wit.s Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 He he he - no to wiem już trzemu wczoraj tak lekko nadprogramowo toasty spełniałem Gratulejszyn bryki A tak BTW. Czy bzykanie w bryce jest fajniejsze na skórze czy alcantarze?
Cuber Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Piękne auto I znowu czarne takie moje małe zboczenie za***ista Dobrze że nie pobłądziłeś w strone 2.0 Na zlocie opijamy He he he - no to wiem już trzemu wczoraj tak lekko nadprogramowo toasty spełniałem Gratulejszyn bryki A tak BTW. Czy bzykanie w bryce jest fajniejsze na skórze czy alcantarze? na skórce Ktoś pytał wiec odpowiadam : Audik kupiony w salonie AUDI w Niemczech,
ono Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Jak po przesiadce, różnice w odejściu,prowadzeniu itd ? PS. Ja wole na alkantarce ,hyhy
arson15 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Gratki będziesz dzis B7 na spocie?
Cuber Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Jak po przesiadce, różnice w odejściu,prowadzeniu itd ? co tu dużo pisac , różnice są i to spore pod kazdym wzgledem , QUATTRO i nic wiecej nie trzeba pisac :gwizdanie: Gratki będziesz dzis B7 na spocie? a jak myślisz? jasne ze będe
wojtas-audi Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 No cuber, ale furka mmmm pogratulowac, udalo Ci sie , oby sluzyla nalezycie !!
Nowak_zg Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 no no ... furka kozak b7 najladniejsza buda w a4 jaka kiedykolwiek byla wg mnie avant 3.0tdi quattro s-line skora jak dla mnie same + wiec teraz tylko czekac na mody jeszcze raz graty
adamooo Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 a co tu modzić ..zderzaki + wydech + białe kierunki + lusterka + c*p + ewentualnie kiera.. Cuber na spocie zrób kreseczkę z chłopakami i powiedz jak różnica aaa.. i pakiet oświetlenie + dokładka schowka zamiast 2 bezużytecznych włączników w kokpicie + dvd w schowku + odblokowanie TV + tv tuner
ykk Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 a co tu modzić ..zderzaki + wydech + białe kierunki + lusterka + c*p + ewentualnie kiera.. Cuber na spocie zrób kreseczkę z chłopakami i powiedz jak różnica aaa.. i pakiet oświetlenie + dokładka schowka zamiast 2 bezużytecznych włączników w kokpicie I ile sie nazbieralo..
Iverson Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 ....kurfa to ja ze swoim paździerzem nawet nie wyskakuje-idealna zmiana gratuluję
PABLO Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 mówiłem 3.0TDI Q i super że wybrałeś tą opcje, napewno nie bedziesz żałowac Dziś porezamy na spocie Gratki!!!
freon Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Szpan na maks, ja ostro jeżdżę... Strasznie mi się podoba no i jedynie poprawny kolor czyli czarny! No i 3.0 z klekotem No i możesz już upgrade'ować swój dolny podpis, było B5, było B6, jest B7
Flyer Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Nie ma pakietu oswietlenie? Ale pazdzierz
KmK Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Gratulacje pięknej A4 z pkt widzenia posiadania 6 tyg dziecka avant to jest to :> prezentuje się naprawde bardzo efektownie
OLO_GDA Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Nie ma pakietu oswietlenie? Ale pazdzierz jezeli naprawde nie ma to posiadam kratki z podswietleniem na zbyciu...;]
adamooo Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 no i brakuje jeszcze fotochromu i czujnika deszczu
Rekomendowane odpowiedzi