacji prosze:przebiegly: A5 to też a4:decayed: a Ty gdzie mje tu między wódke a zakąske Szatap:przebiegly: czerwony dywan dla mnie koloj:decayed: ponoc w tym roku skaczemu na dachu twojego bolidu z WHY ME na czele Słyszałem z on gabaryt jest. Dźwig będzie? z balkonu będzie skakał
Arkadiush Opublikowano 11 Marca 2014 Opublikowano 11 Marca 2014 Bez faworyzacji prosze:przebiegly: A5 to też a4:decayed: a Ty gdzie mje tu między wódke a zakąske Szatap:przebiegly: czerwony dywan dla mnie koloj:decayed: ponoc w tym roku skaczemu na dachu twojego bolidu z WHY ME na czele Przypomnę Ci Magic coś :polew::polew::grin::grin:
kaju Opublikowano 11 Marca 2014 Autor Opublikowano 11 Marca 2014 Bez faworyzacji prosze:przebiegly: A5 to też a4:decayed: a Ty gdzie mje tu między wódke a zakąske Szatap:przebiegly: czerwony dywan dla mnie koloj:decayed: ponoc w tym roku skaczemu na dachu twojego bolidu z WHY ME na czele Przypomnę Ci Magic coś :polew::polew::grin::grin: http://i.imgur.com/eHEcteh.jpg w tym roku na wjeździe oddajesz kluczyki.
czorny_07 Opublikowano 11 Marca 2014 Opublikowano 11 Marca 2014 Bez faworyzacji prosze:przebiegly: A5 to też a4:decayed: a Ty gdzie mje tu między wódke a zakąske Szatap:przebiegly: czerwony dywan dla mnie koloj:decayed: ponoc w tym roku skaczemu na dachu twojego bolidu z WHY ME na czele Przypomnę Ci Magic coś :polew::polew::grin::grin: http://i.imgur.com/eHEcteh.jpg Arek - Magic 1:0
Arkadiush Opublikowano 11 Marca 2014 Opublikowano 11 Marca 2014 Bez faworyzacji prosze:przebiegly: A5 to też a4:decayed: a Ty gdzie mje tu między wódke a zakąske Szatap:przebiegly: czerwony dywan dla mnie koloj:decayed: ponoc w tym roku skaczemu na dachu twojego bolidu z WHY ME na czele Przypomnę Ci Magic coś :polew::polew::grin::grin: http://i.imgur.com/eHEcteh.jpg Arek - Magic 1:0 było dobrze a Neupathor czy jakoś tak jest jako honorowy gość zlotu ? ---------- Post dopisany at 22:59 ---------- Poprzedni post napisany at 22:58 ---------- Bez faworyzacji prosze:przebiegly: A5 to też a4:decayed: a Ty gdzie mje tu między wódke a zakąske Szatap:przebiegly: czerwony dywan dla mnie koloj:decayed: ponoc w tym roku skaczemu na dachu twojego bolidu z WHY ME na czele Przypomnę Ci Magic coś :polew::polew::grin::grin: http://i.imgur.com/eHEcteh.jpg w tym roku na wjeździe oddajesz kluczyki. ale to nie moje auto
kaju Opublikowano 11 Marca 2014 Autor Opublikowano 11 Marca 2014 ale to nie moje auto mam Ci przypomnieć ile połączeń miałem, że odcinasz?
Arkadiush Opublikowano 11 Marca 2014 Opublikowano 11 Marca 2014 ale to nie moje auto mam Ci przypomnieć ile połączeń miałem, że odcinasz? nie lepiej nie dobra autobusem przyjadę
kaju Opublikowano 11 Marca 2014 Autor Opublikowano 11 Marca 2014 ale to nie moje auto mam Ci przypomnieć ile połączeń miałem, że odcinasz? nie lepiej nie
Arkadiush Opublikowano 11 Marca 2014 Opublikowano 11 Marca 2014 ale to nie moje auto mam Ci przypomnieć ile połączeń miałem, że odcinasz? nie lepiej nie Będzie za***isty zlot jeszcze bardziej niż w tamtym roku
WhyMe? Opublikowano 12 Marca 2014 Opublikowano 12 Marca 2014 Słyszałem z on gabaryt jest. Dźwig będzie? Ten gabaryt zaraz nigdzie nie pojedzie jak nie skończycie głupio pier**lić
kaju Opublikowano 12 Marca 2014 Autor Opublikowano 12 Marca 2014 A coś ty taki nerwowy? bo już gabarytu nie ma
Rekomendowane odpowiedzi