Kamyk Opublikowano 15 Lutego 2014 Opublikowano 15 Lutego 2014 jestem ciekaw.... odwiedziliście już to miejsce? ktoś może się podzielić wrażeniami ?
Dev Opublikowano 15 Lutego 2014 Opublikowano 15 Lutego 2014 Byłem, w 1994r. Widzialem jak składali RS2
Kamyk Opublikowano 15 Lutego 2014 Autor Opublikowano 15 Lutego 2014 deva to Ty stara doopa jesteś i jak wrażenia zayebioza?
Dev Opublikowano 15 Lutego 2014 Opublikowano 15 Lutego 2014 devato Ty stara doopa jesteś i jak wrażenia zayebioza? Fajnie było ale teraz to już inna bajka. W 1995r bylem w Wolfsburgu i miałem okazję przejechać się vw golfem 3 2.9 VR6 syncro na ówczesnym "full wypasie"
disem Opublikowano 16 Lutego 2014 Opublikowano 16 Lutego 2014 Hej bylem rok czy dwa temu wejsciowka chyba 7 e z czego całość do wydania w restauracji ale nie jestem pewien czy na kawe starczy :-) Wysłane z mojego GT-I9100
Kamyk Opublikowano 16 Lutego 2014 Autor Opublikowano 16 Lutego 2014 Hej bylem rok czy dwa temu wejsciowka chyba 7 e z czego całość do wydania w restauracji ale nie jestem pewien czy na kawe starczy :-)Wysłane z mojego GT-I9100 you made my day ... i jak, fajowo ? jest sens pojechać do matecznika ? długo trwa wizyta, co się ogląda ? dostajesz na koniec jakiś certyfikat, czy coś w ten deseń ?
disem Opublikowano 16 Lutego 2014 Opublikowano 16 Lutego 2014 Ja byłem przy okazji delegecji i weszliśmy 2h przed zamknięciem ale wszystko udalo sie zwiedzić, nie dostaliśmy żadnego certyfikatu ale moze dla grupy zorganizowanej z przewodnikiem jest coś takiego choć wątpię do ogladania muzeum full aut, automatyczny magazyn aut i sale tematyczne marek wiecej nie widziałem moze jakieś foto wrzucę Wysłane z mojego GT-I9100 ---------- Post dopisany at 10:43 ---------- Poprzedni post napisany at 09:43 ---------- Foty
dbprezes Opublikowano 16 Lutego 2014 Opublikowano 16 Lutego 2014 A ja byłem na tasmie kontroli jakosc w grudniu 2012 Hala N29 obok linii kolejowej Widziałem jak burzyli hale gdzie moja niumia była kontrolowana jakościowo Pracowałem tam jako elektryk mogłem chodzic po całej fabryce Super sprawa Dla nie do wiarków moge zrobic zdjecie przepustki
Kamyk Opublikowano 16 Lutego 2014 Autor Opublikowano 16 Lutego 2014 zdjecie nr 2 po prostu zayebioza biurowiec audi no cudeńko
disem Opublikowano 16 Lutego 2014 Opublikowano 16 Lutego 2014 Zdjecie 2 to muzeum przekrój przez większość aut Wysłane z mojego GT-I9100
griga-st Opublikowano 16 Lutego 2014 Opublikowano 16 Lutego 2014 Jak by się kilku chętnych znalazło, można by było coś zorganizować
Hardjack Opublikowano 16 Lutego 2014 Opublikowano 16 Lutego 2014 I ja byłem dwa lata temu Na środku jednego ronda przy wjeździe do miasta stoi olbrzymie Audi TT wykonane z jakiegoś tworzywa. Będąc w mieście zauważyłem że ludzie mają dużo gadżetów z logiem OOOO (czapki, koszulki, kurtki, bluzy). Przejeżdżałem koło siedziby Audi i jakiegoś mega wrażenia na mnie z zewnątrz nie zrobiła, jedynie samochody które pod nią stały zaparkowane jeden przy drugim
Rekomendowane odpowiedzi