Skocz do zawartości
IGNOROWANY

logi do oceny przed programem :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Wklejam logi z mojej furki do oceny. Naszła ochota na programik u rogalottiego więc proszę o ocenę co poprawić bo napewno coś znajdziecie hehehe.

VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM

Opublikowano

masz nieszczelnosc .

Opublikowano

jedna znaleziona :) opaska się rozpadła i syczało już na początku dmuchania. Druga nieszczelność syczy przy mniejwiecej 0.8 bara i ni kuta nie wiem gdzie :(. Gdzieś po prawj stronie jakby nisko . Wszystkim już machałem i pryskałem i nie znalazłem . Może słyszę jkiś puszczający zaworek bo syk jest bardzo cichy. Zrobię logi mimo to zobaczymy co wyjdzie . Trzymaj kciuki german :).

---------- Post dopisany 23-02-2014 at 19:04 ---------- Poprzedni post napisany 22-02-2014 at 11:27 ----------

nowe logi :)

---------- Post dopisany at 19:06 ---------- Poprzedni post napisany at 19:04 ----------

kurna widze że jeszcze gozej f*ck :/

Opublikowano

a sprawdziles pompe paliwa ?

Opublikowano

wymieniona :) kurcze a czemu teraz pierwsza lambda pokazuje jakieś wartości?? :/

---------- Post dopisany at 19:51 ---------- Poprzedni post napisany at 19:43 ----------

a tak w ogóle to przy około 6500 słychać jakieś terkotanie na środku z przodu jakby :/

Opublikowano

cos brakuje paliwa .kiedy wymianiałes filtr paliwa ? sprawdz jeszcze DV .zrób jeszcze logi z odpieta wtyczka od n75 z bloku 115 .

Opublikowano

Filtr paliwa był wymieniany z miesiac tamu razem z pompą pompa to uzywka ale dawała 4 bary wtedy :/ . A co z dv?? Tez jest dosyć młody :)

---------- Post dopisany at 07:47 ---------- Poprzedni post napisany at 06:28 ----------

Ogolenie przy ktorychs logach wyskoczył mi typ nagle pod koniec i nie wiem czy ziomek nie wyłączył zanim noge zdjolem z gazu a do odcinki nie doszedłem . O to chodzi ci może z dv i n75?

Opublikowano

chodzi mi o to ze po zdjeciu nogi z gazu cisnienie doładowania wzrasta ale nie znacznie . moze to swiadczyc o jego powolnym koncu lub n249 cos szwankuje .co do logowania n75 z odpieta wtyczka chce zobaczyc czy masz porawnie ustawiona gruszke

Opublikowano

Jezu czemu każdy z kim rozmawiam na temat logów tak daleko mieszka :)

---------- Post dopisany 10-03-2014 at 10:14 ---------- Poprzedni post napisany 25-02-2014 at 13:19 ----------

Zrobiłem loga z odpietym n75 i nie dochodzilo nawet do 0.3 bara . Logi się niestety jakoś usunely :/. Co to oznacza?

---------- Post dopisany 12-03-2014 at 16:18 ---------- Poprzedni post napisany 10-03-2014 at 10:14 ----------

Z odpiętą rurką od gruchy turbo nie przeładowuje :/ . DV sprawdzone . Pominięty zawór N249 też bez zmian :/. Pomocy !!! :)

---------- Post dopisany at 16:19 ---------- Poprzedni post napisany at 16:18 ----------

Szczelność oczywiście sprawdzona nic już nigdzie nie syczy na 100 procent .

---------- Post dopisany at 16:23 ---------- Poprzedni post napisany at 16:19 ----------

Cięgno gruszki podciągnięte nic to nie zmieniło. Silnik nie bierze grama oleju więc turbo raczej zdrowe :).

---------- Post dopisany at 18:41 ---------- Poprzedni post napisany at 16:23 ----------

log z odpiętym wężykiem VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM

a tu normalnie VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM

delikatny programik jest :) podmienione wtryski na bexa

---------- Post dopisany at 18:56 ---------- Poprzedni post napisany at 18:41 ----------

z odpiętą rurką gozej niz normalnie?? jak to możliwe?

---------- Post dopisany 13-03-2014 at 10:10 ---------- Poprzedni post napisany 12-03-2014 at 18:56 ----------

Ehhh nikt nie wie????..

Opublikowano

Wyjmij tego kartofla z wydechu będzie latał:grin:

Opublikowano

Dwa kartofle :)

---------- Post dopisany 19-03-2014 at 12:21 ---------- Poprzedni post napisany 14-03-2014 at 10:40 ----------

Cisza i cisza :) ok rozumiem :) bede tak jezdzil poprostu :) biegi itak jak butuje zmieniam przy wysokich obrotach a na jedynce nie czuć wolnego wstawania hahahaha