Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Przeróbka przodu na B7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zwracam się do Was z kolejnym problemem...potrzebuję mieć informację, czy maska od b7 jest tak samo szeroka, jak do b5, bo będę chyba przód przerabiał i nie wiem, czy maska podejdzie bez przeróbek... Jeżeli macie jakieś info, linki na ten temat, to plz - dajcie znać;) Pozdrawiam.

Opublikowano

Swojego czasu było takie cudo na forum :naughty: S4( B5 ) z przodem B7 hmmm cikawa koncepcja ale darował bym sobie taką rzeźbę ,dużo kasy włożysz a później będziesz miał problemy ze sprzedażą .

http://picasaweb.google.com/karol.paczkowski/ZlotA4NowaKaletka/photo?authkey=ZJs9ZaKZGVU#5105643982482654658

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/1a66d030440d0b06.html

Opublikowano

kolega Iceman (ale go nie ma już u nas) miał coś takiego w wersji Avant i spooooro kasy w to włożył

Opublikowano

wioska. taniej bedzie kupic B7...

Opublikowano
  • Autor

Takie zderzaki z aukcji odpadają. Do Ice'a już dzwoniłem, co i jak, a moja Audi jest rozbita i dzięki temu jest okazja wstawic w podobnych kosztach przód od b7. Proszę - nie piszcie, ze wioska, itp - kwestia gustu, a na forum już sto razy było to pisane...

Opublikowano

jak auto rozbite to fakt jest okazja. co do wygladu - kazdy ma inny gust. mi naprzyklad auto ICE sie bardzo podoba

Opublikowano

Masz racje jak ci sie podoba przod od b7 to kombinuj a jak wykombinujesz to zapodaj foki :good: tez kiedys planowalem taka rzezbe zrobic ale poszedlem w kierunku mocy . W kazdym razie zycze szczescia i nie przejmuj sie krytyka typu< ze to wiocha >

Opublikowano

Napewno nie będzie to B7 :) a samochód ice-a wygląda jak po sterydach :hi: kompletnie odpada ale to moje zdanie :hi:

Opublikowano

A tył zostanie z B5 ??? :polew:

Opublikowano

modyfikacja modyfikacji nierowna ....

auta ice`a bylo kompletnie przerobione i wg mnie wygladalo OK

ale to co nieraz widze ... b5 z duzym grillem to porazka

no wlasnie a co z tylem ? zostanie od b5 :/ ?

Opublikowano

Kolega pytal o wymiary, a nie o opinie.. :gwizdanie:

Opublikowano

Kolega pytal o wymiary, a nie o opinie.. :gwizdanie:

dokładnie :decayed:

Koniec OT

Opublikowano
  • Autor

szkoda, że o tych wymiarach nikt mi nic nie powiedział :tongue4: Tył prawdopodobnie będzie od b7, ale narazie mam rozbity przód i ograniczone fundusze, więc do przeróbki tyłu to daleka droga... BTW - byłem ostatnio w Zakopanem, przechodziłem sobie obok parkingu, patrze, a tu co? VW Vento z przodem od b7 i chamskim znaczkiem OOOO... szkoda, że nie zrobiłem fotki, ale to była dopiero wiocha... A co do mojej przeróbki - uważam, że to dość dobrze będzie wygladać, nawet na allegro był kiedyś przerobiony b5 sedan i było git;) Zdecydowałem się przerabiać, bo b5 ma bardzo podobną linię do b7 Avant, więc to nie razi. O gustach się nie dyskutuje, ale wiadomo, że nie wszystkim taka rzeźba się może podobać... Ice'owi się podobała, kilku innym maniakom Audi też, mnie również się podoba, a że przód rozbity, to jest okazja i możliwości zrobić;) 3mcie kciuki, żeby to wszystko ładnie wyszło i pomóżcie, jeżeli możecie (zdjęcia, wymiary, porady).

Opublikowano
  • Autor

dzięki, filmik już oglądam. Póki co, mam zamówione bixenony od nowego modelu i zderzak z grillem, niedługo zamawiam maskę i szukam błotników. Zna ktoś w ogóle miejsca, gdzie można tanio kupić części? Pozdrawiam.[br]Dopisany: 20 Sierpień 2008, 14:49 _________________________________________________Teraz mam pytanie do posiadaczy A6. Na allegro relingi zwykłe do A4 kosztują 350-500 zł, a jak popatrzyłem do A6, to za 150-200 można już kupić... Mógłby mi ktoś podpowiedzieć, czy relingi z A6 Avanta podejdą do A4? Ew. czy można przerobić? Dzięki za odpowiedź z góry,pzdr :hi:

Opublikowano

widac kolego ze masz zajeb**** fantazje. Ostatnio ktos na forum z A4 chcial zrobic allroad'a

NIe mam pojecia gdzie takie pomysly sie rodza.

sorry za OT

Opublikowano

Teraz mam pytanie do posiadaczy A6. Na allegro relingi zwykłe do A4 kosztują 350-500 zł, a jak popatrzyłem do A6, to za 150-200 można już kupić... Mógłby mi ktoś podpowiedzieć, czy relingi z A6 Avanta podejdą do A4? Ew. czy można przerobić? Dzięki za odpowiedź z góry,pzdr :hi:

ale relingi źle wyglądają w sedanie :wink4:
Opublikowano
  • Autor

auto z mojego profilu nieaktualne - mam Avanta. Szczerze mówiąc - nie wpadłbym na to, zeby w sedanie sobie relingi zamontować;p

Opublikowano

DeeJay_Kill w takim razie popraw profil.. :wink4:

Zerkaj na allegro, do A4 tez sie zdarzaja po 150-200 zl.. :)