pioteros Opublikowano 23 Stycznia 2014 Opublikowano 23 Stycznia 2014 moge komus zaplacic pare zeta, potrzebna mi jest stronka internetowa na zaliczenie z zajec informatycznych skladajaca sie z 4-5 podstron i zawierajaca kilka prostych elementow tak aby pokazac ze niby umiem je wykorzystac, ktos by sie podjal takiego wyzwania? podejrzewam ze dla profesjonalisty to gora pol godziny roboty... najlepiej w programie kED 2.1.4.0
ino_hizo2 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Konkretne wymagania co do strony, czego ma dotyczyć czy dowolna? Jakim językiem ma być pisana, HTML, PHP, JAVA?
GreGoriO Opublikowano 23 Stycznia 2014 Opublikowano 23 Stycznia 2014 szablony nie wystarczą? AZ.pl i po bólu...
pioteros Opublikowano 24 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2014 nie wystarcza bo facet sie bedzie pytal troche, mniejwiecej kumam to ale nie mam kompletnie czasu, siedze z dzieckiem i mam mase innych zajec zwiazanych z nauka jezyk HTML generalnie to mam 2 czesci poradnika od wykladowcy: http://www.dchalimoniuk.uph.edu.pl/e-logistyka/html_cz.1.pdf http://www.dchalimoniuk.uph.edu.pl/e-logistyka/html_cz.2.pdf bardzo krotkie a wymagania strony sa nastepujace: Strona powinna składać się z conajmniej 4-5 podstron. Musi mieć okrelona tematykę (np. strona jakiego produktu lub firmy - prawdziwej badz fikcyjnej). Powinna zawierać: 1. Tekst (różne rodzaje, formatowania) 2. Wypunktowanie, numerowanie 3. Odnoniki 4. Galeria, zdjęcia, obrazy 5. Linki na obrazkach 6. Tabele naprawde wystarczy jakas prosta stronka z samym tlem z bardzo prymitywnym layoutem, aby spelniala w/w wymagania, tak naprawde na jutro wieczor juz chcialbym ja miec i sie jej troche "nauczyc"
Lukasz_mk2 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Opublikowano 24 Stycznia 2014 kolego ściągnij sobie AgerWeb - w tym programie takie proste rzeczy jak potrzebujesz wyklikasz z menu
pioteros Opublikowano 24 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2014 juz sobie poradzilem ale dzieki, uzywalem keda, znalazlem 2-3 godinki w ciagu dnia i sie udalo ;]
Rekomendowane odpowiedzi