andynl Opublikowano 26 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Proszę fotki z mikrofali ale może cos zobaczysz faktycznie to klamki były moja skleroza nie zna granic No mówię przecież że nie przytomny Na chwilę obecną eksperymentuję z oświetleniem konturowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 hmmm ale np te konture to w koło klampki sufitu ?? ps jakie dałeś ledy w podswietlanie pocket ?? w sensie weisz moze jaka maja barwe 3000K 4000K ? albo jeszcze lepiej jaka mają barwe ledy dla podświetlanie stóp ori OOOO ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 26 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 hmmm ale np te konture to w koło klampki sufitu ?? Nie no gdzie ??? klapki lampki wkleiłem dla Hohe ps jakie dałeś ledy w podswietlanie pocket ?? w sensie weisz moze jaka maja barwe 3000K 4000K ?albo jeszcze lepiej jaka mają barwe ledy dla podświetlanie stóp ori OOOO ?? Nie mam pojęcia chłopaku, ja używam diód 5000 - 20000mcd dioda 10000mcd daje około 1,49 lm ile to K nie mam pojęcia poszukaj sobie po necie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hohe Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Dzięki Andy. Wystarczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 okey poszukam i na troopie podpytam nie no tamte lampki to wiem że dla kolegi... no to gdzie to tego kontura kombinujesz.. ps barwa czerwieni ta sama ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 26 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 na razie testuję elementy oświetlenia, później bedę sprawdzał gdzie najlepiej bedzie wyglądało, na razie TOP SECRET Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 hehe znooowu a ja za miesiąc się obudzę co to tam miałeś robić ps ciekawe jaka dioda siedzi w lampkach led stop... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 27 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Po ciężkich walkach kubły na śmieci zamontowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
griga-st Opublikowano 27 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 (edytowane) Fajne, gumowe dywaniki Musisz teraz sobie kupić nowy cienki portfel, a kartę najlepiej wymienić na złotą bo nic się tam większego nie zmieści. Po ciężkich walkach kubły na śmieci zamontowane Te schowki nie są pap? Edytowane 27 Września 2015 przez griga-st Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 4 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Te schowki nie są pap? Są ale robiłem bez zdejmowania foteli i nie mogłem pocelować śrubą, drugi fotel odkręciłem bo już mi nerwów zabrakło i poszło w 5 min fotki nocne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
main Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 święte Audi :angel: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Świetne albo świetlne nawet na relingach ma laser lights Endrju a klamki z tyłu podłaczałeś ledy do modułów ?? nie pamiętam i nie mów.... szukaj kilka stron wcześniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 5 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 nie pamiętam i nie mów.... szukaj kilka stron wcześniej Ach Ty sklerotyku MCE złącze 17-stykowe czarne pin 9 ( sterowanie masą do lampki sufitowej ) i stały + w drzwiach złącze 20-stykowe pin 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 oo oooo dziękuję :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 5 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Tylko nie zepsuj od razu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 spokojnie najpierw musze klamki wychaczyć albo dokupić diody w aso ale co mówisz że jak na chwilę dam sygnał nie tak to spale ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 6 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 spokojnie możesz podłączać, ja testowałem na baterii 9V Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 o właśnie masz racje tylko sie zajrzy i git ehhh co mistrz światła to mistrz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hohe Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Przy takim testowaniu bateriami, to proponuję użyć rezystorka. Bo można się zdziwić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 hmmm a czemu ? bo teraz mnie zaciekawiłeś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi