Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 1.6] Historia autka zwanego NIUNIĄ! :D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wiem, że mrok jest intrygujący, ale do podziwiania muszę mieć jaśniejsze fotki :hmm:

Opublikowano
fiu fiu, ladna ladna... i wiek w sam raz ;)

Mowisz o wlascicielce ?? :D Fajna fajna, nie ma co tylko fotek nie chce dac wiecej :one:

Opublikowano

Hehe i jak ten bajer ? Godzą sie na to ? :)

Opublikowano

Hehe Niunia ważne ze wiesz co dobre bo dobre to audi a jeszcze + kobieta to dopiero właściwa kombinacja. Pozdrawiam.

Opublikowano

Haha, tak to jest z tymi zonami ;) ja tam sie nie zenie, pierdziele, na :564: mozna wyskoczyc, nie marudzi Ci Taka ze :a4fan: wazniejsze od niej itd..

Opublikowano

fajna niunia<chyba> jak zobacze lub dotkne to ocenie :P jestem taki tomasz niewierny jak nie zobacze na żywo albo nie dotkne to nie oceniam w 100 % w przeciwieństwie do wustyle, hehhe..a wstawisz tych dwóch co się zgodziły fotki :P? ocenimy ;P

Opublikowano

fajne fotki szkoda ze tylko tyle :( ale niunia też bardzo fajniutka oczywiscie mysle o :a4fan:

Opublikowano

Panowie my tu gadu gadu a Niunia ucichla... :) Chyba sie wystraszyla ,ze moze stac sie ofiara ze strony coniektorych :a4fan: maniakow :) ...

TAlib1990 Hehe.. Przyczepnosc jest ;) ZAwsze i wciąż ! :P

Opublikowano

Karolcia , po czym Cie zatkalo ? Po tej wczorajszej kielbasce... ?? hahah :diabel:

Opublikowano

niuńka cacy lecz wole w Avancie ;)

Opublikowano

Niunia jest ok. mam taką sama tylko troche poważniejszą (czytaj starszą :diabel: )

Ps. pisząc Niunia mam na myśli oczywiście Audi :diabel2: