Opublikowano 14 Kwietnia 201412 l Autor Ryjosław.. jak będziesz się żenił to przedryndaj do mnie to powiem Ci czym to śmierdzi Tak w ogóle piękne auto..jakieś mody ? Ty parszywcu Z planów w tym miesiącu to mam pełny zbiornik LPG :polew:
Opublikowano 14 Maja 201412 l Autor To już nie było lepiej se jakiegoś kombajna wsadzić niż toto ? W takiej kasie to aż grzech było nie wziąć Drożej mnie teraz zmieniarka przyjdzie jak kredens
Opublikowano 14 Maja 201412 l Tylko pamiętaj, że ori zmieniarki potrafią się najzwyczajniej w świecie sp***dolić..a laser do niej kosztuje parę stówek
Opublikowano 14 Maja 201412 l Autor Tylko pamiętaj, że ori zmieniarki potrafią się najzwyczajniej w świecie sp***dolić..a laser do niej kosztuje parę stówek Jest coś takiego jak zmieniarka usb
Opublikowano 14 Maja 201412 l A ja słyszałem, że te zmieniarki to też jednym gównem podszyte bo się przycinają, zawieszają ect.
Opublikowano 14 Maja 201412 l Autor A ja słyszałem, że te zmieniarki to też jednym gównem podszyte bo się przycinają, zawieszają ect. Czorny chodź no tu
Opublikowano 14 Maja 201412 l A ja słyszałem, że te zmieniarki to też jednym gównem podszyte bo się przycinają, zawieszają ect. ja miałem yatour i nie narzekałem
Opublikowano 14 Maja 201412 l A ja słyszałem, że te zmieniarki to też jednym gównem podszyte bo się przycinają, zawieszają ect. Wszyscy tak mówią a nikt nie ma. Mam i w przeciągu 2 lat może dwa razy się zawiesiła. wystarczyło wytargać kartę, przeformatować, wgrać od nowa kawałki i śmiga dalej.
Opublikowano 15 Maja 201412 l Moskal ma..coś kiedyś psioczył jak do BT jechaliśmy Ja miałem jak kupiłem Navi+ od chyba A-rka. Wszystko było fajnie dopóki sie nie zj***ła :grin: Podejrzewam ze mozna byłoby ją odratować tylko nie mam zadnego w miare ogarnietego typa od takich tematów. Ja sie zastanawiam czy nie przerobić sobie tak , zeby mozna było telefon podpinac i stamtąd muze ciągnąć. Kołek mi mowił ze jest jakis typ na forum ktory robi takie przejsciówki DeeJayKill czy jakos tak
Opublikowano 15 Maja 201412 l To ja brałem od niego ten adapter. Mi gra dobrze Tylko poproś o dłuższy kabel do tel. bo takie na styk robi.
Opublikowano 15 Maja 201412 l To ja brałem od niego ten adapter. Mi gra dobrze Tylko poproś o dłuższy kabel do tel. bo takie na styk robi. Gdzie to sie wpina ? trzeba lutować kable ?
Opublikowano 15 Maja 201412 l Nic nie lutujesz. Dostajesz kable, kostkę i instrukcję obsługi. Wpinasz piny do kostki i kostkę wrzucasz w miejsce pod zmieniarkę
Opublikowano 15 Maja 201412 l Wy to chyba tylko gołe d*py na tym forum oglądacie http://a4-klub.pl/sprzedam-22/emulator-aux-jacka-vw-audi-seat-skoda-325970/