Kolkov Opublikowano 2 Września 2008 Opublikowano 2 Września 2008 Nie dałem rady ..poszły 3 na spocie Kolkov Myślałem, że dwa wypaliłeś KU*WA JEGO MAĆ!! Raggaman, jak Cię następnym razem zobaczę to dostaniesz wpierdel! Tomasz nie bądź taki surowy
poziek Opublikowano 2 Września 2008 Opublikowano 2 Września 2008 przecież od razy było widać, że ragga tak srednio chce rzucić palenie
tomaszu Opublikowano 2 Września 2008 Opublikowano 2 Września 2008 Tomasz nie bądź taki surowy No ale aż 3 kur*a no !?
domjenick Opublikowano 2 Września 2008 Opublikowano 2 Września 2008 3 dni bez peta ps. hmmmm......tak sie zastanawiam ile przytyje,przez to rzucanie palenia.......bo ciagle cos wcinam :gwizdanie: tak bedzie prze jakies dwa -trzy tygodnie,potem wroci do normy,na nowo odkrywasz smaki,ktore przytepilas nikotyna, wroci do normy,bo odkryjesz,ze wejscie na 5 pietro nie stanowi wiekszego problemu z oddychaniem,a potem 7 itd [br]Dopisany: 03 Wrzesień 2008, 00:36_________________________________________________raggaman,a bedziesz jescze raz probowac?
Aydaho Opublikowano 3 Września 2008 Opublikowano 3 Września 2008 No co Ty.... i z kogo teraz przyklad bede brala Angela trzymam kciuki a co do jedzenia to tylko przez pierwsze 2-3 dni mi się chciało. Potem jest spokój :gwizdanie:[br]Dopisany: 03 Wrzesień 2008, 07:13_________________________________________________ Nie dałem rady ..poszły 3 na spocie No co Ty.... i z kogo teraz przyklad bede brala ;( Z Oszusta Nie no ja moge nie palić ..ale jak przyjdzie do spota to mnie ciągnie jasne jasne ...
Nosfer Opublikowano 3 Września 2008 Opublikowano 3 Września 2008 ragga Angela dasz radę.. już 3 dni ! naprawdę pójdzie z górki, już niedługo będzie Ci szkoda stracić tego tygodnia bez papierosa, a poza tym jaka satysfakcja, że panujemy nad sobą A przykład to bierz ze mnie ! Sam jestem z siebie dumny :>
Reggi Opublikowano 3 Września 2008 Opublikowano 3 Września 2008 KU*WA JEGO MAĆ!! Raggaman, jak Cię następnym razem zobaczę to dostaniesz wpierdel! Co tam wp***dol ..możesz mnie rzucić woriek pieniędzy przecież od razy było widać, że ragga tak srednio chce rzucić palenie Chce .. i dalej nie pale Tylko nie moge jak te ogry ćmio te faje na tym spocie..i jeszcze po KFC tak ciągnie do peta Potraktuje to jako jednorazową przyjemność [br]Dopisany: Wrzesień 03, 2008, 09:22:57 am_________________________________________________ raggaman[/color],a bedziesz jescze raz probowac? Jasne juz teraz wiem ze przepykać tydzień bez faji to jazda bez trzymanki ... teraz bije rekordy na dwa tygodnie bez faji
angela Opublikowano 3 Września 2008 Opublikowano 3 Września 2008 Wlasnie rozpoczynam 4 dzien bez nalogu.... Tylko kawka jakos malo mi smakuje
tomaszu Opublikowano 3 Września 2008 Opublikowano 3 Września 2008 Wlasnie rozpoczynam 4 dzien bez nalogu.... Tylko kawka jakos malo mi smakuje Smakuje smakuje, zaufaj mi. Jak ja mówię, że smakuje to smakuje! raggaman, bierz się w garść.
Reggi Opublikowano 3 Września 2008 Opublikowano 3 Września 2008 raggaman, bierz się w garść. Biore Ale sie teskni za dymkiem po szamie Dla rzucających fajny motyw - http://www.suwaczek.pl/tickers/smoking/
tomaszu Opublikowano 3 Września 2008 Opublikowano 3 Września 2008 Ja jeszcze najważniejszego testu nie przeszedłem - od 26go nie piłem piwa.
Reggi Opublikowano 3 Września 2008 Opublikowano 3 Września 2008 Ja jeszcze najważniejszego testu nie przeszedłem - od 26go nie piłem piwa. hyhy no to ja jestem lepszy..bo test z browarami mam juz za sobą .. ..a przełamałem sie na spocie .. ..ale pocieszam sie ze Adaho tez( tydzien tewu) no i kolega.. Kol...Kol...f
Nosfer Opublikowano 3 Września 2008 Opublikowano 3 Września 2008 To się nie pocieszaj tylko się wstydź ! Nie ma tu się z czego cieszyć - TY SŁABY CZŁOWIEKU !!
tomaszu Opublikowano 3 Września 2008 Opublikowano 3 Września 2008 raggaman, właśnie, nie pocieszaj się tym, że ktoś inny też zapalił. Bierz przykład z najlepszych.
angela Opublikowano 3 Września 2008 Opublikowano 3 Września 2008 Ja jeszcze najważniejszego testu nie przeszedłem - od 26go nie piłem piwa. hyhy no to ja jestem lepszy..bo test z browarami mam juz za sobą .. ..a przełamałem sie na spocie .. ..ale pocieszam sie ze Adaho tez( tydzien tewu) no i kolega.. Kol...Kol...f hmmmm oni tez juz palili bo nie rozumie
Nosfer Opublikowano 3 Września 2008 Opublikowano 3 Września 2008 tak jest tomasz - HIGH FIVE !! :decayed:
tomaszu Opublikowano 3 Września 2008 Opublikowano 3 Września 2008 hmmmm oni tez juz palili bo nie rozumie Kolkov buchnął dyma gdzieś na imprezie, ale podobno nie dopalił całego peta, a adaho to nie wiem... Mi się wydaje, że raggaman się po prostu tłumaczy.
angela Opublikowano 3 Września 2008 Opublikowano 3 Września 2008 Tomek...widze,ze Ty jestes najbardziej wytrwaly Ile to juz 8dni
kalik Opublikowano 3 Września 2008 Opublikowano 3 Września 2008 nie pale juz 37 dni... palilem 11 lat, a przez ostatnie 3 lata po 2 paczki dziennie... od dwoch tygodni mozna powiedziec, ze mnie nie ciagnie, no moze troszke czasami przy piwku lub porannej kawie...
angela Opublikowano 3 Września 2008 Opublikowano 3 Września 2008 nie pale juz 37 dni... palilem 11 lat, a przez ostatnie 3 lata po 2 paczki dziennie... od dwoch tygodni mozna powiedziec, ze mnie nie ciagnie, no moze troszke czasami przy piwku lub porannej kawie... No prosze chcialabym nie palic 37 dni niestety dopiero 4 dzien
Rekomendowane odpowiedzi