Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Problem z kołami...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, kupiłem felgi RS4 18" z myślą, że są oryginalne ale gdy kurier przywiózł i po zajrzeniu na wew. strone ujrzałem brak znaczka OOOO i napis MADE IN ITALY... Wie ktoś czy sie to nie rozpadnie na 1 dziurze, jak jest z jakością takich felg ? Sprzedawca mówił, że są oryginalne, a cena tez wydawała się nie zaniżona (chyba że przez opony w fajnym stanie ;) ) Nie wiem czy bede mógł to zwrócić bo kupowałem z allegro ALE nie przez kup teraz, poprostu zadzwoniłem na numer z aukcji i sie dogadałem... :/ Co myślicie ?

Opublikowano

Teraz to możesz sprzedającego pocałować w 4 litery.

Tak się nie kupuje na allegro.

Po prostu zrobił cię w jajo.

Wracając do felg.

Włoskie 100 razy lepsze niż China.

Też mam Italy i nic się złego nie dzieje.

Opublikowano

Gdybyś kupił normalnie - miałbyś prawo oddać. A tak - raczej nic z tego.

Felgi - jeżeli wyglądają solidnie, to montuj

Opublikowano

Jedz do wulkanizatora i sprawdz czy sa proste. Jak wszystko ok to zakladaj i sie nie martw. Jak jakas mocno krzywa to mozesz dac do prostowania.

---------- Post dopisany at 14:31 ---------- Poprzedni post napisany at 14:29 ----------

btw mozesz podeslac aukcje z jakiej kupiles? jakis czas temu chcialem tez kupic Rsy z allegro, niby ori, ale sprzedawca sciemnial jak mial podeslac zdjecie wnetrza felg...kilka razy dzwonilem i zawsze cos mu wypadalo.

Opublikowano

No oddac raczej nie da rady ale zaproponowal mi ze moze dorzucic jakies czesci, ew. ja mam wymyslec inna propozycje...Chyba wezme jakies czesci no bo co innego : / Tylko co tu wziac ;)

Opublikowano

Jeśli wygląd i stan tech. Ci odpowiada to zakładaj i z bani. Ludzie na włoskich śmigają i jest ok. A napis Made in i tak jest wewnątrz.

Opublikowano
No oddac raczej nie da rady

a niby dlaczego nie?

nie bądź miękki jak baba tylko postaw się i żądaj zwrotu kasy jeśli koła kosztowały dużo więcej niż normalnie chodzą podróbki. jeśli zapłaciłeś jak za podróbki to zakładaj i tyle

na wew. strone ujrzałem brak znaczka OOOO i napis MADE IN ITALY... Wie ktoś czy sie to nie rozpadnie na 1 dziurze, jak jest z jakością takich felg ?

a to są nowe felgi? myślisz, że jako pierwszy będziesz na nich jeździł i koła jeszcze nigdy nie miały styczności z dziurami?

Opublikowano

Nie ma sie co stawiac bo sie wypnie i nic wiecej nie dostane, a to dlatego ze nie ma umowy zadnej na to, a adres wysylkowy nie jest z jego firmy tylko jakiejs kobiety o calkiem innym adresie... Wiec on jest czysty. Trudno, dalem sie w jajo zrobic, plakal nie bede, zaloze i tez beda jezdzic, mysle ze tragedii nie bedzie :)