Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Ogólno Klubowe rzucanie palenia !!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ono nie jest źle, powiedziałbym, że nastawiłem się na dużo gorsze "ssanie" i inne negatywne odczucia związane z rzucaniem.. Może dlatego muszę powiedzieć, że idzie mi jak po maśle.. Ale taka rada:

Jeśli łatwo się denerwujesz - to zapowiedz swojej dziewczynie, żeby może przez dwa - trzy dała Ci trochę luzu :gwizdanie: i była bardzo wyrozumiała.. W pracy też coś wspomnij... :>

Opublikowano

Kurde mam nadzieje że do was niebawem dołączę , mam już dość fajek . Myśle nad terminem ,ale na bank w tym roku.

z planowaniem jest tak, że.... zawsze się chce bardziej po wyznaczonym terminie :decayed:

najlepiej się przepić, przejarać i powinno hulać ... nie ma tragedii jak juz wytrzymasz pierwsze 3 dni

Opublikowano

Kurde mam nadzieje że do was niebawem dołączę , mam już dość fajek . Myśle nad terminem ,ale na bank w tym roku.

trzeba zacząć dbać o jakość spermy :kox::naughty: jeszcze wódkę odstaw i zacznij chodzić na arerobik :gwizdanie:

Opublikowano

Ja to sie wogole nie czuje lepiej .. jakiś taki wiecznie zmeczony jestem

za dużo sexu może :boobs:

Opublikowano

trzeba zacząć dbać o jakość spermy :kox::naughty: jeszcze wódkę odstaw i zacznij chodzić na arerobik :gwizdanie:

:polew:

Nieee ..to nie to :decayed:

Sexu nigdy nie jest za dużo :kox::D

Opublikowano

nie palę już drugi dzień :)

jakoś tak pocę się cały.... :evil:

Opublikowano

Ty to masz jakąś manie reproduktora, haha :D

taktuś, :good:

łun, nigdy Cię z petem nie widziałem, no ale skoro mówisz, że palisz to trza rzucić. Może my Ci wyznaczymy termin, np. 3 września. :naughty: No dobra, niech będzie 1 października... To dobre jest? :decayed:

Opublikowano

:polew:

Nieee ..to nie to :decayed:

Sexu nigdy nie jest za dużo :kox::D

i właśnie dlatego czujesz się wiecznie zmęczony :decayed:

Opublikowano
i właśnie dlatego czujesz się wiecznie zmęczony decayed

nie no w tym coś jest bo ja jak za każdym razem rzucałem to spać mi się chciało jak cholera,może jeszcze rzucę kiedyś :kwasny:

Opublikowano

3 dni bez peta :decayed::kox:

ps. hmmmm......tak sie zastanawiam ile przytyje,przez to rzucanie palenia.......bo ciagle cos wcinam :gwizdanie:

Opublikowano

3 dni bez peta :decayed::kox:

ps. hmmmm......tak sie zastanawiam ile przytyje,przez to rzucanie palenia.......bo ciagle cos wcinam :gwizdanie:

Wcinaj owoce :decayed:

Opublikowano

Nie dałem rady ..poszły 3 na spocie :wallbash::decayed:

Kolkov

:przebiegly:

Opublikowano

Nie dałem rady ..poszły 3 na spocie :wallbash::decayed:

No co Ty.... :shocked: i z kogo teraz przyklad bede brala ;( :wallbash:

Z Oszusta :kox:

Nie no ja moge nie palić ..ale jak przyjdzie do spota to mnie ciągnie :wallbash:

Opublikowano

dziś zjadłem 11 jabłek :wink4:

Opublikowano

dziś zjadłem 11 jabłek :wink4:

hehe :D dobrze ze nie kotletow schabowych :polew:

przecież taktuś nie napisał całej prawdy...że jabłka zagryzał schabowymi :naughty:

Opublikowano

KU*WA JEGO MAĆ!! Raggaman, jak Cię następnym razem zobaczę to dostaniesz wpierdel! :bicz::foch: