peacenotwar Opublikowano 2 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 (edytowane) OOOO super! Dzięki za info w takim razie ------------------------ Kocham zimowy setup ---------------------Nowiutki filmik z Allstars Tuning Weekend 2014 - i mega ujęcie Audi w 1:45. Bardzo mi się podoba Edytowane 2 Lutego 2015 przez peacenotwar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OficeR Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 (edytowane) Dobra impreza na koniec tam byla jaka rolke teraz planujesz? Dzwonilem dzis do Andrzeja z Boczkow, zna Cie i podobno niedaleko nawet mieszkasz moze niedlugo go nawiedze aby wkoncu 4 el skompletowac bo juz rok leza graty Edytowane 3 Lutego 2015 przez OficeR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peacenotwar Opublikowano 4 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 (edytowane) Była dobra impreza oj była Andrzej i Zbyszek to prowadzą a z drugim chodziłem do klasy i generalnie to mieszka ode mnie 3-4 domy ^^ trudno się nie znać w takim wypadku. A co do rolki to postaram się do końca tygodnia wypowiedzieć, bo teraz duże zmiany i nie potrafię określić swoich planów ----------- Było fajnie, ale się skończyło. Autko na nowego właściciela - mam nadzieję, że dobrze będzie się opiekować. Niestety ciśnienie na moc jest za duże i dlatego też poszło w inne ręce. Mimo wszystko imprezki się odwiedziło i następne autko też będzie gościło na jakiś - to jest priorytetem Edytowane 4 Lutego 2015 przez peacenotwar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booster70 Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Gdzie poszla? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peacenotwar Opublikowano 8 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 (edytowane) Będą blachy RMI Edytowane 8 Lutego 2015 przez peacenotwar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi