Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Przeróbka przodu na B7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

ledy od s6 w zderzaku są spoko, tylko jedna sprawa - ostatnio widzę coraz więcej aut z czymś takim - szczególnie golfy i tego pokroju samochody, dlatego ja chciałem mieć trochę inaczej. Popatrzyłem, jak to wyszło Hiszpanom i stwierdziłem, że mi się podoba;) Kwestia gustu - tyle;)

Opublikowano

Niestety ciekawe rozwiązania trafiają do masówki i potem wiele osób rezygnuje z tego. Sam miałem wkładać w zderzak ale coś czuję że jak "każdy fan wsiotuningu" będzie tak miał zrobione to zrezygnuję :confused4: A Tobie nawet dobrze to wyszło. Obawiałem się że może być niewypał ale jest :good:

Opublikowano

Ktoś wykasował mojego posta :angry:

Ledy ..ledami ..takie paski za jakiś czas będzie wstawiał każdy ..niech tylko sie ludzie nauczą piekarniki obsługiwać .

Juz widziałem na BMW 7 ..takie fioletowe Ledy :sick3:

Opublikowano

U mnie czasem pod uczelnią biemdabliu takie stoi namber3 :naughty: z takimi ledami to jest dopierpo szaaał :polew: :polew:

A co do twoich lampek mi sie podoba sposób wykonania :good:

Opublikowano

U mnie czasem pod uczelnią biemdabliu takie stoi namber3 :naughty: z takimi ledami to jest dopierpo szaaał :polew: :polew:

A co do twoich lampek mi sie podoba sposób wykonania :good:

Takie LEDy w BMW to już całkiem porażka :sick3: A te lampki faktycznie zgrabnie są zrobione :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

Przyszła pora na zdjęcia nocne - musiałem się pobawić ustawieniami aparatu, bo było tylko widać łunę światła, a chciałem, żeby można było zobaczyć więcej szczegółów;)

img3320ot1.th.jpg

img3331bg0.th.jpg

img3333fo3.th.jpg

img3334kf8.th.jpg

Teraz mam nowy przedmiot rozważań - lusterka. Niestety lipton, bo mam jedno większe, drugie mniejsze, a póki co nie stać mnie na te od b7, wiec jest alternatywa - nakładki też są drogie, ale stoi u mnie do sprzedania rozbite A3 z lusterkami chrom In Pro i musze pogadać z właścicielem... Można też kupić spray chrom (wujek taki ma, prysnąłem na próbę) - całkiem nieźle, bo wychodzi satyna - moim zdaniem ładniejsza, niż lustrzany chrom, zalatujący m3. Co sądzicie? (oczywiście po sprayu byłby bezbarwny dla zabezpieczenia) - koszta niewielkie, efekt dość dobry..

Opublikowano

Ekstra prezentują się te lampki, drapieżnie (kocie oczy) :kox:

Co do lusterek to najpierw spróbuj tak jak piszesz ze spreyem zobaczysz jak wyjdzie a jak będzie lipa to będziesz kombinował dalej...

Opublikowano

Po raz kolejny chwale : dobrze jest :) Autko mi sie podoba ... Musisz cos tylko z tymi progami pokombinowac i jakąs felge : 17" to absolutne minimum...

Opublikowano

Też tak uważam dobrze wyszło :good: Ale faktycznie lekka różnica jest między diodami prawymi a lewymi :decayed: Ale mimo to mi sie podoba, dobra robota :good: wiochą nie wieje :)

Opublikowano

Lampki fajnie Ci wyszły :good: Co do lusterek to na wiosnę będę też robił w chrom. I mi też to prawe mniejsze nie pasowało. Dlatego kupiłem duże od anglika na allegro, z elektryką i grzaniem. W tym tygodniu ma przyjść i będą oba duże :wink4:

Opublikowano

Gratuluje zacięcia i samozaparcia. Efekt naprawdę niezły. Mi się podoba, choć trzeba coś zrobić żeby z boku wyglądał lepiej. Njalepiej gleba i duże koła i bedzie :kox:

Opublikowano

Lampki super :good: a lusterka zrób jednakowe od b5 i powinno być OK!

Opublikowano

:hi:

Gratulacje efektu i RESPEKT za pomysł :)

Fajnie wyszły te światła :good:

:notworthy:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jakis progres ?

Opublikowano
  • Autor

kryzys gospodarczy przekłada się również na portfel studenta;p Narazie progres jest taki, ze na środę musi być gotowa moja stronka na zaliczenie. Jej tytuł - Audi A4 i moje modyfikacje. Siłą rzeczy, będą tam fotki i kilka innych informacji, a strona z czasem będzie ewoluować;)

Opublikowano

Dawaj link :kox:

Opublikowano

kryzys gospodarczy przekłada się również na portfel studenta;p Narazie progres jest taki, ze na środę musi być gotowa moja stronka na zaliczenie. Jej tytuł - Audi A4 i moje modyfikacje. Siłą rzeczy, będą tam fotki i kilka innych informacji, a strona z czasem będzie ewoluować;)

Też robiłem stronkę o Audi :tongue4:

Opublikowano

Nono zapodawaj ;)

Opublikowano
  • Autor

Koledzy...przecież mówiłem, ze stronka jest na środę... Wiadomo, co to oznacza :decayed: