Majkel Opublikowano 7 Lutego 2014 Opublikowano 7 Lutego 2014 :hi:Też bym jechał tylko nie wiem jak się zachowujecie w gorzole:wink: czy któremuś palma nie odbija :grin: żeby mi po wozie nie poskokoł :grin: Andrzejek, na to jest sposób - Kasie w domu zostawisz, a my Cie zgarniemy do auta
srb38vx Opublikowano 7 Lutego 2014 Opublikowano 7 Lutego 2014 :hi:Też bym jechał tylko nie wiem jak się zachowujecie w gorzole:wink: czy któremuś palma nie odbija :grin: żeby mi po wozie nie poskokoł :grin: Andrzejek, na to jest sposób - Kasie w domu zostawisz, a my Cie zgarniemy do auta Jak już to pojadę kasią w domu nie zostawie bo staro by mi ją sama gwozdzym objechała ,tym bardziej że teraz ma zakaz wsiadania do auta
miron78 Opublikowano 7 Lutego 2014 Autor Opublikowano 7 Lutego 2014 Dawaj Andrzejek - co Ci sie może stać z autem na takim zlocie - no chyba że jesteś takim pedantem że nawet jak piłką ktoś przypadkiem uderzy w auto to się denerwujesz - no ale za takiego nerwusa Cię nie mam
srb38vx Opublikowano 7 Lutego 2014 Opublikowano 7 Lutego 2014 Dawaj Andrzejek - co Ci sie może stać z autem na takim zlocie - no chyba że jesteś takim pedantem że nawet jak piłką ktoś przypadkiem uderzy w auto to się denerwujesz - no ale za takiego nerwusa Cię nie mam Ty mnie nie strasz ( żadnych piłek itp) ale do listy mnie dopisz
miron78 Opublikowano 7 Lutego 2014 Autor Opublikowano 7 Lutego 2014 to podaj imię żony - jeżeli z nią jedziesz
srb38vx Opublikowano 7 Lutego 2014 Opublikowano 7 Lutego 2014 to podaj imię żony - jeżeli z nią jedziesz babsko w doma siedzi ,chyba że autobusym przyjedzie jo som
ucho.77 Opublikowano 7 Lutego 2014 Opublikowano 7 Lutego 2014 Jak już to pojadę kasią w domu nie zostawie bo staro by mi ją sama gwozdzym objechała ,tym bardziej że teraz ma zakaz wsiadania do auta buty z błota miała:grin:
neimaD Opublikowano 7 Lutego 2014 Opublikowano 7 Lutego 2014 Co najwyżej będziesz miał auto na ceglach
Pucek Opublikowano 7 Lutego 2014 Opublikowano 7 Lutego 2014 Andrzej, fajnie że jedziesz, jeszcze na Zatorze nikt nie był B8 w avancie, będzie do czego zapakować graty które wykorzystamy nad rzeką. Ps. Nie martw się o piasek, zrobimy tak że go nie znajdziesz do czasu podniesienia dywanika
srb38vx Opublikowano 7 Lutego 2014 Opublikowano 7 Lutego 2014 Jak już to pojadę kasią w domu nie zostawie bo staro by mi ją sama gwozdzym objechała ,tym bardziej że teraz ma zakaz wsiadania do auta buty z błota miała:grin: zle się zachowywała , kręciła się w moich siedzeniach jakby wszy miała :wallbash:
Majkel Opublikowano 7 Lutego 2014 Opublikowano 7 Lutego 2014 Andrzej, fajnie że jedziesz, jeszcze na Zatorze nikt nie był B8 w avancie, będzie do czego zapakować graty które wykorzystamy nad rzeką.Ps. Nie martw się o piasek, zrobimy tak że go nie znajdziesz do czasu podniesienia dywanika Będzie czym bramke przewieźć w tym roku :naughty: ---------- Post dopisany at 16:26 ---------- Poprzedni post napisany at 16:25 ---------- Jak już to pojadę kasią w domu nie zostawie bo staro by mi ją sama gwozdzym objechała ,tym bardziej że teraz ma zakaz wsiadania do auta buty z błota miała:grin: zle się zachowywała , kręciła się w moich siedzeniach jakby wszy miała :wallbash: :grin::grin::grin:
miron78 Opublikowano 7 Lutego 2014 Autor Opublikowano 7 Lutego 2014 Andrzej, fajnie że jedziesz, jeszcze na Zatorze nikt nie był B8 w avancie, będzie do czego zapakować graty które wykorzystamy nad rzeką.Ps. Nie martw się o piasek, zrobimy tak że go nie znajdziesz do czasu podniesienia dywanika będzie czym bramki przewieść
Pucek Opublikowano 7 Lutego 2014 Opublikowano 7 Lutego 2014 Andrzej, fajnie że jedziesz, jeszcze na Zatorze nikt nie był B8 w avancie, będzie do czego zapakować graty które wykorzystamy nad rzeką.Ps. Nie martw się o piasek, zrobimy tak że go nie znajdziesz do czasu podniesienia dywanika będzie czym bramki przewieść To logiczne, nawet o tym nie wspominałem
srb38vx Opublikowano 7 Lutego 2014 Opublikowano 7 Lutego 2014 :grin: Panowie sory ale niema takiej opcji
Miszka82 Opublikowano 7 Lutego 2014 Opublikowano 7 Lutego 2014 byłem na wszystkich Zatorach i tylko raz z moją więc uwierzcie nie ma sensu jechać z babą... prześledźcie poprzednie wątki czy Mirek kiedyś był ze swoją babą...albo z kochanką ? NIGDY
Miszka82 Opublikowano 7 Lutego 2014 Opublikowano 7 Lutego 2014 no z kochanką nie mógł być bo jej nie ma :polew::polew::polew:
Rekomendowane odpowiedzi