Skocz do zawartości
IGNOROWANY

ZATOR 2014 - VI Urodziny Zlotów Śląskich

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
no z kochanką nie mógł być bo jej nie ma

:polew::polew::polew::polew::polew::polew:

:polew:

Opublikowano
byłem na wszystkich Zatorach i tylko raz z moją więc uwierzcie nie ma sensu jechać z babą...

prześledźcie poprzednie wątki czy Mirek kiedyś był ze swoją babą...albo z kochanką ? NIGDY

ty byłeś raz i dostałeś zjebe w domku i dlatego jej teraz nie bierzesz :whistling:

Opublikowano
byłem na wszystkich Zatorach i tylko raz z moją więc uwierzcie nie ma sensu jechać z babą...

prześledźcie poprzednie wątki czy Mirek kiedyś był ze swoją babą...albo z kochanką ? NIGDY

ty byłeś raz i dostałeś zjebe w domku i dlatego jej teraz nie bierzesz :whistling:

jak ja dostawałem zjebe to Ty już 5 godzin spałeś więc nie siej plotek :grin:

Opublikowano
Dawaj Andrzejek - co Ci sie może stać z autem na takim zlocie - no chyba że jesteś takim pedantem że nawet jak piłką ktoś przypadkiem uderzy w auto to się denerwujesz - no ale za takiego nerwusa Cię nie mam

:grin:

Toś go dziś nie słyszał jak :facepalm::facepalm:..........................:whistling:................ klaksonu użyłem :grin:

Andrzej, fajnie że jedziesz, jeszcze na Zatorze nikt nie był B8 w avancie, będzie do czego zapakować graty które wykorzystamy nad rzeką.

Ps. Nie martw się o piasek, zrobimy tak że go nie znajdziesz do czasu podniesienia dywanika :wink:

Seba laptopa na kolanach trzymał jak jechaliśmy na spota do SG .....a Ty ...:sarcastic::sarcastic::sarcastic::sarcastic::sarcastic::sarcastic::sarcastic::sarcastic::sarcastic::sarcastic::sarcastic: myślisz :lol1::lol1::lol1::lol1::lol1::lol1::lol1::lol1::laughing2::laughing2::laughing2::laughing2::laughing2::laughing2::laughing2::laughing2:....,że on Ci coś pozwoli w bagażniku położyć ??? :nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie:

Opublikowano
Dawaj Andrzejek - co Ci sie może stać z autem na takim zlocie - no chyba że jesteś takim pedantem że nawet jak piłką ktoś przypadkiem uderzy w auto to się denerwujesz - no ale za takiego nerwusa Cię nie mam

Toś go dziś nie słyszał jak :facepalm::facepalm:..........................:whistling:................ klaksonu użyłem :grin:

Andrzej, fajnie że jedziesz, jeszcze na Zatorze nikt nie był B8 w avancie, będzie do czego zapakować graty które wykorzystamy nad rzeką.

Ps. Nie martw się o piasek, zrobimy tak że go nie znajdziesz do czasu podniesienia dywanika :wink:

Seba laptopa na kolanach trzymał jak jechaliśmy na spota do SG .....a Ty ...:sarcastic::sarcastic::sarcastic::sarcastic::sarcastic::sarcastic::sarcastic::sarcastic::sarcastic::sarcastic::sarcastic: myślisz :lol1::lol1::lol1::lol1::lol1::lol1::lol1::lol1::laughing2::laughing2::laughing2::laughing2::laughing2::laughing2::laughing2::laughing2:....,że on Ci coś pozwoli w bagażniku położyć ??? :nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie:

lista się wydłuża podpadniętych co mają zakaz :grin::grin:

Opublikowano

Andrzej ja przyszłą teściową z chęcią zabiorę :grin:

Opublikowano
no z kochanką nie mógł być bo jej nie ma

:polew::polew::polew::polew::polew::polew:

.......chyba Ty............

:decayed:

---------- Post dopisany at 11:53 ---------- Poprzedni post napisany at 11:50 ----------

Miszka pisać Cię czy nie ?

Opublikowano

dopisałem Ewelinę :decayed:

Opublikowano

od Kędziora ?

Opublikowano
od Kędziora ?

:wink:

w Zatorze nie będzie od Kędziora :decayed:

Opublikowano
Opublikowano

Kędzior troche wypije i się włączy i napewno będzie znowu jego (chyba)

Opublikowano

Miszka pisać Cię czy nie ?

:blink:

Opublikowano

A Osiek zajmuje dwa miejsca czy jak? :naughty:

Opublikowano
od Kędziora ?

:wink:

w Zatorze nie będzie od Kędziora :decayed:

:grin::grin::grin:....szydercy :grin::grin::grin::grin:

Opublikowano

Chłopak załamany płacze do poduchy uzala się nad sobą ze juz nigdy się do nikogo nie przytuli

A wy się nabijacie

Opublikowano

ale ja caly czas jestem z Ewką :facepalm: sie jakos tak mnie uczepila:wallbash: hehe

proponuje w tym roku zrobic to co nie udalo sie poprzednio czyli kobity osobno :decayed:

Opublikowano
ale ja caly czas jestem z Ewką :facepalm: sie jakos tak mnie uczepila:wallbash: hehe

proponuje w tym roku zrobic to co nie udalo sie poprzednio czyli kobity osobno :decayed:

Opublikowano

nie prościej nie brać baby :facepalm::grin:

Opublikowano

nie prościej nie brać baby :facepalm::grin:

Dobra inicjatywa, polać mu! :grin::grin: