Reggi Opublikowano 24 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 Kolkov...Ty tez zajarales..... Widze, ze ze spotow warsiaskich to tylko Agela i Nosfer sie trzymaja.. :th: Jeszcze Adaho [br]Dopisany: Wrzesień 24, 2008, 07:22:43 am_________________________________________________ Kolkov...Ty tez zajarales..... Gregor sie ciśnieniuje na spotach podobnie jak ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aydaho Opublikowano 24 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 Jeszcze Adaho tak jest - dzięki sąsiedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 24 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 nie przez nas tylko przez te browarrrrki wlasnie one reguluja poziom potrzebnych elektrolitow i cisnienie...przyjemne z pozytecznym w jednym Jeszcze Adaho tak jest - dzięki sąsiedzie ...i raggy cie wydal.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 24 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 Jeszcze Adaho tak jest - dzięki sąsiedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 25 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 no jak tam? .... niedlugo beda male jubileusze,miesiac bez peta obchodzic beda angela taktus tomaszust i nosfer ,jesli kogos pominalem,to przepraszam-prosze dopisac jakies pomysly ,co przygotujemy na prezent?... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Tomaszust i Nosfer dzisiaj obchodza jubileusz.... :> miesiac bez fajka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Znów zapomnieliście o Adaho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Tomaszust i Nosfer dzisiaj obchodza jubileusz.... :> miesiac bez fajka O kurna, faktycznie. Z okazji jubileuszu jadę na 19:00 na spota w Radomiu, później na siłownię, a później do swojej kobiety. A oblewanie będzie jutro w Lublinie - będę miał pierwszy zjazd w tym semestrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Brawo Panowie .. wytrwaliście miesiąc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Dzięki za pamięć ! Adaho - Siust Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Taaaaaaaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Znów zapomnieliście o Adaho przeciez sam mowiles,ze zajaral tomaszust i nosfer- :beer1: oby tak dalej...[br]Dopisany: 26 Wrzesień 2008, 23:00_________________________________________________adaho-cos mi sie juz pomylilo,kto zajaral,a kto nie-wiec pytam wprost-zajarales? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Adaho nie zajarał.. chyba. Za to ja miałem dziś kryzys. Ale oczywiście przetrwałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 27 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 Panowie ... Tomek Adaho nie zajarał ..a przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo Zajarał kto inny.... nawijmy go niesforny Grześ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 27 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 razem zawsze raźniej więc do dzieła chłopaki!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 28 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 no i jak tam sytuacja,pytam,bo to juz czas na kontrolne pytanie-po weekendzie ....zajaral ktos??? angela - opowiadaj jak kolacja przy swiecach przebiegla,to wazny moment w walce z nalogiem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 To był ciężki weekend. Ale dało się wytrzymać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 no i jak tam sytuacja,pytam,bo to juz czas na kontrolne pytanie-po weekendzie ....zajaral ktos??? Mnie to sie nawet nie chce myśleć o fajach .. nawet o dziwo ..podczas piątkowych-sobotnich delikatnych tankowań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 Ledwo żyje po alkoholowym weekendzie.. Szlugi juz chyba odstawiłem na dobre, bo nawet o nich nie mysle, a momenty "kryzysowe" są już tak lekkie, ze wlasciwie żaden problem nad tym zapanować.. Jeszcze tylko muszę rzucić wódę.. :sick3: Nawet do pracy dzisiaj nie poszedłem :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 Nawet do pracy dzisiaj nie poszedłem :gwizdanie: Ty pijusie niedobry. A meczyk oglądałeś ???? :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi