Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] A4 2.7 BiT ARE KW 18' BBS RS 1.8T -> 2.7 BiT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co wy piszecie ja przy 8j 204/45 przy ory et 45 miałem dystans 27 i wszystko było spasowanie na piczy klak . A teraz przy 9j mam mam et 22 i nic nie przyciera

A tu jest 7.5 j

a wozisz kogoś z tyłu i coś w bagażniku? czyli co mam rozumieć że 50% sukcesu że nie będzie obcierać to jaka opona jest naciągnięta na fele?

Opublikowano

nadkola zrolowane jak się domyślam?

Opublikowano

205/40 -) bycze jaja Za 20zl i po problemie . Nadkola nie rolowanie tylko delikatnie wypchnięte obecnie , ale na avusie z tylu przy ori blotnilach 8j/205/40 przy et 15 dopiero mi zacZelo palić nadkola , wiec toczyliśmy dystans 3mm i było elegancko . Przy mocnym obniżeniu i dużym dystansie robi sie sporo miejsca

Edytowane przez kaFFFar

Opublikowano

Zero przeglądu ? :) nie 20 tylko 19 speedline jak wejdzie, ale podobno wchodzi :)

Mały aktual :D Gruntowne mycie i przyciemniony szybki, w przyszłym tyg klapa US. :)

ab3a26d60f9e17dbmed.jpg

a671080fcd868decmed.jpg

Nie ma lipy , graty auta . Po zimie krece gwintem i bd prawie bliźniak :decayed:
Opublikowano
  • Autor

A dzieki :) do wiosny sie jeszcze pewnie pozmienia :)

Tak jak mówiłem, dystanse wleciały, przód 17 mm tył jeszcze 20 ponieważ zmieniam na 25 bo jeszcze jest miejsce :D Tymczasem czekam aż mi lakiernik oda klapę :)

31fbcd0c8c986fa3med.jpg

50055e3953d18747med.jpg

Opublikowano

Wszystko fajnie ,ale wrzucaj zdj przez cos innego ,bo powiekszyc nie mozna

Opublikowano

Jaki wkład w zł . już wrzuciłeś w niego ?

Opublikowano
  • Autor

Połowe wartości to na pewno :)

Opublikowano

A dzieki :) do wiosny sie jeszcze pewnie pozmienia :)

Tak jak mówiłem, dystanse wleciały, przód 17 mm tył jeszcze 20 ponieważ zmieniam na 25 bo jeszcze jest miejsce :D Tymczasem czekam aż mi lakiernik oda klapę :)

31fbcd0c8c986fa3med.jpg

50055e3953d18747med.jpg

Pokaż bliższą fote jak to siadło z przodu i z tyłu na dystansie :decayed: nic nie przyciera ? :naughty::jerk:

Opublikowano

Fura :kox::kox: Koło elegancko pasuje, marzy mi się takie na zimę :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Fotę dam wieczorem ale z przodu delikatnie przyciera na skreconych jak podbije, a tak to spoko :)

Opublikowano

Odboje klipsy kupic i jedna sztuke na strone i nic nie bedzie tarlo , pzdr

Opublikowano
  • Autor

Te klipsy to takie gumowe wkładki pomiędzy zwoje ?

Opublikowano

Bardzo ładne autko, widziane parę razy na mieście ;)

Opublikowano

Dążę do czegoś takiego :slina:

image.jpg

Powiem tak czuj że na przyszły sezon będziesz miał brata bliźniaka na forum . Dąże do tego samego lecz ty byłeś szybszy :decayed::wink:

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Mały aktual, trochę mnie nie było ale dużo się nie pozmianiało :grin: Z nowości klapa tył US i dystanse :)

Są też nowe plany na sezon a dokładnie SWAP na 2.7 BiT z A6 lub S4, oczywiście całe auto z UK lub Szwajcaria. Wiadomo jak to w życiu bywa motor z takim potencjałem nie może zostać seryjny, a tu przedstawię dokładny plan:

- uszczelnienie całego motoru (podciśnienia uszczelki pod dekiel itp.) ogólem dobrowadzenie do zdrowej serii

- podstawowa obsługa, wiadomo

- turbo K04 x2

- duży FMIC

- wtryski 440

- wydajniejsza pompa paliwa

- program

- wskażnik doładowania

no i tu pewnie dostanę mase krytyki, to wszytko w LPG :)

Myśle, że uda się to wystroić pod w okolicach 400 hp na Pb na LPG nie wiem. Oczywiście nie można zapomniećo hamulcach, jako że 288 to tylko spowalniacze zdecyduję się raczej na 330 przód i zaciski od Tuarega, nad tyłem się nie zastanawiałem jeszcze ale serii nie zostawię. Odnośnie hamulców mile widziane jakieś propozycję.

Wydech, nie mogę zostawic serii bo zawsze mażyłem o dźwięku V-ki także, wiadomo DP, środkowy zostawiony, tylny out, a zamiast niego przelotowy z końcówkami 70-76 mm.

To tyle z moich planów na sezon 2015, napewno masa szczegółów wyjdzie podczas samej roboty, pewnie będzie problem z elektryką :) Ale zobaczymy ...

6eTnwY.jpg

75gRvd.jpg

kilka fotek stanur7Ql8Y.jpg obecnegomXiRcs.jpg

gNHACQ.jpg

Opublikowano

Dołóż na przód dokładkę z cupry, nada przodowi agresywności ;)

Opublikowano

Dołóż na przód dokładkę z cupry, nada przodowi agresywności ;)

Dobrze gada :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Dokładka od Cupry fajna, nie wiem czy nie zdecyduje się na zderzak od S4 bo nie wiem czy się IC zmieści :)