mirek s Opublikowano 1 Lutego 2014 Opublikowano 1 Lutego 2014 Witam, rozglądam się za a4 b7 1,8t. Mam dwa pytania dotyczące skrzyni biegów w tym modelu. Czy 1,8 z napędem na przednią oś miewa skrzynię 6 biegową? Czy w quattro z tym motorkiem zawsze jest skrzynia 6 biegowa?
jacek70 Opublikowano 1 Lutego 2014 Opublikowano 1 Lutego 2014 Nie zawsze jak się trafi. Ja trafiłem i tobie też tego życzę.
grubcio1980 Opublikowano 1 Lutego 2014 Opublikowano 1 Lutego 2014 Ja też mam 6-kę.Bardzo dobrze się sprawdza.
mirek s Opublikowano 1 Lutego 2014 Autor Opublikowano 1 Lutego 2014 A w ośce zdarza się sześciobiegowa skrzynka? Bo w silniku bex to bywały ale to w starszym modelu .
jacek70 Opublikowano 1 Lutego 2014 Opublikowano 1 Lutego 2014 BEX mają szóstki a inne to jak pisałem : co się trafi.
mirek s Opublikowano 2 Lutego 2014 Autor Opublikowano 2 Lutego 2014 Po długich poszukiwaniach znalazłem w końcu ośkę z szóstką, czyli rzeczywiście się trafiają . Temat można zamknąć, dzięki za podpowiedzi . Chyba, że ktoś jeszcze coś może dodać.
Rekomendowane odpowiedzi