Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Nowy telefon - jaki?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

panowie

co kupić ?

zyebał mi się właśnie HTC WF

ciul z nim, i tak mnie wkurzał

co polecicie - jakieś 5-6 stów pewnie trzeb będzie wydać

żadnych abonamentów, ale po prostu sam aparat

coś z samsunga galaxy? czy htc? może lg?

ekran dotyk rzecz jasna

i nie może być koszmarnie duży

płaski, ale nie przesadnie porozciągany wymiarowo ....

jakieś sugestie ?

Opublikowano

Za 7setek można już kupić nowego Samsunga Galaxy S2:) Może nie najnowszy model ale za to były flagowiec :) a jak byś miał więcej kasiorki to za 1-2 miesiące mogę Ci sprzedać białego Samsunga Galaxy S4. Wychuchany, wycacany:) jak każdy mój tel:) ja będę zmieniał na SGS5:)

Opublikowano
  • Autor

S 2 i S 4 są lekko przyduże

laptopa to już mam :decayed:

bardziej zależy mi na w miarę poręcznym telefonie ...

Opublikowano

może S3mini?

Opublikowano

S3 mini spoko by był. Ale ja tam za S2 plus bym optował. Teraz w euro za 777 jest i wg mnie to nadal fajny telefon do podstawowych zastosowań z dobrym wyświetlaczem i aparatem. Poza tym dość cienki jest, nie czuć go w kieszeni. No chyba ze silikonowy pokrowiec założysz, ale wtedy to każdy jest odczuwalny nawet 4 cale.

---------- Post dopisany at 21:27 ---------- Poprzedni post napisany at 20:34 ----------

A jak nie to Ace 2 też w promocji widzę za 500. Mały, 2 rdzenie 768 mb RAM, ale dobra rozdzielczość wyświetlacza. Aparat z AF i chyba wystarczająca ilość pamięci :)

Opublikowano

Kamyk to moja oferta jak coś to sobie poczytaj o modelach, jeśli będziesz potrzebował pomocy to Ci napisze na PW co i jak w ciągu dnia.

:arrow2:Przedmioty użytkownika gsm4u_2009 - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Opublikowano
S 2 i S 4 są lekko przyduże

laptopa to już mam :decayed:

bardziej zależy mi na w miarę poręcznym telefonie ...

Czy ja wiem czy jest przyduży :decayed:

Kwestia przyzwyczajenia:P

Ja czasami S4 w kieszeni nie czuje bo jest bardzo lekki i cieńki:)

Opublikowano

ja mam s3mini i mogę polecić jak na twoje wymagania to będzie odpowiedni przy zakupie sugerował bym się wielkością pamięci RAM wiadomo im więcej tym lepiej

Opublikowano

Polecam s3:wink:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

SGS 3 mini to znakomity wybor:wink:

Opublikowano
SGS 3 mini to znakomity wybor:wink:

Zona ma i narzeka na szybkie padanie baterii, jak poczytasz po necie duzo ludzi ma z tym problemy, na Twoim miejscu bralbym S3, jest w podobnej cenie a parametry lepsze ;)

Opublikowano

Tomek jeszcze szukasz? :decayed:

Mam nówkę S3 białą w dobrej cenie jak coś :decayed:

Ten link wyżej co dawałem jest już nieaktualny, w innej firmie pracuje, ceny są niższe a telefony z tego samego zrodła:wink:

Opublikowano

a ja coraz bardziej sie zastanawiam nad zmiana fona na Xperie Z... wkurw*a mnie to, że mam tylko 4 GB z której moge skorzystać tak naprawde 1gb ... apki nie moga byc zapisywane na SD.... pobawiłem się zwykła Ztka i jestem mega pod wrażeniem.. a teraz nówke można wyrwać za 1k zł...

Opublikowano

Polecam Sony mam sony xperia S a siostra J moja dziewczyna P(ale to juz nizsza polka) i sa super nastepny moj napewno bedzie Z

Opublikowano

Podepnę się i ja pod temat, żona już marudzi o nowy telefon.

Macie jakies zdanie na temat Sony Xperia L ?

Inne opcje:

- SGS3 mini

- S2 lub S2 plus

Opublikowano

jak dla mnie nie ma się co pakować w wersje 'mini' i w starusieńkie S2. Polece nexusa 4 używka ok 700pln, ale masz czysty soft prosto od googla z reszą poczytaj opinie/testy tego smarta. Przekątna to 4,7" ale nie odczułem dyskomfortu po rzesiadce z 3,8". Jeżeli chodzi o parametry i oszybkość działania to wciąż górna półka porównywalna z o wiele droższym S4

Opublikowano
  • Autor
Tomek jeszcze szukasz? :decayed:

Mam nówkę S3 białą w dobrej cenie jak coś :decayed:

Ten link wyżej co dawałem jest już nieaktualny, w innej firmie pracuje, ceny są niższe a telefony z tego samego zrodła:wink:

pafcio

nie wqrwiaj mnie bo od tego tematu to mam juz skret kiszek......

szalu mozna dostac

Opublikowano

A może dorzucisz kasy trochę i kupisz S4 mini duosa na 2 karty? :wink: Ja polecam, tym bardziej, że darmowy net Aero ładnie na nim śmiga i ma duuuużo lepszy zasięg niż na patyczkach USB do kompa :whistling: nawet lepszy od zasięgu neta w Playu :decayed:

Tylko mała uwaga... telefonu nie ma w dystrybucji w naszym kraju, nawet w samsungu się nie kupi :wink: ale zero stresu gwarancja PL jest.

Opublikowano

Sony Xperia S lub J :wink:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja polecam Samsunga Core