wladi Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 kaju spytaj ekipy o moje drzewo jak dobre do rąbania to masz pokój obok mnie ok ale jeszcze musisz fafla omamić Wladi będzie na etacie Jak Wy się będziecie rąbać to ja już będę odcinał po raz drugi:grin::grin:
OGr Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 hehe akurat Monika gdyby tylko mogła to już by się zapisała...ale niestety pracuje!! drzewa się do lasu nie wiezie Cwaniak, no zobaczymy.
Wandej Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 kaju spytaj ekipy o moje drzewo jak dobre do rąbania to masz pokój obok mnie ok ale jeszcze musisz fafla omamić Wladi będzie na etacie Jak Wy się będziecie rąbać to ja już będę odcinał po raz drugi:grin::grin: Wladiego planuje upodlic już pierwszego dnia:przebiegly:Albo ja albo on albo wódka wygra:naughty:
wladi Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 kaju spytaj ekipy o moje drzewo jak dobre do rąbania to masz pokój obok mnie ok ale jeszcze musisz fafla omamić Wladi będzie na etacie Jak Wy się będziecie rąbać to ja już będę odcinał po raz drugi:grin::grin: Wladiego planuje upodlic już pierwszego dnia:przebiegly:Albo ja albo on albo wódka wygra:naughty: Nie Ty jeden:naughty: karwa jak ja to przeżyję
Wandej Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 kaju spytaj ekipy o moje drzewo jak dobre do rąbania to masz pokój obok mnie ok ale jeszcze musisz fafla omamić Wladi będzie na etacie Jak Wy się będziecie rąbać to ja już będę odcinał po raz drugi:grin::grin: Wladiego planuje upodlic już pierwszego dnia:przebiegly:Albo ja albo on albo wódka wygra:naughty: Nie Ty jeden:naughty: karwa jak ja to przeżyję Kurfa jak? Ktoś trzeźwy wciagnie truchlo do pokoju i tyle:decayed:
wladi Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 kaju spytaj ekipy o moje drzewo jak dobre do rąbania to masz pokój obok mnie ok ale jeszcze musisz fafla omamić Wladi będzie na etacie Jak Wy się będziecie rąbać to ja już będę odcinał po raz drugi:grin::grin: Wladiego planuje upodlic już pierwszego dnia:przebiegly:Albo ja albo on albo wódka wygra:naughty: Nie Ty jeden:naughty: karwa jak ja to przeżyję Kurfa jak? Ktoś trzeźwy wciagnie truchlo do pokoju i tyle:decayed: Ty się dobrze czujesz:polew::polew:
Gość Edyta Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 To ja chyba jedyna nie pijąca będę O_o :-D :-P
wladi Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 To ja chyba jedyna nie pijąca będę O_o :-D :-PChyba śnisz:grin:
Gość Edyta Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Żebyś się nie zdziwił :-P młodzież jedzie ze mną;-)
wladi Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 To weź se kuźwa niańkę bo polegniesz:decayed:
kaju Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2014 To weź se kuźwa niańkę bo polegniesz:decayed:
Gość Edyta Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Wladi nie strasz nie boje się ciebie :-P
wladi Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Ale mnie nie musisz Edytka to alkohol Ci krzywdę zrobi nie ja:polew:
Gość Edyta Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Ci mowie ze nie będę a ty myślisz ze żartuje :-D musze karmić malucha wiec odpada ha ha ha :-P
kaju Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Ci mowie ze nie będę a ty myślisz ze żartuje :-D musze karmić malucha wiec odpada ha ha ha :-P Wladi wpadnie na podwieczorek do Ciebie
wladi Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 A ile to roboty pociągnąć z cycka:polew:
Gość Edyta Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 O kurcze tego nie brałam pod uwagę ha ha ha :-P
Artur82 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 no Wladi to potrafi jednego dnie 4 razy mieć zmartwychwstanie
Rekomendowane odpowiedzi