Kunio Opublikowano 4 Stycznia 2007 Opublikowano 4 Stycznia 2007 czy jesli auto bierze sporo oleju, ubywa wody tzn ze uszczelki pod glowica do wymiany? Zdarza sie tez ze kopci na biało...
micek Opublikowano 4 Stycznia 2007 Opublikowano 4 Stycznia 2007 Na 100 % uszczelka pod glowica Kunio...
Kunio Opublikowano 4 Stycznia 2007 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2007 mozna tak jezdzic do wiosny? Ile kosztuje ew. naprawa z robocizna ?
szogun0 Opublikowano 4 Stycznia 2007 Opublikowano 4 Stycznia 2007 Jeśli nie ma wycieków, to jest taka opcja.
micek Opublikowano 4 Stycznia 2007 Opublikowano 4 Stycznia 2007 a i nie koniecznie to musza byc dwie uszczelki...moze przedmuchac na jednej glowicy tylko...
dark79 Opublikowano 4 Stycznia 2007 Opublikowano 4 Stycznia 2007 a i nie koniecznie to musza byc dwie uszczelki...moze przedmuchac na jednej glowicy tylko... a ile moze byc uszczelek - glowic w R4 , no chyba ze czegos nie wiem
micek Opublikowano 4 Stycznia 2007 Opublikowano 4 Stycznia 2007 nie kumam Ciebie...jak V to chyba 2 co nie...
platiniumm Opublikowano 4 Stycznia 2007 Opublikowano 4 Stycznia 2007 a i nie koniecznie to musza byc dwie uszczelki...moze przedmuchac na jednej glowicy tylko... tak tylko ktora to bedzie masz 50 % szans ze trafisz na wlasciwa kunio mowilem ci ze koszt ok 500 za zrobienie w zwyklym silniku a w v-ce pewnie ok 700-800 + graty
micek Opublikowano 4 Stycznia 2007 Opublikowano 4 Stycznia 2007 nie wiem jak u Was ale ywdaje mi sie ze naprawa z robocizna 350 zl gdzies?!i jeszcze jedno pytanko.Dlugo jezdzony byl silnik z takimi objawami? [ Dodano: 05-01-2007, 00:05 ] u kur...az tyle to nie mam zamiaru nigdy sie do warszawy przeprowadzac hehe
platiniumm Opublikowano 4 Stycznia 2007 Opublikowano 4 Stycznia 2007 za 350 samo chyba zdjecie i zalozenie a gdzie szlif glowicy i docieranie gniazd zaworowych? ja mialem na mysli razem z tym komplet uszczelek do glowicy ok 550 zl a jak chcesz tylko sama pod glowice to ok 80 zl szt
dark79 Opublikowano 4 Stycznia 2007 Opublikowano 4 Stycznia 2007 nie kumam Ciebie...jak V to chyba 2 co nie... sory zle popatrzylem na temat postu :zly2:
Kunio Opublikowano 4 Stycznia 2007 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2007 kurde plati ty mi chyba ceny warszawskie podajesz. Musze do kumpla zadzwonic w wegrowie za ile by mi to zrobil
micek Opublikowano 4 Stycznia 2007 Opublikowano 4 Stycznia 2007 ja pier... jakie u Was ceny sa :galy: w zyciu bym w 2.6 nie inwestowal mieszkajac w Warszawie chyba popadali na glowe Ci mechanicy z takimi cenami ja caly rozrzad komplety wymienialem rolki paski i za czesci z robocizna zaplacilem kolo 500 zl /ok dark79 i nie miej nie milych odczuc z tego co napisalem bo ja roznie pisze... [ Dodano: 05-01-2007, 00:27 ] i z tego co mi sie kojarzy to mozna zmierzyc cisnienie na tlokach i wiadomo bedzie na ktorej glowicy poszla uszczelka...
bratpit Opublikowano 5 Stycznia 2007 Opublikowano 5 Stycznia 2007 W V6 wymienia sie 2 uszczelki taka jest zasada + wymienic pompe wody odrazu + termostat odrazu. Ja 2 lata temu za taką robote w swoim ABC zapłaciłem łącznie z planowaniem głowic i częściami 1600 zetka.
platiniumm Opublikowano 6 Stycznia 2007 Opublikowano 6 Stycznia 2007 ja pier... jakie u Was ceny sa w zyciu bym w 2.6 nie inwestowal mieszkajac w Warszawie chyba popadali na glowe Ci mechanicy z takimi cenami ja caly rozrzad komplety wymienialem rolki paski i za czesci z robocizna zaplacilem kolo 500 zl /ok dark79 i nie miej nie milych odczuc z tego co napisalem bo ja roznie pisze... a mnie kosztowalo wymienienie rozrzadu 300 razem z pompa wody a za wymiane rozrzadu placi sie u nas ok 150-200 zl ale ja sobie sam wymienilem co do tematu uszczelki to malo osob chyba sie znajdzie ze za niewielka cene wymieni uszczelki w v-ce
micek Opublikowano 7 Stycznia 2007 Opublikowano 7 Stycznia 2007 Wracaja do tematu to mozna sprawdzic cisnienie na tlokach i bedzie wiadomo ktora uszczelka do wymiany...a co do wymiany to fakt ze nie kwapia sie do tego silnika mechanicy
Rekomendowane odpowiedzi