wustyle Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 deal! ale fajki yaramy nie? (ja sie bana nie boje) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Na imprezach klubowych to tylko... klubowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Angel Ty naprawde myslisz, że na zlocie bedziesz tak jarała jak piszesz? :polew: :polew: 2-3 dziennie to max :polew: no wlasnie tak mysle przez ten tydzien to mi sie dyspensa na fajki nalezy od Ciebie slonce no bo wiesz 1 wrzesnia rzucam :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Angel Ty naprawde myslisz, że na zlocie bedziesz tak jarała jak piszesz? :polew: :polew: 2-3 dziennie to max :polew: no wlasnie tak mysle przez ten tydzien to mi sie dyspensa na fajki nalezy od Ciebie slonce no bo wiesz 1 wrzesnia rzucam :> Właśnie Słońce. Odpuść, bo to dla Angeli ostatnie 11 dni palenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Angel Ty naprawde myslisz, że na zlocie bedziesz tak jarała jak piszesz? :polew: :polew: 2-3 dziennie to max :polew: no wlasnie tak mysle przez ten tydzien to mi sie dyspensa na fajki nalezy od Ciebie slonce no bo wiesz 1 wrzesnia rzucam :> Właśnie Słońce. Odpuść, bo to dla Angeli ostatnie 11 dni palenia. Pomyslimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Sławeku, czy Ty nigdy nie paliłeś petów? Wczuj się w naszą sytuację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Sławeku, :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suits Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Witam. Nie palę od 1,5 miesiąca. ale mimó wszystko ciągnie mnie tak jakby z drugiej strony liną chwytało mnie stu bandziorów na raz.Jeszcze daję rade , zobaczymy jak długo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Nie wiem jak Wy, ale ja to idę na peta. Mnie zostało jeszcze 6 dni... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Nie wiem jak Wy, ale ja to idę na peta. Mnie zostało jeszcze 6 dni... luuuzer :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Sławeku, czy Ty nigdy nie paliłeś petów? Wczuj się w naszą sytuację. Sławeku :polew: Nigdy nie paliłem i strasznie nie lubie gdy sie pali w moim towarzystwie, smierdzi mi dym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Nigdy nie paliłem i strasznie nie lubie gdy sie pali w moim towarzystwie, smierdzi mi dym :disgust Sławequ jak chcesz to można wywrzeć większa presję na Angele... :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Nigdy nie paliłem i strasznie nie lubie gdy sie pali w moim towarzystwie, smierdzi mi dym wiem cos o tym....... strasznie mnie gnebisz za faje :polew:[br]Dopisany: 20 Sierpień 2008, 17:37 _________________________________________________ Sławequ jak chcesz to można wywrzeć większa presję na Angele... :gwizdanie: :gwizdanie: taaaaa ciekawe jaka :gwizdanie: ban :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Sławequ jak chcesz to można wywrzeć większa presję na Angele... :gwizdanie: :gwizdanie: Poziu no tak własnie sobie pomyslałem, ale nie chciałem tego głośno mowić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Nie no Poziu.........nie rob mi tego 11 dni i bede czysciutka jak lza...... (bez papieroska ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Poziu[/b] no tak własnie sobie pomyslałem, ale nie chciałem tego głośno mowić :naughty sugeruję przenieść się na PW lub GG w tej sprawie...pomyślimy :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Poziu[/b] no tak własnie sobie pomyslałem, ale nie chciałem tego głośno mowić :naughty sugeruję przenieść się na PW lub GG w tej sprawie...pomyślimy :gwizdanie: Osz Wy........ :angry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Osz Wy........ :angry Prace trwają Angela to dla twojego dobra, słoneczko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Angela to dla twojego dobra, słoneczko Dokładnie :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi