Nosfer Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 To wcale śmieszne nie jest ;( ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 To wcale śmieszne nie jest ;( ;( ale co : 1. to że jestes pijusem 2. mecz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 Ledwo żyje po alkoholowym weekendzie.. Szlugi juz chyba odstawiłem na dobre, bo nawet o nich nie mysle, a momenty "kryzysowe" są już tak lekkie, ze wlasciwie żaden problem nad tym zapanować.. Jeszcze tylko muszę rzucić wódę.. :sick3: Nawet do pracy dzisiaj nie poszedłem :gwizdanie: dobry pomysl z ta woda ,ja wiem sam po sobie,jak piekny swiat jest bez niej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 ja niestety odpadam z gry... w piatek bylo bummm autkiem i byly faje..... ;( za duzo nerwow ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 ja niestety odpadam z gry... w piatek bylo bummm autkiem i byly faje..... ;( za duzo nerwow ;( ...mocne bum,czy tylko bum...? ...ale zawsze mozesz znow sprobowac,jeden stres jeszcze nie przekresla,zrob to nie dla nas,zrob to dla siebie...jak upadniesz,bedzie powod ,zeby sprobowac znow...a jeszcze pytanko-palisz,czy tylko zapalilas?... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 ja niestety odpadam z gry... w piatek bylo bummm autkiem i byly faje..... ;( za duzo nerwow ;( Właśnie mi się świat zawalił. ;( Powiedz, że nie palisz dalej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 moskal "Mecz" - Nie jestem chlejusem _________________________________________________ Angela :bicz: :bicz: Właśnie, a powiedz co z tą stłuczką ? Wpakowałaś się, czy Tobie wjechali ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 No wlasnie...stres byl tym wiekszy bo to ja niestety wpakowalam sie w fiata stilo ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 Ale chyba nie było poważnych zniszczeń ? W Warszawskich pytałaś o blacharza-lakiernika do elementu więc chyba nie najgorzej co ? Zniżki Ci poleciały ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 Ale chyba nie było poważnych zniszczeń ? W Warszawskich pytałaś o blacharza-lakiernika do elementu więc chyba nie najgorzej co ? Zniżki Ci poleciały ? no tragedii nie ma......(zderzak przedni....grill wgnieciny...maska sie wogole nie otwiera ) zreszta...moze bede dzisiaj na spocie to zobaczycie......tylko mam nadzieje, ze nie bedziecie sie smiac ze mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolkov Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 Śmiac się nie ma z czego... każdemu się może zdarzyc Dobrze, że to nic poważnego a papierochów poprostu już nie pal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 ylko mam nadzieje, ze nie bedziecie sie smiac ze mnie W żadnym wypadku ! Każdego kto bedzie sie śmiał ..wyślemy na 3 godziny słuchania historii Krzyńka To najlepsza kara a papierochów poprostu już nie pal Ty też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolkov Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 Ty też przeca ja nie palę :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 przeca ja nie palę :gwizdanie: Ja tysz Ale Ty to normalnie za 4 dni coś mi sie wydaje że odbezpieczysz tą ramę co wozisz w samochodzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolkov Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 przeca ja nie palę :gwizdanie: Ja tysz Ale Ty to normalnie za 4 dni coś mi sie wydaje że odbezpieczysz tą ramę co wozisz w samochodzie qurde jakoś sobie nie mogę wyobrazic tej chwili , ale pewnie zajaram jakieś cygaro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aydaho Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 ale pewnie zajaram jakieś cygaro lepiej tą ramę odbezpiecz - po cygarku możesz nie wytrzymac uroków porodówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wit.s Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 No wlasnie...stres byl tym wiekszy bo to ja niestety wpakowalam sie w fiata stilo ;( Co Ty opowiadasz - nie zauważyłem na moim ani śladu Nie daj się Angee - nie pal. Tyle już wytrzymałaś, to nie szukaj teraz wykrętów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 wit.s a u ciebie ,to jakis maly jubileusz..miesiac bez peta-gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 wit.s a u ciebie ,to jakis maly jubileusz..miesiac bez peta-gratulacje A Wiciu rzucil palenie nic sie nie pochwalil :bicz3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 sorry ,moja pomylka - chodzilo o taktusia ale moze witek tez rzucil... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi