rafalekx Opublikowano 24 Marca 2014 Opublikowano 24 Marca 2014 Ja nie mówię o centrum... wylot na zakopianke czy coś w tym stylu. Oczywiście bez zbędnego zatrzymywania. Ktoś podaje numer tel. Szybki kontakt że za 20 minut będziecie za wylocie na zakopianke i my się doklejamy Koło 11 pewnie będziemy w krk.
juby_p Opublikowano 24 Marca 2014 Opublikowano 24 Marca 2014 Ja moge sie dolaczyc tez bede jechal od strykowa startuje z plocka Jak jest z przejazdem przez Lodz w godzinach porannych, navi kieruje mnie przez miasto ,pojade od strony Strykowa. Lepiej jechac na al Palki i potem w kierunku Rzgowa, czy szybciej bedzie przez al Wlokniarzy? Pewnie trafie na poranny szczyt, wiec wole korki ominacKto startuje z Lodzi, moge gdzies podjechac i razem pojedziemy.
MarianekZg Opublikowano 24 Marca 2014 Opublikowano 24 Marca 2014 Jak to w Łodzi zawsze jakieś delikatne korki będą ale jadąc od Włókniarzy to można lecieć do Rudzkiej i wylatujemy zaraz przed Rzgowem - omijamy wtedy ewentualne korki przy "Matce Polce"
kkam Opublikowano 24 Marca 2014 Opublikowano 24 Marca 2014 juby_p podeslesz na PW swoj nr tel? mozemy sie spotkac gdzies w strykowie i potem juz dalej razem jechac po ekipe z lodzi i czestochowy
Gwerty Opublikowano 24 Marca 2014 Opublikowano 24 Marca 2014 dam znać jaka pogoda i warunki. bo Bukowinie będę od środy
MAGIC87 Opublikowano 24 Marca 2014 Autor Opublikowano 24 Marca 2014 Bukowina Tatrzaska kamera - aktualny widok na Tatry - Bukowina WebCam na razie jest tak wiec na letnich da rade:naughty:
kkam Opublikowano 25 Marca 2014 Opublikowano 25 Marca 2014 magic87 podaj mi na PW swój numer tel, zdzwonimy się jak ja i juby_p będziemy w Częstochowie. Powinniśmy być koło 9.
MAGIC87 Opublikowano 25 Marca 2014 Autor Opublikowano 25 Marca 2014 665-679-JAMES BOND dzwonic jak co , tylko nie po nocach
adrian998998 Opublikowano 25 Marca 2014 Opublikowano 25 Marca 2014 Pany poczekajcie jeszcze na mnie:) Mozna by bylo spotkac sie w Piotrkowie Trybunalskim i dolaczyc dalej tak z Jubym wstepnie uzgodnilem
MAGIC87 Opublikowano 25 Marca 2014 Autor Opublikowano 25 Marca 2014 z piotrkowa do czewy to raptem 40 minut.... Adrian w jakich godzinach planujesz tam byc?
juby_p Opublikowano 25 Marca 2014 Opublikowano 25 Marca 2014 jak coś ja mam numer do Sebastiana:) będziemy dzwonić
klysek Opublikowano 26 Marca 2014 Opublikowano 26 Marca 2014 kuzwa ale kombinacje ci co jada przez Łódź niech beda o 8.oo na Mc'Donaldzie rog al.Włókniarzy i Lutomierskiej kierunek Katowiece my sie tam zbieramy o 8.oo pozniej mozemy po trasie zabrac piotrow a na sam koniec dzwonie do Magica i mowie mu ile sie spoznimy i juz jestesmy w komplecie:decayed: komu nie pasi niech jedzie sam wedlug navi to o 11 moze wyjedzie z Łodzi
juby_p Opublikowano 26 Marca 2014 Opublikowano 26 Marca 2014 kuzwa ale kombinacje ci co jada przez Łódź niech beda o 8.oo na Mc'Donaldzie rog al.Włókniarzy i Lutomierskiej kierunek Katowiece my sie tam zbieramy o 8.oo pozniej mozemy po trasie zabrac piotrow a na sam koniec dzwonie do Magica i mowie mu ile sie spoznimy i juz jestesmy w komplecie:decayed:komu nie pasi niech jedzie sam wedlug navi to o 11 moze wyjedzie z Łodzi Ja i Kkam możemy się z wami spotkać na Mc`donalds Rzgowska/Strazacka ten co podałeś jest nam zupełnie nie podrodze
Gość SpongeBob Opublikowano 27 Marca 2014 Opublikowano 27 Marca 2014 kuzwa ale kombinacje ci co jada przez Łódź niech beda o 8.oo na Mc'Donaldzie rog al.Włókniarzy i Lutomierskiej kierunek Katowiece my sie tam zbieramy o 8.oo pozniej mozemy po trasie zabrac piotrow a na sam koniec dzwonie do Magica i mowie mu ile sie spoznimy i juz jestesmy w komplecie:decayed:komu nie pasi niech jedzie sam wedlug navi to o 11 moze wyjedzie z Łodzi Ja i Kkam możemy się z wami spotkać na Mc`donalds Rzgowska/Strazacka ten co podałeś jest nam zupełnie nie podrodze Kolego to juz spotkamy sie takto na schellu w rzgowie bo my nie wbijamy w ogole w centrum wylatujemy obrzezami i w rzgowie
juby_p Opublikowano 27 Marca 2014 Opublikowano 27 Marca 2014 oki zobaczymy w ogóle o której będziemy w łodzi jak cos następny punkt kontrolny Częstochowa
moskal Opublikowano 27 Marca 2014 Opublikowano 27 Marca 2014 +/- 9 rano w piatek na stacji LUK OIL Czewa ktory LukOil ? daj linka z mapki
dziadek Opublikowano 27 Marca 2014 Opublikowano 27 Marca 2014 Jak dotrę do PL to my jedziemy drogą s7 na dwie furmanki - wyjazd z Elbląga około 5 rano - jakby ktoś na trasie się trafił będzie fajnie
michal_g84 Opublikowano 27 Marca 2014 Opublikowano 27 Marca 2014 +/- 9 rano w piatek na stacji LUK OIL Czewa ktory LukOil ? daj linka z mapki Miniecie zwężkę ze światłami przy przebudowywanym wiadukcie i zaraz po prawej stronie będzie widać Luk OIL Mapa Polski
rafalekx Opublikowano 27 Marca 2014 Opublikowano 27 Marca 2014 Jak dotrę do PL to my jedziemy drogą s7 na dwie furmanki - wyjazd z Elbląga około 5 rano - jakby ktoś na trasie się trafił będzie fajnie O której będziecie w okolicach wawki? Ja planowałem start 6-7. Ale chyba w 1,5 godzinki nie dolecicie jak spotkacie takie czolgajace sie srebrekowo/zlote CC i A4 B6 grafitowe z body S4 w avancie to będę ja i mithrindil czy jak mu tam...
Plebansk8 Opublikowano 27 Marca 2014 Opublikowano 27 Marca 2014 rafalekx, jak wylecimy kolo 5 z elblaga to pewnie kolo 8-9 będziemy w wawie ja bym był szybciej, ale odkurzacz dziadka będzie mnie spowalniał
Rekomendowane odpowiedzi