iwan900 Opublikowano 27 Lutego 2014 Opublikowano 27 Lutego 2014 Witam Wie ktoś gdzie można obszyć kierownicę od b6 w Stargardzie lub Szczecinie ? macie jakiegoś tapicera godnego polecenia? Nie chcę się bawić w wysyłanie kierownicy do innego miasta chcę mieć obszytą swoją, kolega ma w b6 obszytą jak w b7 u góry i na dole kiery cienka skóra a po bokach i na skosach grubsza jaśniejsza skóra z dziurkami super to wygląda.
RoBoPL Opublikowano 28 Lutego 2014 Opublikowano 28 Lutego 2014 Witam Raczej każdy z tego forum wysyła kierownice do kolegi z forum, ale nie mogę sobie przypomnieć nicku. pozdro
bediks Opublikowano 28 Lutego 2014 Opublikowano 28 Lutego 2014 W szczecinie na Niemcewicza na rogu jest tapicer, obszywal na nowo koledze w b5 cały fotel Full elektryk i super sobie poradził , nie wiem jak sobie radzi z wajchami
iwan900 Opublikowano 2 Marca 2014 Autor Opublikowano 2 Marca 2014 Będę we wtorek podjadę zapytam -dzięki bediks.
djbojus Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 W Goleniowie jest tapicer co sie tym zajmuje slyszalem ze naprawdo warto za kiere bierze 150 zl pozdrawiam
iwan900 Opublikowano 5 Marca 2014 Autor Opublikowano 5 Marca 2014 do Goleniowa mam tyle samo co do Szczecina a wiesz kolego jaka ulica ?? bo w necie znalazłem to Ankara s.c. Usługi i prace tapicerskie. Wykonywanie tapicerki samochodowej. Rajchel R., Górski E. ul. Nowogardzka 7 lok. 3 72-100 Goleniów Kom.: 660 072 855 Jeżeli to jest to proszę o potwierdzenie to zaraz tam dzwonię
iwan900 Opublikowano 8 Marca 2014 Autor Opublikowano 8 Marca 2014 dzwoniłem dzisiaj to ten adres. z rozmowy gość był konkretny wiedział o co chodzi - że kiera obszywana wentylacyjnie w tygodniu zaworze swoją kierę dzięki za namiary pozdrawiam
djbojus Opublikowano 9 Marca 2014 Opublikowano 9 Marca 2014 kolego jak ci zrobi wstaw zdjecia pozdrawiam
MaciejK Opublikowano 10 Marca 2014 Opublikowano 10 Marca 2014 Podepne się pod temat, czy ktoś zna w Szczecinie tapicera który obszyje fotele i kanape?? 1
bediks Opublikowano 10 Marca 2014 Opublikowano 10 Marca 2014 No podawałem wyżej na Niemcewicza na rogu koledze Full elektryka nazywał na nowo całego , rozłożył poszyci zrobił razem z matami grzania i podkładał , nic nie popsuł, wygląda identyk jak ori
zadra Opublikowano 17 Marca 2014 Opublikowano 17 Marca 2014 Ulacha na Łukasińskiego. Numeru niestety nie pamiętam, ale koledze jak zrobił kierę i fotele w e30 cabrioUSA to zwariowałem.
leo... Opublikowano 17 Marca 2014 Opublikowano 17 Marca 2014 Ulacha na Łukasińskiego jesli chodzi o kierownice - cena jet o 1/3 wyzsza niz gdzie indziej - wynika to z zastosowanych materialow - Ulacha robi z bardzo dobrej (jakosciowo) skory - jak stwierdzil - przestalo sie oplacac oszczedzac na materialach - lepiej zrobic raz a dobrze niz szarpac sie z reklamacjami
iwan900 Opublikowano 28 Marca 2014 Autor Opublikowano 28 Marca 2014 teraz nie wiem co wybrać czy tego ulacha na łukasińskiego w szczecinie czy w goleniowie. Droga wszedzie taka sama...
Rekomendowane odpowiedzi