Nosfer Opublikowano 2 Września 2008 Opublikowano 2 Września 2008 Ono nie jest źle, powiedziałbym, że nastawiłem się na dużo gorsze "ssanie" i inne negatywne odczucia związane z rzucaniem.. Może dlatego muszę powiedzieć, że idzie mi jak po maśle.. Ale taka rada: Jeśli łatwo się denerwujesz - to zapowiedz swojej dziewczynie, żeby może przez dwa - trzy dała Ci trochę luzu :gwizdanie: i była bardzo wyrozumiała.. W pracy też coś wspomnij... :>
Aydaho Opublikowano 2 Września 2008 Opublikowano 2 Września 2008 Kurde mam nadzieje że do was niebawem dołączę , mam już dość fajek . Myśle nad terminem ,ale na bank w tym roku. z planowaniem jest tak, że.... zawsze się chce bardziej po wyznaczonym terminie najlepiej się przepić, przejarać i powinno hulać ... nie ma tragedii jak juz wytrzymasz pierwsze 3 dni
poziek Opublikowano 2 Września 2008 Opublikowano 2 Września 2008 Kurde mam nadzieje że do was niebawem dołączę , mam już dość fajek . Myśle nad terminem ,ale na bank w tym roku. trzeba zacząć dbać o jakość spermy jeszcze wódkę odstaw i zacznij chodzić na arerobik :gwizdanie:
Aydaho Opublikowano 2 Września 2008 Opublikowano 2 Września 2008 Ja to sie wogole nie czuje lepiej .. jakiś taki wiecznie zmeczony jestem za dużo sexu może
Reggi Opublikowano 2 Września 2008 Opublikowano 2 Września 2008 trzeba zacząć dbać o jakość spermy jeszcze wódkę odstaw i zacznij chodzić na arerobik :gwizdanie: Ja to sie wogole nie czuje lepiej .. jakiś taki wiecznie zmeczony jestem za dużo sexu może Nieee ..to nie to Sexu nigdy nie jest za dużo
taktuś Opublikowano 2 Września 2008 Opublikowano 2 Września 2008 nie palę już drugi dzień jakoś tak pocę się cały....
tomaszu Opublikowano 2 Września 2008 Opublikowano 2 Września 2008 trzeba zacząć dbać o jakość spermy jeszcze wódkę odstaw i zacznij chodzić na arerobik :gwizdanie: Ty to masz jakąś manie reproduktora, haha taktuś, łun, nigdy Cię z petem nie widziałem, no ale skoro mówisz, że palisz to trza rzucić. Może my Ci wyznaczymy termin, np. 3 września. No dobra, niech będzie 1 października... To dobre jest?
Aydaho Opublikowano 2 Września 2008 Opublikowano 2 Września 2008 trzeba zacząć dbać o jakość spermy jeszcze wódkę odstaw i zacznij chodzić na arerobik :gwizdanie: Ja to sie wogole nie czuje lepiej .. jakiś taki wiecznie zmeczony jestem za dużo sexu może Nieee ..to nie to Sexu nigdy nie jest za dużo i właśnie dlatego czujesz się wiecznie zmęczony
xandmar Opublikowano 2 Września 2008 Opublikowano 2 Września 2008 i właśnie dlatego czujesz się wiecznie zmęczony decayed nie no w tym coś jest bo ja jak za każdym razem rzucałem to spać mi się chciało jak cholera,może jeszcze rzucę kiedyś
angela Opublikowano 2 Września 2008 Opublikowano 2 Września 2008 3 dni bez peta ps. hmmmm......tak sie zastanawiam ile przytyje,przez to rzucanie palenia.......bo ciagle cos wcinam :gwizdanie:
Kolkov Opublikowano 2 Września 2008 Opublikowano 2 Września 2008 3 dni bez peta ps. hmmmm......tak sie zastanawiam ile przytyje,przez to rzucanie palenia.......bo ciagle cos wcinam :gwizdanie: Wcinaj owoce
Reggi Opublikowano 2 Września 2008 Opublikowano 2 Września 2008 Nie dałem rady ..poszły 3 na spocie Kolkov
angela Opublikowano 2 Września 2008 Opublikowano 2 Września 2008 Nie dałem rady ..poszły 3 na spocie No co Ty.... i z kogo teraz przyklad bede brala ;(
xandmar Opublikowano 2 Września 2008 Opublikowano 2 Września 2008 Nie dałem rady ..poszły 3 na spocie Kolkov :bicz3:
Reggi Opublikowano 2 Września 2008 Opublikowano 2 Września 2008 Nie dałem rady ..poszły 3 na spocie No co Ty.... i z kogo teraz przyklad bede brala ;( Z Oszusta Nie no ja moge nie palić ..ale jak przyjdzie do spota to mnie ciągnie
angela Opublikowano 2 Września 2008 Opublikowano 2 Września 2008 Nie no ja moge nie palić ..ale jak przyjdzie do spota to mnie ciągnie :bicz3: :bicz3: :bicz:
angela Opublikowano 2 Września 2008 Opublikowano 2 Września 2008 dziś zjadłem 11 jabłek hehe dobrze ze nie kotletow schabowych
poziek Opublikowano 2 Września 2008 Opublikowano 2 Września 2008 dziś zjadłem 11 jabłek hehe dobrze ze nie kotletow schabowych przecież taktuś nie napisał całej prawdy...że jabłka zagryzał schabowymi
tomaszu Opublikowano 2 Września 2008 Opublikowano 2 Września 2008 KU*WA JEGO MAĆ!! Raggaman, jak Cię następnym razem zobaczę to dostaniesz wpierdel!
Rekomendowane odpowiedzi