w-wanicki Opublikowano 31 Stycznia 2014 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Witam wszystkich przedstawiam moje A4 Avant Specyfikacja : - silnik 2,0 TDI 140 Km - kolor biały - podłokietnik przód i tył - radio changer (cd/mp3)+zmieniarka 8CD) z dużym kolorowym wyświetlaczem - czujnik parkowania - system kontroli ciśnienia w oponach - komputer pokładowy z asystentem zmiany biegu - klima, elektryczne szyby i lusterka - elektryczne szyby x4 i lustra - klimatronic - poduszki powietrzne - Nawigacja MMI - multifunkcyjna kierownica - alufelgi Audi 18" - jasna tapicerka - ABS - ESP - Reszta widoczna na zdjęciach
jedrekx Opublikowano 31 Stycznia 2014 Opublikowano 31 Stycznia 2014 jakieś mody przewidujesz? jak dla mnie minusem są jedynie fotele - taborety.. sportowe są wygodniejsze
Someonik Opublikowano 31 Stycznia 2014 Opublikowano 31 Stycznia 2014 takie autka to już powinni robić tylko w automacie
pieron82 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Sorry, a o co chodzi tutaj? http://a4-klub.pl/kosz-31/audi-a4-avant-bialy-mis-314677/ Białas fajny sam mam, tyle, ze pełen S-line. Zawsze można dorezać
w-wanicki Opublikowano 31 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2014 Z białym miśkiem to tak że usunęli mi mi posta bo napisałem że do sprzedania.. A S-line to S-line
sysek27 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Autko ładne pasuje jej ten biały kolorek masz jakieś plany będziesz zmieniał/dokładał
sysek27 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Opublikowano 31 Stycznia 2014 będzie. sprzedawał No to nie rozumie sensu zakładania wątku, skoro auto idzie na sell, wątek zakłada się po to aby zaprezentować swoje auto,uzyskać porad co zmienić jak zmienić żeby poprawić wygląd wizualny albo/oraz doposażyć auto w jakąś opcję wyposażenia dodatkowego a tutaj kolega zakłada wątek z autem, które jest na sprzedaż
w-wanicki Opublikowano 31 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2014 Witam jak się sprzeda to się sprzeda, wymieniam na A4 po lifcie Pozdrawiam
Someonik Opublikowano 31 Stycznia 2014 Opublikowano 31 Stycznia 2014 no ja tez tego nie rozumiem, wywnioskowałem bo widziałem usunięte ogłoszenie na sprzedaż
griga-st Opublikowano 31 Stycznia 2014 Opublikowano 31 Stycznia 2014 będzie. sprzedawał No to nie rozumie sensu zakładania wątku, skoro auto idzie na sell, wątek zakłada się po to aby zaprezentować swoje auto,uzyskać porad co zmienić jak zmienić żeby poprawić wygląd wizualny albo/oraz doposażyć auto w jakąś opcję wyposażenia dodatkowego a tutaj kolega zakłada wątek z autem, które jest na sprzedaż Oj tam, oj tam, każdy orze jak może:decayed: Gdzie znajdzie większych napaleńców jak nie tu? Target wprost z definicji
pieron82 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Witamjak się sprzeda to się sprzeda, wymieniam na A4 po lifcie Pozdrawiam Oj Wiesiu Wiesiu, ale po co? Koledzy z forum pomogą Ci z tego "Białego misia" zrobić auto po lifcie dużo mniejszym kosztem niż zakup kolejnego
Rekomendowane odpowiedzi