Dev Opublikowano 12 Marca 2014 Opublikowano 12 Marca 2014 w Xdrive jest dołączany przód, tylny naped to lipa auta mają zbyt duże moce i moment obrotowy fajnie że zapodali 4kę bo w 3ce dla osoby powyżej 1.90m z przodu jest ciasnota i siedzi sie z głowa w oknie
carrera369 Opublikowano 12 Marca 2014 Opublikowano 12 Marca 2014 fajnie że zapodali 4kę bo w 3ce dla osoby powyżej 1.90m z przodu jest ciasnota i siedzi sie z głowa w oknie Czym się różnią w środku te samochody ? Wymiary zewnętrzne mają prawie identyczne.
skovroon Opublikowano 12 Marca 2014 Opublikowano 12 Marca 2014 Gitez majonez:wink: Te nowe-zadarte przody BMW w m-paku gniotą system:slina: Czarna nerka byłaby tutaj wydaje mi się wisienką na torcie:kox: Ona serio nie ma xenonów czy po prostu zapomniałeś wpisać w opisie? Niech się dobrze sprawuje.
kusiek Opublikowano 12 Marca 2014 Autor Opublikowano 12 Marca 2014 Bi-xenon oczywiście jest nawet nie pisałem o tym bo myślałem ,że to oczywiste jest po wyglądzie lamp znacie kogoś kto doposaża bmw ? Z audi zawsze jeździłem do nawitechnik i doposażałem samochód w ciekawe nowe funkcje:)
benoos Opublikowano 12 Marca 2014 Opublikowano 12 Marca 2014 w 4er jest xenon w standardzie, jako opcję można wziąć full LED poprawcie jeśli się mylę
pawel1380 Opublikowano 13 Marca 2014 Opublikowano 13 Marca 2014 nie wolałeś 428i? pod wzgledem dynamiki jest różnica..jeździłem 4 z Twoim silnikiem również. Daje rade. Harman gra super. W ogóle czad auto,wychodzić mi się nie chciało z niego. Wsiadając do mojego A5 3.0 tdi miałem wrażenie że to okręt..za ciężka po prostu przy tym BMW. (w porównaniu do benzynki 428i)
kusiek Opublikowano 13 Marca 2014 Autor Opublikowano 13 Marca 2014 prowadzę firmę transportową i mam swój cpn z olejem napędowym na własny użytek dlatego zawsze biorę diesla paliwo orlenowskie dobre i w dobrej cenie co do 428i miałem na testach przed zakupem wiadomo lepszego kopa miało i zapierniczało kiedyś może zrobię chipa na 210 koni ale z tym też trzeba uważać bo gwarancja może polecieć dlatego na razie nie myślę o tym.
soolek Opublikowano 13 Marca 2014 Opublikowano 13 Marca 2014 Gratulacje porządnej fury jeśli chodzi o jazdę audi vs bmw patrząc na to optymalnie i nie zważając na to ,że jeżdżę teraz bmw + xdrive a audi a5 było na przód... moje odczucia są bardziej przychylne do bmw... jeździłem już wieloma audi od a4 b7-b8, a5-b8 12r a6 C6-C7, audi jest typowo samochodem komfortowym ,spokojnym nie ma tego czegoś czego mi brakowało a bmw właśnie ma to coś i jest bardziej agresywne... Wsiadając do bmw czujesz się tak jakby samochód był dedykowany właśnie dla Ciebie fotel dobrze trzyma dużo tutaj pisać uwiodła mnie bmw ale zawsze będę miał sentyment do audi. Mam dokładnie te same odczucia. Dlatego ja osobiście raczej pozostanę przy BMW dla siebie a Żonie pewnie kupię kiedyś kolejne Audi ---------- Post dopisany at 09:59 ---------- Poprzedni post napisany at 09:58 ---------- Bi-xenon oczywiście jest nawet nie pisałem o tym bo myślałem ,że to oczywiste jest po wyglądzie lamp znacie kogoś kto doposaża bmw ? Z audi zawsze jeździłem do nawitechnik i doposażałem samochód w ciekawe nowe funkcje:) W tej chwili nie kojarzę nikogo z małopolski, ale jak się natknę na forum na jakieś namiary, to Ci podrzucę.
dziadek Opublikowano 14 Marca 2014 Opublikowano 14 Marca 2014 jeśli chodzi o jazdę audi vs bmw patrząc na to optymalnie i nie zważając na to ,że jeżdżę teraz bmw + xdrive a audi a5 było na przód... moje odczucia są bardziej przychylne do bmw... jeździłem już wieloma audi od a4 b7-b8, a5-b8 12r a6 C6-C7, audi jest typowo samochodem komfortowym ,spokojnym nie ma tego czegoś czego mi brakowało a bmw właśnie ma to coś i jest bardziej agresywne... Wsiadając do bmw czujesz się tak jakby samochód był dedykowany właśnie dla Ciebie fotel dobrze trzyma dużo tutaj pisać uwiodła mnie bmw ale zawsze będę miał sentyment do audi.
skovroon Opublikowano 14 Marca 2014 Opublikowano 14 Marca 2014 A propo wcześniej wspomnianej czarnej nerki: kot!
Tomeks Opublikowano 14 Marca 2014 Opublikowano 14 Marca 2014 w Xdrive jest dołączany przód, tylny naped to lipaauta mają zbyt duże moce i moment obrotowy fajnie że zapodali 4kę bo w 3ce dla osoby powyżej 1.90m z przodu jest ciasnota i siedzi sie z głowa w oknie przeciez 4 to 3 coupe i jak to w coupe,miejsca jest.....ciut mniej nowa 3,a szczególnie 4,to jedyne bmw jakie naprawde mi sie podoba
soolek Opublikowano 15 Marca 2014 Opublikowano 15 Marca 2014 Akurat tak się składa, że 4er coupe jest dłuższe od 3er limuzyny, ale wnętrze z tyłu pewnie trochę ciąśniejsze, ale tam w sumie nikt jeździć nie musi
kusiek Opublikowano 15 Marca 2014 Autor Opublikowano 15 Marca 2014 Miejsca w środku jest znacznie więcej w bmw niż w a5 po lifcie. Później jak będę na kompie wrzuce pare fot a5 jaką jeździłem dla porównania.
Tomeks Opublikowano 15 Marca 2014 Opublikowano 15 Marca 2014 A5 jest dramatycznie ciasna,juz A3 ma wiecej miejsca:grin:
Nowak_zg Opublikowano 15 Marca 2014 Opublikowano 15 Marca 2014 kusiek czemu wziales navke biznes a nie profesional ? troche szkoda miec ten mniejszy ekran w tak fajnym aucie
Rekomendowane odpowiedzi