Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B8] moja pierwsza A4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bedzie gut :thumbup1:

Opublikowano

no fajnie Ci to wyszło Ciekawe jakbym ten twój dystans tzn 10mm wsadził do siebie na Tył :D może przymierzymy :D

Opublikowano
  • Autor

no fajnie Ci to wyszło Ciekawe jakbym ten twój dystans tzn 10mm wsadził do siebie na Tył :D może przymierzymy :D

Maniuś nie mam 10tki. wpadły 15mm przód i 25mm tył. jak chcesz 15tki przymierzyć to nie widzę żadnego problemu :naughty::D

Opublikowano

Robią robotę :thumbup1: Ja mam te same alusy, podejrzewam też że i to samo ET, więc wiem już co i jak :hi: Ale chyba zdecyduję się na mniejsze dystanse o 5 mm czyli 10 z przodu i 20 z tyłu :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Jak sie jeździ ??

auto generalnie mam wrażenie bardziej zwarte po zmianie sprężyn i z tymi dystansami. dziś trasa do Dąbrowy i wszystko ok, jedynie na A1 przy 150/h jest taka fajna mulda i na niej coś przytarło. na rancie opony nie było śladu otarcia nadkola wiec może w środku nadkola coś. ogólnie jestem zadowolony a jesli coś będzie tarło faktycznie to dystans pójdzie pod frez o jakieś 2-3mm

Opublikowano

A tam frezowanie, wystarczy odboje wrzucić i będzie malina!! ;)

Opublikowano
  • Autor

A tam frezowanie, wystarczy odboje wrzucić i będzie malina!! ;)

na razie zrobiłem na tym tylko 170km więc trzeba pojeździć i przetestować na pełnym załadunku auta. na tej muldzie auto fajnie fiknęło więc dobrze dobiło zawias. o jakich odbojach mówisz?

Opublikowano

Jak sie jeździ ??

auto generalnie mam wrażenie bardziej zwarte po zmianie sprężyn i z tymi dystansami. dziś trasa do Dąbrowy i wszystko ok, jedynie na A1 przy 150/h jest taka fajna mulda i na niej coś przytarło. na rancie opony nie było śladu otarcia nadkola wiec może w środku nadkola coś. ogólnie jestem zadowolony a jesli coś będzie tarło faktycznie to dystans pójdzie pod frez o jakieś 2-3mm
Przed zjazdem na Knurów :wink: ...tam na prędkości w deszczu by można nabroić :whistling:
Opublikowano
  • Autor

Jak sie jeździ ??

Przed zjazdem na Knurów :wink: ...tam na prędkości w deszczu by można nabroić :whistling:

cały ten odcinek miedzy Knurowem a Bełkiem jest pofalowany strasznie :facepalm: . knurów tam ostro musi fedrować. kwestia czasu jak postawią znaki ograniczenia prędkości :wink:

Opublikowano
  • Autor

jak na razie to nic nie obciera więc chyba nie ma potrzeby bawić się w odboje

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

no i dalej graty kompletuje pod el. klapę wczoraj wpadł pstryczek

9s3ztv.jpg

a do tego cały boczek pod pstryczek klapy i ori wiązka

907gir.jpg

dzięki wrzosu :hi:

i tu dylemat. wycinać w moim boczku czy rozbebeszać oba i przerzucać obicie?????

Opublikowano

Rżnij dziursko, z przekladaniem za dużo roboty

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Rżnij dziursko, z przekladaniem za dużo roboty

no i na Twoja podpowiedź liczyłem bo wiem, że to rozbierałeś ostatnio. kusi mnie rozbebeszanie bo boczek który dostałem raz ma ori dziurę, a dwa miejsce na butelkę w kieszeni nie jest tak podrapane jak u mnie. chce jeszcze uderzyć do firmy która zajmuje się obszywaniem tapicerek samochodowych czy by mi tego nie ogarnęli w rozsądnych pieniądzach. druga strona medalu zawsze to już składany boczek i nie wiem czy to tak pięknie będzie wyglądać

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ostatnio strzelone

2i8un2d.jpg

2hy8osz.jpg

30sg77m.jpg

Edytowane przez main

Opublikowano

Szeroko :hi:

Opublikowano

autko 10/10, tylko brakuje sline zew :banan:

Opublikowano
  • Autor

dzięki Panowie :hi: co do listew zewnętrznych to za jakiś czas wpadną

Opublikowano

Co za złom

Opublikowano
  • Autor

Co za złom

ujec ciebie sie chyba popie....... pomieszało we główce od dychanio tego jodu. tak to je jak sie ponad 20 lot tyn metan na dole dycho a ponem wielki ryl górnik pojedzie nad morze i se świyżego luftu sztachnie :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :kox: :kox: :kox:

Edytowane przez main

Opublikowano

Żałuję ,że rozumiem co piszecie :grin: