Gość cwiara Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 No taaa rozłożyli....Cwiara mi torebkę jeszcze na głowę założył żeby mi włosy nie zmarzły Nie pamiętam
Arkadiush Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zapomniałbym, co poniektórzy domyli głowy od czerwonego spraja? na przyszły raz prosze o nie zamykanie drzwi, bo ciezko jest wejsc po litrze wódki o 4 nad ranem na 2 piętro a tam zamknięte mogłeś spać w aucie Ale ja spałem o ja pitole ja myslalem ze chociaz Ci siedzenia rozlozyli przyzwyczajonych do trudnych warunków
wladi Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Powiedzcie że jestem opalony......przyjechałem z nad morza a tu taka sytuacja krępująca...zresztą Novwy też
Arkadiush Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Nieudana próba wyjścia łożka z Musti. Zablokował sie w futrynie miał ciężko wstać hahaahahahahahahahahaha ja taki zaspany byłem że to szok co za gnojki cholera nie trzeba było próbować kraść zderzaka :lol2:
musti Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Powiedzcie że jestem opalony......przyjechałem z nad morza a tu taka sytuacja krępująca...zresztą Novwy też ten gość to plastik fantastic takiego playboya grał
Arkadiush Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Powiedzcie że jestem opalony......przyjechałem z nad morza a tu taka sytuacja krępująca...zresztą Novwy też ale blade d*py
trzacha197444 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Powiedzcie że jestem opalony......przyjechałem z nad morza a tu taka sytuacja krępująca...zresztą Novwy też novwy miał dłuższe spodnie więc mógł być bardziej blady niż Ty . A ten bambo pośrodku swojej lasce zayebał galoty?
Arkadiush Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Powiedzcie że jestem opalony......przyjechałem z nad morza a tu taka sytuacja krępująca...zresztą Novwy też novwy miał dłuższe spodnie więc mógł być bardziej blady niż Ty . A ten bambo pośrodku swojej lasce zayebał galoty? baywatch plaży
MAGIC87 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 (edytowane) A tu dawałem prywatną lekcję Zumby Nie zapomne jak smarowała sie samoopalaczem i biegłeś do niej z tekstem ,, Mam lepszy'' ( ponoc widziano was o połnocy razem na plazy) Edytowane 12 Sierpnia 2014 przez MAGIC87
chopin Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 widzieliście co ten wariat magic walnął w sygnaturze ? :grin: :grin: :polew: :polew:
wladi Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 No widzisz ja się zabawiałem a Ty nosiłeś meble i komu lepiej
Arkadiush Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 widzieliście co ten wariat magic walnął w sygnaturze ? :grin: :grin: :polew: :polew: zabrakło mi jego mebli na wymiar
Gość cwiara Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 (edytowane) widzieliście co ten wariat magic walnął w sygnaturze ? :grin: :grin: :polew: :polew: No widzialem. Teraz najnowsze rozwiązania rozpracowane. Coby nie zgubić pacjenta folią strech do łóżka i jedziem bokiem Edytowane 12 Sierpnia 2014 przez cwiara
chopin Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 i karnej c*py za c**jowe parkowanie (leżenie na kocu przed wejściem do domu ) :grin: :grin:
MAGIC87 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 widzieliście co ten wariat magic walnął w sygnaturze ? :grin: :grin: :polew: :polew: No widzialem. Teraz najnowsze rozwiązania rozpracowane. Coby nie zgubić pacjenta folią strech do łóżka i jedziem bokiem :grin: :grin: :grin:
Arkadiush Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 i karnej c*py za c**jowe parkowanie (leżenie na kocu przed wejściem do domu ) :grin: :grin:
MAGIC87 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 No widzisz ja się zabawiałem a Ty nosiłeś meble i komu lepiej :decayed: :decayed: Tyle wygrac, Jeszcze w kamin, papier nozyczki przegrałem
TygrySs Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Powiedzcie że jestem opalony......przyjechałem z nad morza a tu taka sytuacja krępująca...zresztą Novwy też ja jebje
wladi Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 No widzisz ja się zabawiałem a Ty nosiłeś meble i komu lepiej :decayed: :decayed: Tyle wygrac, Jeszcze w kamin, papier nozyczki przegrałem Nie zaczynaj....
Rekomendowane odpowiedzi