M4RK0 Opublikowano 2 Marca 2016 Opublikowano 2 Marca 2016 Orientujecie sie czy do 3G LOW da radę złożyć lcd 7 cali od wersji 3G HIGH/3G+ i czy będzie to jakoś działało?
wrclaguna Opublikowano 2 Marca 2016 Opublikowano 2 Marca 2016 Orientujecie sie czy do 3G LOW da radę złożyć lcd 7 cali od wersji 3G HIGH/3G+ i czy będzie to jakoś działało? nie bedzie działac
Kooga Opublikowano 3 Marca 2016 Opublikowano 3 Marca 2016 Jesli mam 3G+ to powinienem miec mapy w 3D czy nie koniecznie?
wrclaguna Opublikowano 3 Marca 2016 Opublikowano 3 Marca 2016 Jesli mam 3G+ to powinienem miec mapy w 3D czy nie koniecznie? Sprawdz w ustawnieniach MMI -- NAV
Kooga Opublikowano 4 Marca 2016 Opublikowano 4 Marca 2016 Jest 3D, te 3D dziala tylko w duzych miastach czy powinno dzialac w jakims malym miasteczku tez?
wrclaguna Opublikowano 4 Marca 2016 Opublikowano 4 Marca 2016 Jesli chodzi ci o budynki to tylko wieksze miasta
Kooga Opublikowano 4 Marca 2016 Opublikowano 4 Marca 2016 (edytowane) Jesli chodzi ci o budynki to tylko wieksze miasta Tak, wlasnie o budynki. Dzieki za odpowiedz Musze sie wybrac gdzies na zwiedzanie duzego miasta Edytowane 4 Marca 2016 przez Kooga
kristof2009 Opublikowano 13 Marca 2016 Opublikowano 13 Marca 2016 MMI 3G LOW bez twardego dysku , brak bluetooth to normalka Ja mam obecnie 3g low bez HDD i mam bluetooth
udiyane Opublikowano 13 Marca 2016 Opublikowano 13 Marca 2016 (edytowane) Ale chyba kto ma MMi to ma i BT tylko nie każdy ma aktywowany moduł przy zakupie i trzeba to zrobić samemu. Edytowane 13 Marca 2016 przez udiyane
wrclaguna Opublikowano 13 Marca 2016 Opublikowano 13 Marca 2016 Ale chyba kto ma MMi to ma i BT tylko nie każdy ma aktywowany moduł przy zakupie Tak zgadza sie
komoornik Opublikowano 16 Marca 2016 Opublikowano 16 Marca 2016 (edytowane) Co to za MMI? B8 polift Edytowane 16 Marca 2016 przez komoornik
jozek726 Opublikowano 17 Marca 2016 Opublikowano 17 Marca 2016 kurcze przeczytałem wątek ale nie wiem jak Wy to rozpoznajecie , szacun
rafaell68 Opublikowano 18 Marca 2016 Opublikowano 18 Marca 2016 Rozpoznać można najprościej po ilości przycisków wokół gałki. 3G+ ma rządek mniej. Dodatkowo gałką od głośności można przełączać prawo-lewo.
HDstempel Opublikowano 25 Marca 2016 Opublikowano 25 Marca 2016 (edytowane) witam, w mojej a4 b8 2009r przed lift nie mam obecnie MMI. Ale chcialbym miec i sie do tego przymierzam. Jednak im wiecej czytam w temacie tym bardziej dociera do mnie ze to jest przeprawa.. Chcialbym zamontowac MMI 3G High z HDD i czytnikami kart. Do tego wiekszy wyswietlacz. obecnie mam 6,5 " , a chce wsadzic 7". Pierwsze pytanie to czy wsadze 7" w puplit? Jeśli tak to pewnie potrzebny tez bedzie nowy panel? Czy bedą potrzebne jakies dodatkowe kable? Czego sie spodziewać w kwestii jakis tam blokad, czy to wszystko tak zadziala po podlaczeniu czy beda potrzebne ingerencje w ustawieniach gdzies tam w modułach? Może ktoś to juz robił to chetnie zaczerpne wiedzy.. pozdrawiam Edytowane 25 Marca 2016 przez HDstempel
wrclaguna Opublikowano 26 Marca 2016 Opublikowano 26 Marca 2016 Kolego do wymiany masz wszystko w aucie jak masz zwykłe RADIO daj fotke dla potwierdzenia
HDstempel Opublikowano 26 Marca 2016 Opublikowano 26 Marca 2016 (edytowane) Concert radio, ale z bluetooth i komendami glosowymi. Powiedzcie Panowie czy da sie zalożyć MMI 3G High HDD czy dać sobie z tym spokój, temat nie do przeskoczenia? (nie moge zdjecia wkleic nie wiem dlaczego... czyzby tylko z linków zewnetrznych ? ) Edytowane 26 Marca 2016 przez HDstempel
wrclaguna Opublikowano 26 Marca 2016 Opublikowano 26 Marca 2016 Concert radio, ale z bluetooth i komendami glosowymi. Powiedzcie Panowie czy da sie zalożyć MMI 3G High HDD czy dać sobie z tym spokój, temat nie do przeskoczenia? (nie moge zdjecia wkleic nie wiem dlaczego... czyzby tylko z linków zewnetrznych//) Da sie oczywiscie załozyc na pewno do wymiany : - gateway - panel sterujacy - ekran - czytnik MMI - Tuner radiowy do tego okablowanie wraz ze switłowodami https://www.kufatec.de/shop/de/audi/a5/a5-8t/kabelsatz-upgrade-radio-system-mmi-high-3g-audi
HDstempel Opublikowano 26 Marca 2016 Opublikowano 26 Marca 2016 na pewno do wymiany :- gateway- panel sterujacy- ekran- czytnik MMI- Tuner radiowydo tego okablowanie wraz ze switłowodami no niezle, sporo tego. - gateway - co to jest? - panel sterujacy- namierzam, rozumiem ze dla MMI3 High musi byc z joystickiem, do tego ja mam angola wiec lustrzane odbicie.. - ekran - tu mam zagwozdke. ja mam ekran 6,5", z tego cosie orientuje powinienem zalozyc 7" ten o wiekszej rozdzielczosci. niestety nie wiem jak z panelem do tego.tym plastikiem w którym ekran jest osadzony. czy wymienia sie całą przednią półkę czy tylko ten element plastikowy w którym ekran jest osadzony?? - nie do konca rozumiem pojecie "czytnik MMI" - który to element? - tuner riadiowy? odobnie jak wyzej. które z tych ostatnich jest tym elementem zainstalowanym nad pulpitem kimatyzcji?? ja pitole, juz mnie to przerasta. zanim zaczne kupowac niezbedne elementy chce sie upewnic zeby nie wtopic..na co zwracac uwage?
wrclaguna Opublikowano 26 Marca 2016 Opublikowano 26 Marca 2016 Potrzebujesz takie elementy , jak nigdy niemiałeś do czynienia z czyms takim to temat odpuśc http://allegro.pl/zestaw-nawigacja-navi-mmi-3g-audi-a4-a5-q5-i5955885498.html
Rekomendowane odpowiedzi