parodia Opublikowano 10 Marca 2014 Opublikowano 10 Marca 2014 Witam mam mały problem wymieniłem w swojej Audi 1,6 uszczelniacze zaworowe i ciężko zaczął odpalać trzeba trochę pokręcić nawet jak jest ciepły i gdy go gaszę mam wrażenie jak by silnik miał wyskoczyć Przed zrobieniem tego wszystko było w porządku. Co to może być???????????????
Dev Opublikowano 10 Marca 2014 Opublikowano 10 Marca 2014 Zawory, zawory, zawory.... Jak znam zycie to nie wycisnales oleju z popychaczy Sprawdz cisnienie na garach
parodia Opublikowano 10 Marca 2014 Autor Opublikowano 10 Marca 2014 jeśli sprawdzę te ciśnienie to co dalej? samochód pracuje równo, jak jade tez nic nie szarpie i jak wycisnąć ten olej?
Kejsi Opublikowano 11 Marca 2014 Opublikowano 11 Marca 2014 Ciśnienie na garach da ci znać czy zawory się domykaja, może rozrzad masz przesunięty tylko to zostaje albo te szklanki nie wycisniete
parodia Opublikowano 11 Marca 2014 Autor Opublikowano 11 Marca 2014 dziś przestał chodzić na wszystkich garach i benzynę zaczęło wyrzucać z wydechu tragedia już nie wiem co się dzieje:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm: I rozrząd jest dobrze ustawimy sprawdzał mechanik
parodia Opublikowano 11 Marca 2014 Autor Opublikowano 11 Marca 2014 Jutro wszystko będę wiedział wszystko. Mechanior mówił ze mogą wtryski przepuszczać albo cewka pod przepustnicą jest rąbnieta
Dev Opublikowano 11 Marca 2014 Opublikowano 11 Marca 2014 :polew::polew::polew: Teraz bedzie mechanior wymyslal cuda Spierdolil robote, masz zawory pogiete
Dev Opublikowano 11 Marca 2014 Opublikowano 11 Marca 2014 ja ? nie...... mam dopiero 19 lat ale powiem Ci ze tez sie dopiero uczę....
parodia Opublikowano 12 Marca 2014 Autor Opublikowano 12 Marca 2014 na początek pier dol noł czujni halla i mlody naucz sie mechaniki a nie piszesz co ci sie podoba bo ludzi w błąd wprowadzasz z tego forum takich to bym wypier dalał
Labiel Opublikowano 13 Marca 2014 Opublikowano 13 Marca 2014 parodia powiem ci tylko że kolega devastation to jeden z bardziej kumatych ludzi na forum.
parodia Opublikowano 13 Marca 2014 Autor Opublikowano 13 Marca 2014 może ale niestety nie wiedział co mi jest i wymyślał za każdym razem co może być a jest walnięty czujnik halla położenia wałka rozrządu i jeden z wtrysków przepuszcza benzynę. Koleszka devastation nie potrafił trafić to za bardzo kumaty nie jest ale jak dla was jest to spoko niech wam pomaga
Dev Opublikowano 14 Marca 2014 Opublikowano 14 Marca 2014 Kolego, tutaj nikt nie wrozy ze szklanej kuli.. Rzucacasz temat i lecimy po kolei, robiony byl rozrzad a wiec sprawa mechaniczna. Okazalo sie ze to jednak elektronika siadla. A od tegojest VAG i od niego trzeba zaczac, teraz pytanie dlaczego siadl czujnik. Wg mnie ktos nieumiejetnie sie z nim obchodzil, stad usterka i na pewno nie jest to przypadek. Usterka za ktora Ty musiales zaplacic bomechanik umył rece. Jestesmy tutaj na forum aby wzajemnie sobie pomagac, ale nie jestesmy jasnowidzami, od tegojest inne forum. A ze swojej strony chcialbym zwrocic Twoja uwage na to ze jestes tu nowy i nalezy Nam sie szacunek z Twojej strony. Wiecej pokory, Kolego, to królewska cecha i na pewno Ci sie tutaj przyda. Bo jak znam zycie to nie jest Twoj ostatni post ktory pisales z placzem.
parodia Opublikowano 18 Marca 2014 Autor Opublikowano 18 Marca 2014 Po rozrządzie było ok tylko jak mi uszczelniacze zaworów zmieniał to na siłe montował spowrotem czujnik halla i go uszkodził teraz wymieniony ale jest następny problem z wtryskiem przepuszcza paliwom podobno zatarty. kupiłem drugi i też przepuszcza jutro ma jechać zbadać sterownik juz nie wiem co sie dzieje wszystko naraz siada:facepalm: Mechaników szałowych mam w swoim mieście:naughty: I ok masz racje troche przesadziłem nowy jestem i szacun dla ciebie:thumbup1: ---------- Post dopisany 18-03-2014 at 17:30 ---------- Poprzedni post napisany 17-03-2014 at 21:51 ---------- Komputer padł sterownik silnika trzeba było dobry zamontować i jest git:banan:
sokal Opublikowano 18 Marca 2014 Opublikowano 18 Marca 2014 Kolego Przemku o wspaniale dobranym nicku parodia... Za takie odzywki to Ty powinieneś zostać z tego forum wypierdolony
Rekomendowane odpowiedzi