goldi Opublikowano 9 Czerwca 2014 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Ja jeszcze nie doszedłem po Nysie do siebie a tu już nie obejrzymy sie i zaś trza a z tym kto pierwszy zaliczy zgona to dobre
kaju Opublikowano 9 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2014 dodam młodą do kompletu:decayed: ona śpi u mnie w pokoju Ja jeszcze nie doszedłem po Nysie do siebie a tu już nie obejrzymy sie i zaś trza a z tym kto pierwszy zaliczy zgona to dobre tradycyjnie - cwiara
TyBucu Opublikowano 9 Czerwca 2014 Opublikowano 9 Czerwca 2014 tradycyjnie - cwiara Zaczynamy obstawianie?
Gość Edyta Opublikowano 9 Czerwca 2014 Opublikowano 9 Czerwca 2014 dodam młodą do kompletu:decayed: ona śpi u mnie w pokoju Ja jeszcze nie doszedłem po Nysie do siebie a tu już nie obejrzymy sie i zaś trza a z tym kto pierwszy zaliczy zgona to dobre tradycyjnie - cwiara zaadoptuje ćwiare jak najbardziej młody się ucieszy a ty się zdecyduj z którą chcesz, nie ma dwóch na raz
kaju Opublikowano 9 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2014 dodam młodą do kompletu:decayed: ona śpi u mnie w pokoju Ja jeszcze nie doszedłem po Nysie do siebie a tu już nie obejrzymy sie i zaś trza a z tym kto pierwszy zaliczy zgona to dobre tradycyjnie - cwiara zaadoptuje ćwiare jak najbardziej młody się ucieszy a ty się zdecyduj z którą chcesz, nie ma dwóch na raz przywieź ją to się oświadcze
czorny_07 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Opublikowano 9 Czerwca 2014 panowie ma ktoś jeszcze te zniżkę do mapeta z oema 2k13?
kaju Opublikowano 9 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2014 panowie ma ktoś jeszcze te zniżkę do mapeta z oema 2k13? jeśli o to Ci chodzi co myśle to nie - nie można ich ze sobą łączyć
wujek496 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Kto jeszcze z dziećmi jedzie i w jakim wieku bo nie wiem czy brać swojego 2 latka czy nie. Cos ktoś pisał o tym ze jedzie z potomnymi wczesniej Witaj kolego. Zabieram swoją trzy letnią córeczkę Także śmiało bierz potomka to zrobimy jakąś kawalerkę
Hesik Opublikowano 10 Czerwca 2014 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Kto jeszcze z dziećmi jedzie i w jakim wieku bo nie wiem czy brać swojego 2 latka czy nie. Cos ktoś pisał o tym ze jedzie z potomnymi wczesniej Witaj kolego. Zabieram swoją trzy letnią córeczkę Także śmiało bierz potomka to zrobimy jakąś kawalerkę W takim razie biorę go to dzieci będą mogły razem się pobawic
trzacha197444 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Opublikowano 10 Czerwca 2014 tradycyjnie - cwiara Zaczynamy obstawianie? Nie ma co obstawiać, bo nowi w Ostrowie bedą I nie kuźwa to, żebym w Ostrowie nigdy nie był...
Wandej Opublikowano 10 Czerwca 2014 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Ostatnio poszły 2litryna 3:naughty: Wróciłem jeszcze do domu i wszystko pamietam także forma jest na oem:kox:
kaju Opublikowano 10 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2014 Ostatnio poszły 2litryna 3:naughty: Wróciłem jeszcze do domu i wszystko pamietam także forma jest na oem:kox: no to bohater jesteś. cwiara powiedz panu
Gość cwiara Opublikowano 10 Czerwca 2014 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Ostatnio poszły 2litryna 3:naughty: Wróciłem jeszcze do domu i wszystko pamietam także forma jest na oem:kox: no to bohater jesteś. cwiara powiedz panu Nadaje sie
Wandej Opublikowano 10 Czerwca 2014 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Ostatnio poszły 2litryna 3:naughty: Wróciłem jeszcze do domu i wszystko pamietam także forma jest na oem:kox: no to bohater jesteś. cwiara powiedz panu Nadaje sie Jedyne co mi umknelo to fakt gdzie zostawiłem halowki:co: Nie mogę ich znaleźć
Rekomendowane odpowiedzi