slavko87 Opublikowano 25 Maja 2014 Opublikowano 25 Maja 2014 To Wy tak mieszacie różne rodzaje alko? A Ty myślałeś że na pifo przyjedziesz:polew: Sławek z każdym napić się trzeba i wtedy masz pełen OEM zaliczony Słabo mój żołądek znosi mixy ale jak mus to mus
klysek Opublikowano 25 Maja 2014 Opublikowano 25 Maja 2014 co ja abstynent bede tam robił w sumie racja możesz nie jechać i tak nie będziesz miał kolegów
miszka Opublikowano 25 Maja 2014 Opublikowano 25 Maja 2014 Kaju a jak sie ma sprawa z parkingiem na tym obiekcie , jakiiś monitoring ?
slepy Opublikowano 25 Maja 2014 Opublikowano 25 Maja 2014 co ja abstynent bede tam robił w sumie racja możesz nie jechać i tak nie będziesz miał kolegów tak właśnie myślałem:grin:, Dobrze że żonę biorę, bede miał z kim słowo zamienić
miszka Opublikowano 25 Maja 2014 Opublikowano 25 Maja 2014 co ja abstynent bede tam robił w sumie racja możesz nie jechać i tak nie będziesz miał kolegów tak właśnie myślałem:grin:, Dobrze że żonę biorę, bede miał z kim słowo zamienić
kaju Opublikowano 25 Maja 2014 Autor Opublikowano 25 Maja 2014 Kaju a jak sie ma sprawa z parkingiem na tym obiekcie , jakiiś monitoring ? 24h
kaju Opublikowano 25 Maja 2014 Autor Opublikowano 25 Maja 2014 w tym roku będę zabierał nagrania, bo rok temu sporo akcji kamera nie uchwyciła - czorny i mefju pozdrawiam
Wandej Opublikowano 25 Maja 2014 Opublikowano 25 Maja 2014 To Wy tak mieszacie różne rodzaje alko? A Ty myślałeś że na pifo przyjedziesz:polew: Sławek z każdym napić się trzeba i wtedy masz pełen OEM zaliczony Słabo mój żołądek znosi mixy ale jak mus to mus Pije z Toba:good: Też mam problemy z mieszaniem:kwasny: Znaczy z mieszaniem nie tylko z odpaleniem na drugi dzień
TyBucu Opublikowano 25 Maja 2014 Opublikowano 25 Maja 2014 w tym roku będę zabierał nagrania, bo rok temu sporo akcji kamera nie uchwyciła - czorny i mefju pozdrawiam Dobry plan, wrzucic je tylko w jedno miejsce to bym z tego cos ulepil
WhyMe? Opublikowano 25 Maja 2014 Opublikowano 25 Maja 2014 w tym roku będę zabierał nagrania, bo rok temu sporo akcji kamera nie uchwyciła - czorny i mefju pozdrawiam Wrzuciłbym filmik nagrany pod recepcją, no ale jeszcze jakaś część rozsądku mnie hamuje Wspomnienia będą na całe życie i nikt nam tego nie zabierze
kaju Opublikowano 25 Maja 2014 Autor Opublikowano 25 Maja 2014 w tym roku będę zabierał nagrania, bo rok temu sporo akcji kamera nie uchwyciła - czorny i mefju pozdrawiam Wrzuciłbym filmik nagrany pod recepcją, no ale jeszcze jakaś część rozsądku mnie hamuje Wspomnienia będą na całe życie i nikt nam tego nie zabierze
slavko87 Opublikowano 25 Maja 2014 Opublikowano 25 Maja 2014 co ja abstynent bede tam robił ja też abstynent ale okazyjnie się nayebac czemu nie ---------- Post dopisany at 18:25 ---------- Poprzedni post napisany at 18:24 ---------- To Wy tak mieszacie różne rodzaje alko? A Ty myślałeś że na pifo przyjedziesz:polew: Sławek z każdym napić się trzeba i wtedy masz pełen OEM zaliczony Słabo mój żołądek znosi mixy ale jak mus to mus Pije z Toba:good: Też mam problemy z mieszaniem:kwasny: Znaczy z mieszaniem nie tylko z odpaleniem na drugi dzień ja nie odpalam na drugi dzień ale cos się poradzi
wladi Opublikowano 25 Maja 2014 Opublikowano 25 Maja 2014 w tym roku będę zabierał nagrania, bo rok temu sporo akcji kamera nie uchwyciła - czorny i mefju pozdrawiam Wrzuciłbym filmik nagrany pod recepcją, no ale jeszcze jakaś część rozsądku mnie hamuje Wspomnienia będą na całe życie i nikt nam tego nie zabierze DJ Kris DJ Kris
Wandej Opublikowano 25 Maja 2014 Opublikowano 25 Maja 2014 w tym roku będę zabierał nagrania, bo rok temu sporo akcji kamera nie uchwyciła - czorny i mefju pozdrawiam Wrzuciłbym filmik nagrany pod recepcją, no ale jeszcze jakaś część rozsądku mnie hamuje Wspomnienia będą na całe życie i nikt nam tego nie zabierze Wkurfia mnie niesmowicie nagrywanie imprez:kwasny: Fury i d*py owszem można w dzien nagrywać ale wspomnienia z imprez tylko na hdd w bani:good: Wladi u Ciebie jak wątroba?
MAT1000 Opublikowano 25 Maja 2014 Opublikowano 25 Maja 2014 Jakby na samą sobotę wpaść była chęć, jakiś zapis trzeba zrobić ?
kaju Opublikowano 25 Maja 2014 Autor Opublikowano 25 Maja 2014 Jakby na samą sobotę wpaść była chęć, jakiś zapis trzeba zrobić ? W sobotę i tak i tak jesteśmy na LowDaily jak się ogarniemy po sobocie, więc jedynie tam.
Rekomendowane odpowiedzi