Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Przeróbka przodu na B7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Od razu uprzedzam, ze zamieszczam link tylko pod Waszym naporem - chwalić się nie ma czym, stronka jest uboga i robiona typowo "na zaliczenie", więc proszę nie pisać, że brakuje tego, czy tamtego....;p

http://leo.wsinf.edu.pl/~bartek_g/a4/

Opublikowano

W sumie na stronie jest tylko jedna fotka autka na zewnątrz po wstawionym przodzie i chyba jeszcze bez szyby, ale fajnie wyszło :tongue4:\

P.S.

W quizie za prawidłową odpowiedź uznałbym nie 4 okręgi tylko pierścienie (pierscień wcale nie musi być z jakimś kamyczkiem). Czytałem, że każda z 4 firm (DKW, Audi, Horch i Wandere) w 1932 roku wniosła po jednym pierścieniu do znaczka marki :)

Opublikowano

Całkiem niezły projekt!! Gratuluję odwagi i cierpliwości :hi: Stopniowo dojdziesz do fajnego efektu całościowego, wiadomo kieszeń studenta prawie zawsze pusta :wallbash: Teraz to chyba jeszcze SWAP potrzebny :) bo jak ktoś zobaczy to w lusterku wstecznym od razu zjeżdża na margines hehe :) Tak się składa, że studia silnie związały mnie z Łodzią, mam nadzieję, że dane mi będzie spotkać się :) z tym, że ja jeszcze mej A4 szukam!! powodzenia :good:

Opublikowano
  • Autor

Nie ma sprawy, możemy się spotkać;) Jak mi auto będzie dobrze służyło, to może kiedyś pomyślę o swapie silnika. Narazie skupiam się na stylizacji i dograniu wszystkiego, a potem pomyślę nad modyfikacjami silnika i części mechanicznych. PS - serio - nie szukajcie na tej stronce czegoś ciekawego, bo jest zrobiona na szybko w konkretnym celu - nad jej wyglądem i zawartością, będę pracował w wolnych chwilach;) Póki co, po prostu "jest"

Opublikowano

bo jak ktoś zobaczy to w lusterku wstecznym od razu zjeżdża na margines hehe

Ciekawe jak reaguje widząc tył od B5 :tongue4:

Opublikowano

Mnie również podoba się obecny efekt końcowy , a najbardziej ledki po zmroku , podziwiam kolegę za samozaparcie i czekam na informacje dotyczące biurokracji związanej z legalizacją i decyzji ubezpieczalni , pozdrawiam i gratuluję

Opublikowano
  • Autor

na AC narazie zbieram środki, a co do OC, to załatwiałem na telefon.

Opublikowano

A zapowiadają się jakieś problemy przy rejestracji ?

Opublikowano

bo jak ktoś zobaczy to w lusterku wstecznym od razu zjeżdża na margines hehe

Ciekawe jak reaguje widząc tył od B5 :tongue4:

Wtedy szybko stara się wyprzedzić, żeby jeszcze raz obejrzeć przód autka :gwizdanie: sprawdzając czy wzrok nie zawodzi :)

Opublikowano

Pieknie bedzie wygladala z przodu :slina: Troch grosza musialo to kosztowac :naughty:

Opublikowano

koszt kosztem ale trzeba miec zdolności, zapał i chęci, które ma właściciel. Dla mnie bomba! :good:

Opublikowano

Pieknie bedzie wygladala z przodu :slina: Troch grosza musialo to kosztowac :naughty:

Nie wiecej niz swap.. :wink4:

Opublikowano
  • Autor

o swapie może pomyślę;D Narazie, to musi być swap tyłu od b7;D. Niedługo wrzucę jakieś inne zdjęcia.

Opublikowano

o swapie może pomyślę;D Narazie, to musi być swap tyłu od b7;D. Niedługo wrzucę jakieś inne zdjęcia.

Cos mi się wydaje że przesadzisz i będzie jedna wielka kupa :cool1:

Opublikowano

A co z linią boczną samochodu ?

Opublikowano
  • Autor

raczej nie myślę o swapie całej karoserii od b7...chciałbym osiągnąć mniej więcej taki efekt, jak prekursor owej przeróbki - Iceman. Diody z tyłu, lampy, zderzak, klapa od b7 i będzie git;]

Opublikowano

raczej nie myślę o swapie całej karoserii od b7...chciałbym osiągnąć mniej więcej taki efekt, jak prekursor owej przeróbki - Iceman. Diody z tyłu, lampy, zderzak, klapa od b7 i będzie git;]

Jak już zrobisz przód i tył to pojedź po całości i zrób pełnego SWAPa :evil::naughty:

Opublikowano

na mojej stronie www.auto-clima.com.pl w dziale tuning masz kilka fotek z rezania B5

(klapa nie od B7 tylko B5)

Opublikowano
  • Autor

Hej;) Fajnie, że napisałeś w moim temacie;)

Opublikowano

Dopiero po wątku o brudasie zauważyłem Twoją przeróbkę i wyrażę opinię w dwóch punktach:

1) Sama modyfikacja, Twoje zawzięcie, umiejętności i zabawa - tylko do pozazdroszczenia.

2) Ale sam look, pół na pół z przepaścią 6 lat między stylami, no nie mówi do mnie wogóle... wychodzę z założenia, że jak nie mam na B7 to śmigam B5, jak nie mam na B8, to w swojej B5 nie mam LEDów... Bez urazy rzecz jasna.

Chociaż pamiętam, że jak dawno temu ujrzałem auto ICE'a byłem i nadal jestem pod wrażeniem jak można to tak dobrze zrobić... i pamiętam też, iż wtedy w Jego wątku wyraziłem swoje zdanie.