naturalldread Opublikowano 3 Marca 2014 Opublikowano 3 Marca 2014 Witam chcialbym wam dzis zaprezentowac swoje Audi A4 b5 1.8T po virusie na 179km (bylo hamowane ) przebieg po zakupie 248tys .Auto sprowadzone z niemiec pod koniec wrzesnia 2013r. Chwile temu probowałem sprzedac je w dobrych pieniążkach ale niestety nikt sie nie pokwapił(nawet zeby obejrzec ) dlatego zostanie u mnie jak narazie . Wyposazenie : - ABS -nawigajca , TV - podgrzewane fotele -kierownica s4 -zderzak s4 -otwieranie i domykanie szyb oraz szyberdachu z kluczyka -rękaw na narty w tylnej kanapie -klimatronik -zmieniarka na 6 plyt -swiatla ksenon - 4 oryginalne kluczyki i komplet dokumentow -FIS - pełny komputer pokładowy - tempomat -licznik s4 -fotochromatyczne lusterka -jakies sportowe zawieszenie najpawdopodobniej amortyzatory bilstein i jakies czerwone sprezyny obnizajace Plany : -zlikwidowac chamska koncowke wydechu najlepiej jakis wydeszek przelotowy -oczywiscie jakas felga mini 17" - korekta lakieru na czasie z powloką ceramiczna - na czasie niestety lpg - wymienic łozysko z tylu bo juz szumi moj poprzedni sprzecik Prelude H22A8 200km :
a4-freunde Opublikowano 3 Marca 2014 Opublikowano 3 Marca 2014 bardzo fajne auto .... jeszcze fajne koło i kozaczek
emge Opublikowano 3 Marca 2014 Opublikowano 3 Marca 2014 No fajna. Czarny kolor robi robotę. Oczywiście brakuje jeszcze koła
naturalldread Opublikowano 4 Marca 2014 Autor Opublikowano 4 Marca 2014 dzieki chłopaki mam na stanie sprezyny z s4 b5 zastanawiam sie czy beda pasowac bez zadnej rzezby do mojego auta ?
barthek11 Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 heh- fajne autko P.S dość długo szukałem takiej hondy ale było ciężko znaleźć coś zdrowego- i kupiłem audi a jak hondzina się spisywała ?
MrTea Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 Podobna stała przez dluzszy czas na tablicy.. z Warszawy bodajże.. Ładna sztuka
naturalldread Opublikowano 4 Marca 2014 Autor Opublikowano 4 Marca 2014 heh- fajne autko P.S dość długo szukałem takiej hondy ale było ciężko znaleźć coś zdrowego- i kupiłem audi a jak hondzina się spisywała ? Honda chodziła bardzo dobrze 4 lata nia jezdzilem .Mam miłe wspomnienia jezeli chodzi o to aut .duzo rzeczy w niej zrobilem miedzy innymi swap na 2.2 garazowana w zimie buda zdrowiutka pierwszy kupiec ktory przyjechał zabrał ja do domu .
kaFFFar Opublikowano 5 Marca 2014 Opublikowano 5 Marca 2014 Podobna stała przez dluzszy czas na tablicy.. z Warszawy bodajże.. Ładna sztuka jeszczee na tabliy jest
tarq Opublikowano 5 Marca 2014 Opublikowano 5 Marca 2014 fajna, szkoda tylko przesiadki z mocniejszej hondy na słabsze audi, i szkoda ze bez quattro ale tak to powodzenia i miłego użytkowania
Gość harry19-19 Opublikowano 13 Marca 2014 Opublikowano 13 Marca 2014 no i dobrze że nie daje rady sprzedać autko bo jest dość śliczne , a 1,8turbo i o mocy 170 koni jak na taką masę idzie jak smok , nie mogłem nadążyć Targ- jak kolega wymieni na turbo większe to będzie miało ponad 200 kucy to dopiero będzie śmigać
naturalldread Opublikowano 15 Marca 2014 Autor Opublikowano 15 Marca 2014 audi ma aktualnie 179km na tej turbinie mozna spokojnie dojsc do 200km wtryski intercooler down pipe wydech i dolot + strojenie ---------- Post dopisany 15-03-2014 at 22:05 ---------- Poprzedni post napisany 14-03-2014 at 23:18 ---------- temat można zamknąć audi sprzedane znajomemu . kupiłem dziś A3 1.9 tdi na wirusie także zostaje w "rodzinie" Audi
Rekomendowane odpowiedzi